Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem. Foleg hasznalt szerszamok, szorakoztato elektronika a profiljuk.
Nem baj, ha egyszer arra járok, körülnézek.
Helló! Van köztetek agy jó informatikus? (vagy akár több is)
Ebben a témában Dunát lehetne rekeszteni velük: Bővebben: Link. Milyen szófordulatokat tudok
Köszi
Hardver vagy szoftver?
Most szervezem hogy a településemen (Zsákán) is legyen HE találkozó. Csupán szólok nektek előre és majd egy időpontot egyeztetnénk. A kastélykertben lenne a focipálya környékén.
Sziasztok,
ki volt ma a Ferencvárosi pályaudvaron a Szergej napon? Mert én voltam, nagyon jó volt! Bővebben: Link
Majd ha a könyvtáros Margit nénémmel beszéltem.
Tőlem akár lehet ott az "ezévi", nem kell feltétlenül mindig a Bókay kert kötelezően...
Egyébként nem tudom ki csinálja a település honlapját, de ha véletlen ismerted, akkor szóljál már neki, hogy egy fontos információ nincs fent: Hol a fenében van? Ps: Áram és ingyen pisilés legyen!
Egy villanypózna van minden szükséges ellátással. A tojalettet illetően közhasználati van. Zsáka lenni Hajdú-Bihar megye. Debrecentől 52km délre.
Jobb honlapokon van pici térkép, azon bejelölve a település. Tekints meg egy németországi település honlapját, még az egyébként közismert tartományi főváros honlapján is van.
Most ne ezen vesszünk össze mert nekem csak annyi közöm van hozzá, hogy itt lakok.
Cseppet sem vicces:
Reggel jövök be dolgozni, megállt a villamos a Mester utcánál. Vezető bemondja: Villamos nem megy tovább. Rosszul vagyok. Már hivtam mentőt magamnak. Macsesz: Kérlek a nevemben (legalább) kivánj neki jobbulást és tájékoztass ha tudsz valamit...
@macskusz
Villamosvezető kollégával mi van? Jól van?
Semmi sem derült ki. Ferencvárosban nem is tudnak róla...
Pedig volt ott forgalmi zavarelháritás (azt még én is láttam), meg két mentő is, akik vártak a pótlóbuszra azt meg ők látták.
De ne bulvárkodjunk...
Ma emlegetve volt valakinek az édesanyja mert a határba a föld úton egy marék szeg volt kiszórva és egy rajzszeg beleállt a kerékbe. Amikor kihúztam a belsőt akkor legalább 5 helyen eresztett.
A HE találkozóig összekéne szedni, az ne gumiragasztással teljen.
Berántó
Ilyen berántó részt készített már valaki? Mert én még csak a berántó körmöt csinálom vasból, de utána ez következik. Csak nincs még hozzá másfél centi vastag vasanyagom. A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2015
Nem tudom más csinált-e ilyet, de szerintem nem jó vasból. Ez a vacak pont fordítva működik mint egy jó berántó. Ezért minden leállás alkalmával egyet odacsap a szerkezetnek. Elébb utóbb valami enged. Ha nem a racsni, akkor a fedélből törik ki a tengely. Tapasztalatból tudom nekem is ilyen MTD vacak van. Nekem nem a körmök, hanem a tengely tört ki a fedélből. Mondjuk én azt csináltattam meg esztergályossal vasból, egyenlőre jó.
Én öntetnék egyet egy új alapján aluból.
Sziasztok! Adott egy hangsáv amit szeretnék felhasználni. A probléma az, hogy egy fél éves gyerek ordítása, sírása is hallható a felvételen. Van valami tippetek, hogy hogyan lehetne ezt a "zaj"-t lekeverni, elnyomni , hogy a beszédhang még érthető legyen?
A gyerekkel ugyanazt elordíttatni. Azt felvenni és ellenkező fázissal hozzákeverni. Akkor a két ordítás kioltja egymást.
A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |