Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Értem, ennek ellenére nem tudom miért van ez külön leírva, mikor minden kereskedő így csinálja. Azért kérdeztem meg, mert arra gondoltam, lehet hogy használt készülékeket árulnak újként ilyen címszó alatt.
Az egyik barátom kreálmánya. Ikea lámpából steampunk lámpa.
A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2015
Nem is értem én, a steampunkról miért mindig a méh telep jut eszembe
Szép lett. Nyugodtan mehetett volna a steampunkos témába.
Tud e valaki egy jó asztalost aki dolgozik Békéscsabán is, jól és nem túl drágán. Egy tolóajtót kellene csinálni és egy beépített szekrényt átalakítani.
Csak azért írom ide, mert szabin vagyok és pihenek.
Sziasztok! PC zsenik segítségét kérném: Azt szeretném megvalósítani, hogy egy adott felületre begépelt mondatban az esetleges szóra vagy szóösszetételre egy bizonyos parancsot futtasson a gép (win). Tehát pl: Mondat: Futtasd az X parancsot--> Szerepel benne a X és a parancs --> X parancs futtatás. Létezik ilyen program?
Előre is köszönöm szépen a tippeket
Compilernek nevezik. C nyelven írhatsz egyet.
Helló. Ilyen kérdésre te tényleg választ vársz? Ne titkolózz már ennyire, a számítógéo zsenik csak zsenik, nem.pedig gondolat olvasók
Nem olyan nagy kérdés ez. Mac OS X-re létezik több ilyen program is (Windows-t nem ismerem). Igaz, erre egyszerűbb egyedi bill. kombinációt készíteni.
köszi a gyors választ..az lemaradt, hogy sajnos nem tudok programozni..anélkül is megoldható?
A Nicked alapján (gondolom) 95-ben születtél. Vagy 95 éves vagy? Rajta tanuld meg a C programnyelvet. Még nem késő.
Helló! Nem tudja valaki, hogy a futár (nem tudom melyik) mennyiért szállítana ki nekem egy 17*23*40cm tárgyat, (aminek csomagolás nélkül ekkora a mérete) és kb 15Kg. Interneten néztem, de mindenhol mást írnak. Az eladó a házánál adná át a csomagot, és utánvéttel a házamnál venném át.
Mi az, hogy mindenhol mást írnak? Minden futárcégnek a weboldalát, hivatalos infót nézd és megtudod.
Köszönöm!
Ezek szerint, olyan 2000Huf. (ha jól néztem) Köszi!
Fordítsd le kérlek, mert nekem még a kérdés sem jött át sajnos.
A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2015
Pl.: bepötyögöm ezt:
-bak ez történik (YouTube videó): Üdv! Bakman De természetesen lehet bármilyen bill.kombinációhoz bármit rendelni.
Bárhol beírhatod, és úgy ugrik elő a videó? Nem rossz, használod ezt a gyakorlatban is?
És tudsz javasolni valaki titánt aki tudna nekem ilyesmiben segíteni?
(Úgy érzem nem volna túl hatékony ha a programozás megtanulásától kezdeném el ennek a megvalósítását) Nagyon köszi a tippeket
Hidd el abszolút megértelek, nekem is a szőr felált a hátamon a mikrovezérlő programozástól például, de, ha egyéni dolgot akarsz csinálni, akkor vagy felbérelsz erre szakosodott embert, céget, vagy magad tanulod meg. Joker is megmondta a sötét lovagban:
Idézet: „Ha valamiben jó vagy, ne csináld ingyen.”
8 munkanap után leírom a tapasztalatokat. Maga a légkör annyira nem nyomasztó, de a társasággal még nem barátkoztam meg annyira bár ez már egyéni probléma. Maga a munkatempó elviselhető, bár van olyan munka feladat amit szétszedtünk mert ha nekem kellene megcsinálni akkor iszonyatosan feltartanám a sort. (váltó beállítás és láncvédő felszerelés). Van egy srác akibe túlbuzog a munkakedv (valószínűleg a pótlék miatt) . Vannak átkiabálások amiben vannak idegesítő részek de majd megszokom. Ebédet adnak. Próbáltam szombaton csak úgy bemenni: nem sikerült. Valami összeírást csinálnak előtte de ez már az ő dolguk. Per pillanat ennyi jutott eszembe.
Idézet: „Vannak átkiabálások amiben vannak idegesítő részek de majd megszokom.” Nana! Ezt így nem szabad! A végén hozzászokik ,elkanászosodik majd a fejedre fog nőni az az egyén. Először csak tanulmányozd az illetőt, majd kezdetben utalásokkal fejezd ki a nemtetszésedet, ha nem veszi a lapot, keress fogást rajta és gyakorold a dolgot rajta. Ha végképp nem, akkor szemtől szemben tessék megmondani a nemtetszésedet, nem szabad magad hagyni. Ki kell vívni a tiszteletet. Nemsoká 2 hét múlva én is Váltok melóhelyet
Hello!
Felszeretnék tenni egy videót ide a HE-re de nem birok! Mi a gond?
És a B betűsöknél mi újság? Egyébként teljes mértékben igazad van. Nem kell hagyni, hogy az ember fejére nőjenek.
Idézet: Majd belejössz és te leszel a leggyorsabb. „Maga a munkatempó elviselhető, bár van olyan munka feladat amit szétszedtünk mert ha nekem kellene megcsinálni akkor iszonyatosan feltartanám a sort.”
A B-betűsökkel egyenlőre semmi, kaptam felmondási időből... így csak 3.-án kezdek a B-nél
Látod, ennyit ér a főnököd szava. Hát ezért kellett a felmondó levél... Jobb is, hogy ott hagyod!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |