Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen. Ültettünk paradicsomot, paprikát, mindenféle zöldet tavasszal. Lassan beérnek.
Mindenre 'Pa ' mond. Mond 'Ba' is, csak az a bab. : ) MOstmár nagyon aranyos. Az első év cifra volt. : ) Ígynéz tv-t. Iglipigli, meg pepamalac. Milyen mesék vannak, falramászok. Dehát Ő ezt szereti. Tényleg van ízlésük. A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2015
Nálunk Ő a legfiatalabb. Birtokba veszi az új autót. Bővebben: Link
Hmm, kislány.. Az első évben mindíg aztmondtam, hogy lánnyal mindíg könnyebb. Lányos apukák biztosan máshogy viszonyulnak a dologhoz. Nálam Barbi nagyon kitesz magáért. Egyszerűen eltűnt az életemből a barátnő. Lett anyuka, akinek tényleg csak a gyerekkel kell foglalkoznia. Nagyon nehezen viseltem. Mostmár valahogy jobblett. Nagyon megszokásember vagyok.
Nálatok is másfél éves?
Velem egy napon van a szülinapja. 2 éves lesz egy hét múlva. Ő a 4. unokám. A többi fiú.
Hopsz. Azthittem az apukával beszélek. Szép szülinapi ajándék volt. Tesem gondoltad volna.
Akkor tecsak a szépre emlékszel. A papák ígyvannak. Állítólag a nagypapák minél idősebbek, annál szebb a bizonyítványuk.. : ) Elteszem magam. Szép estét neked, és gratulálok az autóhoz is. : )
Köszi. Az autó a lányoméké. Kint élnek Németben. Ott telik ilyesmire.
Ja hogy a kertből.. Sajna nálam még erkély sincs, egy tetőtéri lakásban vagyok (bár elég nagy), néha befúj egy kis szellő, de ennyi.
Szerk.: most nézem, békéscsabai vagy. Akkor még az is lehet, hogy egyszer láttuk egymást, ugyanis 7 évig oda jártam tanulni (ill. melózni). A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2015
Igen. Igaz, hogy csak 8x8m a kert, abban 14m2 faház, de mégiscsak kert.
Ebédre valami tippetek van? Mondjuk répa és hasonló most nincs. Paprikás meg krumpli leves már volt. A többit a melóhelyen adták tehát nem kellett főzni magamra.
Apropó: vonatra kell plusz jegy ha a biciklit vinni akarom? A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2015
Igen, vonatra kell jegy a bicikli számára is.
Biciklit külön jegy ellenében szállíthatsz vasúton. Ha nem sürgős, akkor megkerülhető a dolog, mert azt semmi nem tiltja, hogy kerékpát alkatrészt szállíts (ha nem nagyobb mint 2m).
Azaz egyik héten elviszed a vázat, következő alkalommal meg a kormányt és a két kereket Természetesen úgy becsomagolva, hogy sem a kocsit, sem az utasokat ne szennyezd be...
Kis kempingre (22", de kérdezd Horváth Lajost) nem kell, városban tekerni épp megfelel. Vagy; 2 kerék ki, becsomagol (nagyjából), azt' mehet.
A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2015
Inkább teknász. Juhnak kissé lassúak lennének. Gratulálok hozzá.
Szerintem már vágásra érettek azok a tekik! Igaz nem ettem még teknőst, de egyszer ki kell próbálni!
Levesnek állítólag jó, bár én soha nem ettem olyat.
Én se, de birkát már igen!
Az jó!
Érezted is, vagy csak a hírekben olvastál róla?
Azt én is szeretem pörköltnek. Ha véletlenül a Hortobágy környékére tévedek délidőben keresek magamnak helyet ahol van olyan.
Én épp most iszom az esti pohár boromat, mégsem érzem.
Na jó! Várj öntök egy pohár sört.
Megtörtént! Egészségedre! A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |