Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen. Ültettünk paradicsomot, paprikát, mindenféle zöldet tavasszal. Lassan beérnek.
Mindenre 'Pa ' mond. Mond 'Ba' is, csak az a bab. : ) MOstmár nagyon aranyos. Az első év cifra volt. : ) Ígynéz tv-t. Iglipigli, meg pepamalac. Milyen mesék vannak, falramászok. Dehát Ő ezt szereti. Tényleg van ízlésük. A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2015
Nálunk Ő a legfiatalabb. Birtokba veszi az új autót.
![]()
Hmm, kislány.. Az első évben mindíg aztmondtam, hogy lánnyal mindíg könnyebb. Lányos apukák biztosan máshogy viszonyulnak a dologhoz. Nálam Barbi nagyon kitesz magáért. Egyszerűen eltűnt az életemből a barátnő. Lett anyuka, akinek tényleg csak a gyerekkel kell foglalkoznia. Nagyon nehezen viseltem. Mostmár valahogy jobblett. Nagyon megszokásember vagyok.
Nálatok is másfél éves?
Velem egy napon van a szülinapja. 2 éves lesz egy hét múlva. Ő a 4. unokám.
![]()
Hopsz. Azthittem az apukával beszélek. Szép szülinapi ajándék volt. Tesem gondoltad volna.
Akkor tecsak a szépre emlékszel. A papák ígyvannak. Állítólag a nagypapák minél idősebbek, annál szebb a bizonyítványuk.. : ) Elteszem magam. Szép estét neked, és gratulálok az autóhoz is. : )
Köszi. Az autó a lányoméké. Kint élnek Németben. Ott telik ilyesmire.
Ja hogy a kertből.. Sajna nálam még erkély sincs, egy tetőtéri lakásban vagyok (bár elég nagy), néha befúj egy kis szellő, de ennyi.
![]() Szerk.: most nézem, békéscsabai vagy. Akkor még az is lehet, hogy egyszer láttuk egymást, ugyanis 7 évig oda jártam tanulni (ill. melózni). ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2015
Igen. Igaz, hogy csak 8x8m a kert, abban 14m2 faház, de mégiscsak kert.
![]()
Ebédre valami tippetek van? Mondjuk répa és hasonló most nincs. Paprikás meg krumpli leves már volt. A többit a melóhelyen adták tehát nem kellett főzni magamra.
Apropó: vonatra kell plusz jegy ha a biciklit vinni akarom? A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2015
Igen, vonatra kell jegy a bicikli számára is.
Biciklit külön jegy ellenében szállíthatsz vasúton. Ha nem sürgős, akkor megkerülhető a dolog, mert azt semmi nem tiltja, hogy kerékpát alkatrészt szállíts (ha nem nagyobb mint 2m).
Azaz egyik héten elviszed a vázat, következő alkalommal meg a kormányt és a két kereket ![]() Természetesen úgy becsomagolva, hogy sem a kocsit, sem az utasokat ne szennyezd be...
Kis kempingre (22", de kérdezd Horváth Lajost) nem kell, városban tekerni épp megfelel. Vagy; 2 kerék ki, becsomagol (nagyjából), azt' mehet.
A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2015
Inkább teknász.
![]()
Szerintem már vágásra érettek azok a tekik! Igaz nem ettem még teknőst, de egyszer ki kell próbálni!
![]()
Levesnek állítólag jó, bár én soha nem ettem olyat.
![]()
Én se, de birkát már igen!
![]()
Az jó!
![]()
Érezted is, vagy csak a hírekben olvastál róla?
Azt én is szeretem pörköltnek. Ha véletlenül a Hortobágy környékére tévedek délidőben keresek magamnak helyet ahol van olyan.
![]()
Én épp most iszom az esti pohár boromat, mégsem érzem.
![]()
Na jó! Várj öntök egy pohár sört.
Megtörtént! Egészségedre! ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |