Fórum témák
» Több friss téma |
Szia, Ez még jobb is, köszi! 1,07€ 50db.
Köszönöm szépen! Elnézést, hogy csak most szúrtam ki a hozzászólást!
Szívesen, remélem segített.
Kedves Fórumtársak! A segítségeteket szeretném kérni, hogy hol tudnék beszerezni ilyen mágneskapcsolót? Előre is köszönöm.
Szia!
Például innen. Amúgy miért nem felel meg bármilyen másik gyártóé? A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2015
Nincs mit.
Itt találsz a Schneider electric-től hasonlót, bár a feltett képeidből nekem nem derült ki a behúzó tekercs feszültsége.
Szia! Ezt nézd meg légyszives, hogy jót választottam e?
Ime: Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2015
Ha 220-as (230) tekerccsel kell, akkor igen.
Köszönöm Papus.
Még egy kérdésem lenne! Ha tudsz segíteni? A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2015
Ez egy darálógép 3 fázisú motorját nyomja át csillagból deltába. Amit most felteszek képet, még van rajta egy időzítő. Ha ezt ismered és tudsz segíteni, az nagy segítség lenne.
A kép bal oldali része. Köszönöm szépen. A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2015
Igen lehet, megkértek hogy ha tudom szerezzek be egy pót alkatrészt. Ha nem a mágneskapcsoló szórakozik velem, akkor már csak az időzítő marad hátra.
Az előző képen, amit küldtem az időzítő hátulján egy 11 pólusból álló kör csati van, amit még nem néztem meg, hogy mennyi tüskét használtak fel, így most még nem tudom megmondani, hogy az általad küldött linken lévő időzítőt be tudom e kötni. Utóljára amikor elindítottam a gépet a mágneskapcsoló behúzótekercs csavarjaira adtam egy sallert, azóta nem produkálja a hibát. Csak gondoltam, hogy éles tartalékba ebből a pár alkatrészből beszerzek egyet-egyet.
A Moderátoroktól egy kis időre elnézést kérek. Mindjárt befejezzük a témát. Pár perc.
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2015
Van privát üzenet írási lehetőség is!
Szia! Ha mindenki félre vonúl privátba, akkor értelmét veszíti a fórum.
Na jó, akkor befejeztem a témát, elnézést. A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2015
Szia!
Nálam egész nap be van kapcsolva a gép, de nem ülök folyamatosan előtte. Mit szerettél volna még kérdezni vagy mondani?
Köszi a segítséged. Szép napot Neked.
Idézet: „Papus vagy még?” Én csak erre a hozzászólásra értettem!
Akkor bocsi! Jogos. Ki fogom töröltetni egy kedves Modi barátommal.
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2015
Sziasztok.
Van egy laptop ami nem tölt, ki kellene benne cserélni a mosfet et. Jelenleg egy 4423 as van benne, de olyat itthon sehol se találok. Tudnátok segíteni milyen típussal lehetne helyettesíteni ?
AO4423 az bármillyen nagy áramú, alacsony ellenállású P csatornás fet jó a helyére ami ilyen tokban van, a HQ-n biztos van valami ami jó helyette.
Szia KT
Bővebben: Link (Admin a Link gomb nem műkszik!) Nem tudom mi az a műkszik, de a LINK gomb működik, javítottam! (Admin) A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |