Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A TV javító asztal fiókja mindig tömve volt a leeső hulladékokkal. Alkatrészek,lábak,ónszippantó piszok,por... Ha valami alkatrész kiesett kiforrasztáskor,azonnal el kellett kezdeni a keresését,míg ki nem hűlt. Onnan tudtuk, melyik volt,hogy meleg volt.
Videomechanika alkatrészeknél ez a módszer nem volt célravezető
Na meg nem is beszélve arról ,amikor egy adott értékű alkatrészt keresek, tudom hogy van de akkor sehogy találom, amikor kellene. Ez is jó időeltöltés.
Én láttam olyat, hogy egy befőttes üveg tetejét, felfúrták egy polc aljára, a befőttes üveget meg rácsavarták.
Sziasztok!
Nem tudja valamelyikőtök, hogy hol lehet leadni TV képcsövet? (tegnap ,,véletlenül,, az egyikre ráesett egy tégla, és az egész udvart beterítette a szilánk... ) Vagy milyen értelmes dolgot lehet vele csinálni?
Hulladékudavaron nekem elfogadták.
Vagy vannak ezek a színes nagy kukák ha jól tudom van zöld szin amibe üveget kell dobni.
De az a baj, hogy szétdurran!
Nem szabad beletenni,mert mérgező dolgokat tartalmaz.El kell(ene) vinni egy erre szakosodott céghez leadni. Karcag határában van egy ilyen cég,a 4-s útról belátni,halomszámra állnak ott a "kincsek".
Vegyen részt az *
*-törölve egy link is megteszi.- A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2015
Ez most mért kellett? Egy link is bőven sok lett volna...
Mert ezt emailbe kaptam.
Értelek. Akkor ha kapok mailt, bemásolom ide az offba...
NIDays 2015
Tessék itt a link. Így csak rövidebb.
Pardon!
A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2015
Van rajtam kívül valaki, aki 12 órát dolgozott és nem hagyták maszekolni munkaidőben?
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2015
Én is dolgoztam 12 órás műszakban, a maszekot sehol sem hagyják, csak ha a csoportvezető/ műhelyfőnöknek jó cimborája vagy.
De amiről nem tudnak az nem fáj, én úgy oldottam meg hogy a munka közé lépésenként 5-10 perces lépésekben beiktattam a maszekot.
Nálam is hasonló történt ma.
Nekem ez majdhogynem napi rutin volt 2 éven keresztül
Legalább a 12 órát rendesen megfizetik? Mert ha nem keress te is mást, mint zoly15 barátunk.
Nos nekem sem volt egyszerű a helyzetem, nem volt egyszerű bekerülni, de már lassan 2 hónapja itt vagyok, elég jó a társaság, van hogy kapkodás és hajtás van, van hogy szinte unatkozás.
Egyenlőre még a mostani (kezdő) órabérrel kb annyit kapok mint az előző melóhelyemen, de ott nem 8 óra hanem napi 9,5 óra volt
Tehát akkor megérte a váltás. A munkaidő normális és megszakadni sem kell mindig. Ráadásul, ha letelik a kezdő időszak még jobb lesz. Szóval hajrá.
Idézet: „a maszekot sehol sem hagyják” Szerencsére ha 8 órás műszakba vagyok és nem "master admin" a beosztásom, akkor hagyják a maszekot bőven.
Szerencsére nincs sok 12 órásom egy hónapban, úgyhogy megéri, amúgy nem fizetnek agyon.
Odateszem magam, már egy pár "nagyobb" embernél jó benyomásom van
Nekem nagyon jó helyem volt a GAT-n.Ha elvégeztem a munkámat,azt csináltam amit akartam.Még oszcilloszkópot is építettem a főnököm tudtával.Nem azért de egy komplett tv is bele volt építve antenna jelszintmérővel,videó bemenettel.A főnök azt mondta hogy ha ezenTV képet fog látni,akkor kinyalja a seggemet.Mikor készen lett szóltam a főnöknek hogy lehet jönni....Igaz hogy a kép zöld volt de működött.Mondjam hová küldött a főnök?
Valamiért mégis otthagytad... miért?
Üdv. Van köztünk vízvezetékszerelő? Arra lennék kíváncsi hogy ha komplet családi házat kellene átcsinálni, mivel csinálnátok? Gondolok itt radiátor, fürdő, csapok stb. Valahol réz csöveket látok, valahol PVC csöveket, vagy vas csöveket is. Mi miért jó? Mit éri meg jobban, és miért?
Legjobb a rézből készült rendszer szerintem, de az a legdrágább is. Szakszerűen szerelve persze bármelyik megfelel. A vasból készült munkaigényesebb a többinél, bár tán a legolcsóbb. Azt még megjegyzem, hogy én nem vagyok vízvezeték szerelő.
A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2015
Nem tudom az árakat, de a vas cső olcsóbb lenne mint a PVC? ..
Mondjuk mind a kettőhöz (vas, PVC) kell szerszám, (hegesztő, műanyag összeforrasztó) de szerintem a műanyag egyszerűbb. Hegeszteni, úgy h ne follyon, nem mindenki tud, sőt inkább, kevesen tudnak jól hegeszteni. Láttam hogy csinálják a műanyagot, csak beleteszik egy pisztolyba, felmelegiti, osszenyomjak a két műanyag csövet, és kész. |
Bejelentkezés
Hirdetés |