Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Igazad van, back-EMF is jó lenne. Viszont a motor paramétereit így is meg kell valahogyan mérnem, amihez muszáj volt egy ilyen jeladó. Hogy a szabályozás milyen lesz, azt majd még eldöntöm, köszi a tippet.
Szia! Hát... 3D nyomtatóm nincs és nem is tervezem, de van egy gyenguska Hobbi CNC-m.
Ha van cnc-d, arra csak a feltét kell és van egy 3D nyomtatód. Van vagy 15eFt a feltét, meg az anyagok költsége. Színenként 8-10000Ft egy egész tekercs
Üdv!
Elkészült az USB-n keresztül programozható fényújságom, videó. A PIC-re 3072 db karaktert lehet programozni és az áramkör a kijelzők fényerejétől függően 50-600mA áramot vesz fel.
Kis ST500 jöhet a dobozolás meg a rendrakás.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2015
2 mega alatt nem tudok jó képet csinálni...
Ezekből a képekből nem a "mega" hiányzik, hanem a fény. Nem véletlenül hívják fényképnek, mert a készítéséhez fény kell. Napfény, lámpa, vaku, vagy akár ezek tetszőleges kombinációi.
Hasznos olvasnivaló Bővebben: Link
Készíts 2MB fölött, majd Xnview 800x600-asra alakítás felbontás 96 dpi mellett és kisebb lesz, mint 2M csak éppen éles és látható lesz.
A hozzászólás módosítva: Okt 1, 2015
Ha nem mélyedtél bele még nagyon, van néhány eredeti panelem legyártva...furatlanul....
Ma délelőtti elfoglaltság ... nem nagy szám egy kis nosztalgia .
Ő volt anno ! A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2015
Szép-szép, de melyik az eleje?
Gondolom, ahol a főkapcsoló van? A hangerőszabályzó poti miért nem ott kapott helyet? Ettől függetlenül nagyon szép,letisztult a belső elrendezés és kábelezés.
He .he
![]()
Sziasztok!
Összedobtam gyorsan egy csöves gitár előfokot JCM900 alapokon és egy kis Reverb és Booster kiegészítéssel fűszereztem. A csövek 6N2P-EB viszont jumperelhető és akkor használható ECC83/12AX7-el is. Teszteltem különböző csövekkel és az orosz csövekkel produkálta számomra a jobb a hangzást!
Sajnos így dobozolva nem csináltam
![]()
CIRIKL!
Ezt most építetted, vagy átépítetted? Van erről a panelról itt a topikon NYÁK-terv? (Mert akkor megkeresem) Köszönettel: Zsolt.
Igen a topikjában mindent megtalálsz ha nem akkor kérdezz bátran !
Idézet: „Érdekes egyéniség lehet a megrendelő ezzel az "elöl" a potméter hátul a kapcsoló” Nincs ebben semmi érdekesség , egyszerü a magyarázat erre is . Amennyi ember annyi szokás , nála nem alapfeltétel az hogy a hangerő szabályozó a front lapon legyen hisz a rendszere olyan ami eleve tartalmaz egy ügynevezett passziv előfokot ahol hangerőt és bemenet választót is tartalmaz ! A külső kialakitásban nem nagyon volt részem hisz a doboz adot volt furatokkal . nyilásokkal stb tehát a meglévő -höz kellett mindent alakítanom .... A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2015
Elkészültem egy rezonáns 600W-os ZCS tápommal. Szépen jár, toroid trafót raktam bele, abba nehéz légrést rakni
![]() https://youtube.com/watch?v=d_-Ud3yk_KI Szkóp: felső Ipri, alsó: Ugs ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2015
Lehetne erről bővebben? Mekkora teljesítmény? Esetleg kapcs. rajz, ha nem titkos.
Bővebben: Link
A legutolsó a jó: Bővebben: Link A bekarikázott rész nem kell, valamint nem árt kb. 13,5V-os Zéner az IC tápjához megfelelő előtét ellenállással. A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2015
Szia! A válasz író mezőben van egy LINK gomb, kérlek használd! Korábbi hozzászólásra a fejlécében lévő kettőskeresztre kattintva találsz pontos hivatkozást.
Ok. Nem vagyok egy fórum bajnok...
Bővebben: Link
Itt a terv, eagle-el lehet megnyitni. Lesz cikk is. Jól megcsinálva leadja a kW-ot is. ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |