Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Működőképes a GU-81 csővel hajtott vttc-m:
Bővebben: Link A kialakítás még nem túl szép, így arról felesleges képet mutatnom. Plazma: Bővebben: Link Szőrtelenítés: Bővebben: Link
Nagyon klassz!
Főleg gondolom este látványos. Csak úgy mellékesen ettől is olyan fura szaga lesz az ember bőrének mint a plazma lámpától?
Elegnek tunik a borda, ne aggodj. Foleg akkor ha normal szobai korulmenyek kozott fogod hasznalni es nem bulira tervezted ahol hosszabb ideig nagy kivezerlesen hasznalod.
Szőrtelenités, csak általában nem ott alkalmazzák .
Egyébként valóban működne? Szép lett
Égett keratin szag lesz Azaz elég büdi, mintha szőrt égetnél öngyújtóval.
Ha nem lenne 50Hz-es szaggatás, és +energianövelő kapacitás lenne a tetején + földelve a katód, rásülne a kezem. A szőrről nem is beszélve (kb 600W-nyi hő koncentrálódna 1-2 cm^3 -ben)
Sziasztok! Építettem egy, illetve két dolgot...
nem mai téma és nem is mostanság készült,de gondoltam megosztom másokkal... Spektrum analizátor Propeller clock remélem tetszenek a maguk módján!
szia!
szép munkák grat! Csak 1 észrevételem van ami szúrja a szememet Az hogy nem a te hozzászólásodat linkelted be az adott témában hanem csak a topic oldalszámát (2X katt a hozzászólásod fejlecére és azt a linket linkeld legközelebb!!) üdv! Kérésedre, link javítva--vicsys
Sziasztok!
Csináltam egy minierősítőt itthonra, gitárt erősítek vele. TDA2003-as ic van bemme, 6W-ot tud (asszem 8ohmon). Dogozát fából csináltam azért néz ki így Akarok még bele tenni belsővilágítást, hogy szép legyen. A trafója kicsit kicsi, nagy hangerőnél torzít
Első ránézésre az egyenirányító tünik kicsinek. De a 2003 is kicsi.Ha kevés a teljesítmény építs tda2030-at nem sokkal nehezebb megépíteni, esetleg hidalj kettő 2030-ast.
Jo lesz az!!
Jó lesz!
Azonban kicsit csúnyán vágtad le a plexit. Amennyiben plexit vágsz azt ajánlom, hogy szikével, vonalzó mellet karcold meg gyengén majd egyre erősebb mozdulatokkal vágd. Ha kellő képen meegvágod akkor letudod törni is.
oké. A Graezt nem kicsi 40V-ig jó és 1.5A-ig a tda2003 nem vesz fel ennyit sztem
Adatlap alapján meg tudod nézni, mekkora a max áram felvétele.
Szia!
Ha tényleg azt szeretnéd, hogy szép legyen szerintem a plexit cseréld le valami kevésbé átlátszóra. És a Graetz tényleg elég kicsi így ránézésre. A TDA2003-tól ne várj csodát minőségben és hangerőben, szóval lehet elérted a korlátait az IC-nek. Itt van az IC adatlapja: Bővebben: Link Zoli
Üdv. van két gitárom, az egyik 2 pickup-al két potméterrel egy forgókapcsolóval. a másik gitár 3 pickup-al két potméterrel egy forgókapcsolóval.mindkét gitáron a kapcsolások el vannak barkácsolva. ha tudtok rá kapcsolási rajzot, küldjetek.köszi
Ha jól néztem az datalapot akkor kevés lesz az az 1A-es híd. Nagyobbat tegyél bele.
Elkészült végre a beültető keretem egy telefon tartó-ból aluidomokból és pleksziből.
Működése : -1.a kifúrt nyákot belecsavarozom -2.az alkatrészeket bele helyezem -3.szivacsot rakok bele és rácsukom a tetőt -4.átfordítom,forrasztom Itt vannak róla a képek az utolsó kép parkoló állásban mutatja.
A lustaság viszi előre a világot . Meguntam hogy
egyesével rakosgatom forrasztgatom az alkatrészeket.
Gyári panelon láttam olyan megoldást (valósznű a te problémádhoz hasonló miatt), hogy az alkatrészlábak vége a panell síkjával kb 30 fokot zártak be, vissza voltak hajtva.
Szerintem a következőt tették a gyárban: - levágdosták az alkatrészek lábait a megfelelő hosszra, - mindet bele a panelba, lábakat visszahajtani, így nem esik ki az alkatrész, - összeset beforrasztani Persze csak kondenzátor ellenállás, diódák meg még néhány alkatrész lábai voltak visszahajtva. Elég durva volt szétbontani
Nézd meg a képeket ez nálam már nem probléma .
egyszer fogom meg a pákát , és le sem teszem míg el nem készülök , utána levagdalom a lábakat és Tadam!
Láttam a képeket, amugy tényleg ötletes. Már gondolkoztam én is hasonló szerkezeten, de nem jutottam el odaáig. Marad a lábvisszahajtásos módsze
Elkészült végre a karácsony óta bedobozolatlan Bináris órám
Hali!!
Építettem egy LED stroboszkópot Szerintem elég jó lett, a szobában pedig nagyon látványos(az igazat megvalva még kültéren sem rossz) Az alkatrészek összesen 150Ft-ba kerültek + a 2 nagyfényű LED( én öngyújtóból szereltem ki)
Nekem tetszik.
Most nagyon megy ez a LED-es strobi. Az enyém picit drágább anyagokból jöttek ki, már ha a két 555-ös IC drágának számít. Amúgy videón én is gondolkoztam, hogy raktam fel, de az volt a baj, hogy lassú a kamera, tehát van olyan, hogy nem is lehet látni néha a villogást. De amúgy nekem is pont így villog.
KAQKK:
Nagyon jó lett a beültető kereted! Én nem lustaságnak mondanám, inkább ötletességnek CSS: Nagyon jó lett az órád! Grat! Látom, érdekel a Geocaching! Nagyon jó hobbi lehet... Idézet: „Látom, érdekel a Geocaching! Nagyon jó hobbi lehet...” Igen, az! Jó is, szórakoztató is, és meg is mozgatja az embert, jó környezetben! |
Bejelentkezés
Hirdetés |