Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm a küldött link-kel működik.
steelbird: Ez is valami új a W10-ben, hogy ha nincs megadva jelszó akkor csak félig meddig vagyok rendszergazda....Ha olyan alkalmazás van amihez rendszergazdai jogosultság kell, akkor csinálok egy jelszót, de utána kitörlöm, ne kelljen minden indításkor gépelni...
Üdv!
Ez nem új dolog. Már a Windows 7-ben is ez volt a helyet.
Üdv!
A jó öreg Windows Mobile 5.0 lapul a GPS program mögött. Az email szinkronizációval ne törődj, nincs fent az Outlook. A meghajtók méretét azért nem látod, mert egy hálózati kapcsolaton keresztül látod őket és úgy néz ki, valamit nem jól állítottak be a kínaiak, ha nem tudsz róla törölni. A meghajtó közvetlen eléréséhez Mass Storage módba kellene kapcsolni, de az nem működik a belső tárhelyen. Én megpróbálnám egy XP-s géppel, elég öreg ez a rendszer ahhoz, hogy ilyen hülyeségeket csináljon. Bár nekem még bőven jól működött a WM5-ös PDA-m a Windows 7-el.
A videókarin nincs véletlen plusz tápcsati?
Az indításkori gépelést el lehet kerülni az AutoLogin funkció aktiválásával...
![]()
Egy újszülöttnek minden vicc új, én XP-ről váltottam 10-re..., mert annak idején megvetették velünk az XP-t, és nagyon nem tartottam fair-nek, hogy minden támogatás megszűnik, csak azért sem váltottam, mostanáig, hogy a w10 ingyenes.
A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2016
Szia!
Sajnos nincs XP, szóval valami mást kell kitalálni, hétfőn felhívom a szervizt hogy ugyan már mondjanak valamit, vagy fizessék vissza vételárat.
Sziasztok
2010es office-om van és ha megnyitom a Pp-t vagy Word-t és gépelni akarok valamit akkor azt írja alul hogy "ez a módosítás nem alkalmazható, mert a kijelölt rész szerkesztésre zárolva van" Ez mi és hogy tudom megoldani?
Nincs aktiválva.Vagy lejárt , esetleg nem jó a termékkulcs.
Megnéztem itthon is ezt a dolgot, kíváncsiságból. Ha lekapcsol a gép, vagy alvó állapotba rakom és az erősítőt bekapcsolva hagyom, nálam nem jelentkezik a probléma, ugyanolyan csend van. Onnan tudom csak hogy be van kapcsolva az erősítő, hogy világít a lámpa az előlapon.
Kipróbáltam azt is hogy kihúzom a PC-t a hálózatból, na ilyenkor már zúg egy kicsit a bemenet. Szóval nálad elsősorban földelési, huzalozási probléma lehet, de talán okozhatja ezt az adott hangkártya is. Nekem jelenleg nincs normális hangkártyám, az alaplapon lévőt használom.
Hali!
Dlink router wifijét lehet e egyszerre használni a lan-nal együtt?
Természetesen lehet és nem csak a Dlink-ét.
Lenne még valami. Ha pl egy okostelefonon valaki az én netemet használva IP kamerát szeretne nézni, wifin az mennyi befolyásolná az én sávszélességemet kábelen ?
A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2016
Nem nagyon, kivéve ha full HD-s élőképet néz vagy fájlt tölt le.
Sziasztok
(Aki ért a Fifa-hoz) amikor elindítom a fifa15öt elkezd tölteni és utána csak egy fekete kép jön be (ablakban nem teljes képernyősben) és nem ír ki semmi hibaüzenet félét Hogy tudom munkára bírni? ![]()
Ez így nehéz kérdés. Azt sem tudjuk milyen masinád van.
Ellenőrizd le, hogy a te géped megfelel-e a játék minimális gépigényének.
Egy eshetőség például lehet az is,hogy a VGA-d nem megfelelő, vagy annak drivere nem megfelelő verzió. (Velem pl ilyen történt, driver csere másikra -nem a legújabbra de másikra- és már ment is....)
Hát..a GTA V 60-70 fps között szokott menni (ennyit a gépről) vagy akár több
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2016
Ha te így álsz hozzá, akkor ne is várj értelmes választ. Az pont nem érdekes, hogy a gta5 mennyivel megy rajta...
A GTA 5 -nek elég a DX10, de a FIFA 15-nek minimum DX11 kell. Mi lenne, ha megnéznéd a géped adatait?
Azért írtam ilyeneket mert fejből még nem tudom a konfigot, mindjárt leírom..
Tessék:
![]() Alaplap: Asus H170-PRO Táp: 500W HDD: Samsung (110gb) SSD: Sandisk Aphrodite (128gb) Videokártya: Asus (AMD) Radeon R7 370 Processzor: Intel Core i5 RAM: 8gb (kingston) Ja és Win7 A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2016
Ha eredeti, lehet okoskodni, mi a baja. Valószínű valami nincs fent, állt a vcredist, DirectX szokott hibákat okozni, de még egyéb kiegészítő is. Ha nem eredeti (torrent), akkor valószínű megvan az ok
![]()
Hanyas DirectX van a gépen, megnézted?
Mivel az oldal nem támogatja a "nem eredeti forrású" termékek használatával való foglalkozást, ezért írtam. De ezek szerint valami warez verzió, abba meg millió és egy bug lehet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |