Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   613 / 1159
(#) Tylla1 válasza kadarist hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Ebben a kérdésben nagyon megoszlanak a vélemények, ahogy olvasgatom. Köszi a javaslatot, egyelőre maradok a réginél és megpróbálom kihozni belőle a maximumot legalább is a frissítések tekintetében. Még bírom idegekkel
(#) kala1982a válasza Tylla1 hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Na ez jó kérdés. Nem régóta használom, és még nem kerestem ilyen lehetőséget benne. KB3035583-at szoktam utólag eltávolítani. Esetleg megoldás lehet számodra egy korlátlan elérésű gépen letölteni majd átvinni. (Az a jó benne, ki tudod választani, hogy milyen rendszerhez szeretnél frissítéseket letölteni.)
(#) belfi2 válasza Tylla1 hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

A kadarist által leírtakat figyelembe véve sem ajánlom a WIN10-et.Főleg régebbi gépekre.Egyébként nekem is van fenn de túl kiforratlan.Már egy jó ideje magam készítem a telepítő készletet csak és kizárólag frissítéseket integrálok a lemezképbe, és minden tökéletes. Erre viszont a WIN8.1et használok és mindig a szűz lemezt frissítem. A win 7nél is meglehet ezt csinálni csak macerásabb mint a 8.1nél.Rengeteg oldal foglalkozik integrálás leírással , persze vannak buktatók amiket neked kell majd kideríteni.PL 3042058 frissítés nem integrálható mert hibát dob.Minden hónapban elkészítesz egy készletet , már csak unalomból is és lesz egy aránylag naprakész telepítőd.
(#) steelbird válasza Tylla1 hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Én megmondtam... Nagyon durván tolja már a win10 -et az MS. A háttérben letöltődik magától. De ettől függetlenül települni akkor fog csak, ha kiválasztod a frissítést. Most még csak akkor...
(#) Tylla1 válasza steelbird hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Őszintén szólva nem tudom, hogy a vég nélküli tekerés során letöltődik-e a win10 telepítője, mert az Update szerint még csak a frissítések keresése fázisnál tartok lassan 4 órája de én ráérek
(#) Tylla1 válasza belfi2 hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Sajna ennyire nem vagyok képzett felhasználó, én ott tartok, hogy a havi frissítéseket manuálisan a letöltés előtt átnézem, hogy mit akar aztán a "felesleget" elrejtem a maradékot meg telepítem. Eddig nem volt gond. És igen egy elég régi gépet használok 1 GB Ram-al...netezésre elég
(#) BEMcorp válasza Tylla1 hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Én is többször jártam már így. Az állapotjelző meg sem mozdul, csak 'keres'. De a háttérben frissít.
Próbáld csak ki, hogy újraindítod: leállításnál/újraindításnál írja hogy frissítések alkalmazása, vagy hasonlót...
(#) Tylla1 válasza kala1982a hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Valóban nem rossz program futott is szépen, amíg le nem állítottam a túl sok MB miatt. Ha végképp nem megy sajátról, akkor esetleg megpróbálom, amit javasoltál
(#) Tylla1 válasza BEMcorp hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Jelenleg...bakker, megjött 12 db frissítés! összesen 54.3 MB és nincs közte a win10 telepítő! Akkor mi a rákot kezdett leszedni az updategenerator 580 MB méretben??
(#) BEMcorp válasza Tylla1 hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Csak 12? Nálam 170db körül szokott jelezni (ha jelzi...) Persze az én telepítőlemezem még régi.
(#) kala1982a válasza Tylla1 hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

.NET javítások? 580-ban szerintem még nincs benne a w10 telepítő. Igen starter verzió lenne
(#) steelbird válasza Tylla1 hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Az a baj, hogy lassan már semmire nem elég egy olyan kategóriájú régi gép. Minden program erősebb gépigényű lett, azért, mert a gépek is erősebbek lettek. Az új gépek bírják. A régi meghal velük...
Ugyanez a helyzet pl. a Youtube videókkal. Hiába kisebb felbontásban nézed, már nem elég hozzá egy régi gép, ami pár éve még akadás nélkül lejátszotta a videókat. Most akadnak már ezek a gépek, úgyhogy sajnos, elhaladt felettük a kor, már ott tartunk, hogy netezésre sem nagyon jók (ha online videót is nézne rajtuk az ember...). Főleg, ha van még a gépen egy vírusvédelem is...
Csak most, az utóbbi egy év alatt nagyot nőtt a gépigénye a szoftvereknek, meg magának a netezésnek.
Egy XP -s gépet tudok rá példának felhozni: szokványos konfig, alaplapi videó, 256M memóriával, 1GB DDR RAM, 2.8GHz -es egymagos HT proci. XP SP3, minden frissítéssel, plusz egy ingyenes (AVG, mert az terhelte legkevésbé a gépet) vírusvédelem.
Tavaly kb épp egy éve lett telepítve, akkor ment minden elfogadhatóan, netezésre jó volt, 480fps videókal is.
Pár hete újra lett teljesen telepítve, ugyanaz ment rá csak persze, a programokból az újabb, épp aktuális verziók. A Chrome megnyitásakor 100% -on darál a proci, kb. másfél perc, mire egy ablak megnyílik. AVG letelepítés után érdemi gyorsulás, majdnem olyan, mint tavaly volt, de videókkal akad, legkisebb felbontásban is.
(#) Tylla1 válasza kala1982a hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Kettő darab .NET-keretrendszer a 3.5.1 és 4.6.1-hez 5.3 és 6.2 MB
(#) Tylla1 válasza BEMcorp hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Én havonta frissítek manuálisan és általában 10-20 között szokott lenni.
(#) Tylla1 válasza steelbird hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Nekem nincs ilyen gondom minden szépet fut, online film, youtube stb. netezéskor a proci meg 2-80% között sétál de a magas érték csak egy-egy pillanatra. Most mikor írok 4 nyitott ablak mellett 10%-on van a CPU
(#) BEMcorp válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Jepp, pont így szoktam én is...
(#) Tylla1 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Az Update nálam is le van tiltva, keresni csak havonta egyszer keres, mikor megjelennek a legújabb frissítések és manuálisan elindítom, mint most is.
A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2016
(#) Tylla1 hozzászólása Márc 10, 2016 /

Mostanra minden a helyére került, letöltöttem-telepítettem-újraindítottam. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
(#) Placi84 válasza Tylla1 hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Tegnap nekem is ezt játszotta a Win7. 0% teker-teker, 0%. Hagytam, hogy tekerjen, azt egyszer csak készen lett.
Jogtiszta verzió.
(#) belfi2 hozzászólása Márc 10, 2016 /

Ha már a frissítések szóba kerültek. Tegnap (legalább is nálam) jött le egy jó pár frissítés , mind az office, mind a Win 8.1 részére. A kellő szűrés (GWX) után telepítettem a frissítéseket, de az Office-hez nem települt az összes, sőt be sem volt pipálva . Az update továbbra is kiírja hogy 10 fontos frissítés elérhető de kijelölve egy sincs. Ja Office 2013 ról van szó. Nálatok is így van?

Én nem használok Office-t, de manuálisan nem lehet a jelölőnégyzetbe a pipát beletenni? Nálam eddig nem volt ilyen gondom. Pipa be - pipa ki - frissítés elrejtése, minden működik.

De belehet csak ilyen még nekem sem volt.Ha jól emlékszem valami 21 vagy ekörül frissítést kapott az office , de ezt a 10-et nem töltötte le.A maradék rendesen települt.

Emlékeim szerint ilyen akkor szokott lenni, ha a frissítések a "Választható" kategóriába tartoznak. Nézd meg a telepített frissítések listáján hogy nem ilyenek voltak-e.
(#) Kovidivi hozzászólása Márc 10, 2016 /

Miért frissít mindenki ezerrel? Eddig valami gond volt a Windows-zal? Ha valami jó, az csak rosszabb lehet, ha piszkáljuk! Én megszoktam már a hibáit, használom. Ne okozzon további komplikációt se kikapcsoláskor, se soha. Böngészőt, Flash playert is csak akkor frissítek, ha valami nem megy, vagy szaggat, vagy új rendszert telepítek, olyankor a legújabbat rakom fel.
(#) Tylla1 válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Nekem nem volt gondom a wondows-al, a frissítések meg nem gondolom, hogy rontanának a rendszeren (kivétel a win10 erőszakossága) de lehet, hogy az sem.
(#) Kovidivi válasza Tylla1 hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Érted, hogy mire célzok: ami működik, használhatő, azt minek javítgatni? Biztonsági rések lesznek javítva, stb, de én még sosem tapasztaltam hátrányt, hogy régi a rendszerem. Xp esetén nem indult el néhány játék, mert SP1-et vagy 2-t igényelt, de mióta nem játszok és nem XP van, nincs ilyen gond. Sokszor olvastam már azt is, hogy egy frissítés hibás volt, az előző oldalakon is arról írnak, hogy nem akar feltelepülni, órákig tekeri a gépet, stb. Észrevesztek valamit frissítés után? Szerintem nem, ha gyorsul is a rendszer kicsit, azt nem veszi észre az ember.

Nem ! Fontos frissítésekről van szó.

Ahogy én látom ezek "Nem kötelező" tehát választható frissítések. A rendszer eleve nem adja letöltésre késznek, mert a felhasználó dönti el, hogy akarja-e vagy sem. Szerintem. Nálam is így van ennél a kategóriánál.
(#) Tylla1 válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 10, 2016 /

Nálamnál hozzáértőbbek biztosan tudnak választ adni a felvetésedre, engem megnyugtat, hogy "frissített" rendszert használok és általában minden használt programnál ezt teszem.
(#) qvasz2 válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Halkan megsúgom neked, hogy a rendszer frissítésektől nem gyorsul a rendszered, hanem inkább lassul. Egy friss telepítésnél igazán szembetűnő!
Következő: »»   613 / 1159
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem