Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ma mikor elmentem megnézni, megáltam, hogy megnézzem mi van kiírva, a barátom a kocsinál maradt. kb 1-2 perc telt el, mire visszaértem, akkor jöttek szembe a közteresek, és nézték, hogy nincs jegy az ablakban, és én sem azért mentem. Mondtam nekik, hogy csak megnéztem a helyzezet, mert másnap tervezek a környéken parkolni. Erre ők is elmondták azt mait kiírva is láttam. Szóval járkálnak az őrök, és 200Ft sem a világ vége.
Mellékletben egy zeneszám részlet. Előadó, cím és vagy filmcím érdekel.
Előre is!
Köszi! Így már beugrott a film is, csak a címe nem, de nem is az a lényeg. :I
Danger Zone, magyarul veszélyes övezet
Bővebben: Link
Mi olyan fontos, zsarolóvírus van benne?
Gusztustalan egy féreg. Pillanatok alatt titkosít mindent, hálózati meghajtókon is.
Háromszor, három félét kaptunk belőle 2 hét alatt. Mindhárom felhasználói hülyeség miatt indult el MENTENI, MENTENI, MENTENI, és offline tárolni a mentést!!!
Tegnap hívott egy ismerős, hogy benyelte. Mit tegyen? Mondom vágd jó erősen a földhöz a merevlemezt. Vagy ajándékozd el egy haragosodnak.
Formázás sem segít? Adat veszik, de merevlemez nem menthető? Ha két partíció van XP, és Win7, akkor a másik Winről sem menthető?
Köszi.
Hol lehet ilyet beszerezni? Engem érdekelne maga a program. Az elkülönítést megoldom.
MI? A vírus?
A leprát kerüljük el messzire.
Sziasztok! Nógrád megyében, vagy onnan (Pásztó) 50km-nél nem nagyobb távolságból ki tudna valaki segíteni egy fémdetektorral? Sikerül pár cm mélyen beásnom egy autókulcsot.
Sziasztok! Létezik alkatrészüzlet Budapesten vagy közvetlen közelében, ami nyitva tart szombat délelőtt? Jó volna, ha tudnék szerezni egy 4069 IC-t holnap délelőtt.
Én bezártam egy páncélszekrénybe, amihez csak nekem van kulcsom. Ott hátha összevész a 3 féreg
Egyszer majd lepucolom őket, a lesz kedvem hozzá, ha meg kitesznek, csinálnak vele, amit akarnak A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2016
Muszáj boltnak lennie? Az nem jó, ha pl. én felajánlom, hogy megnézem, van-e itthon? A III. kerületbe kellene eljönni érte, ha találok itthon belőle. De. 10-11 közöttre tudom ígérni, hogy megnézem, van-e belőle példányom, valószínűleg csak furatszerelt lesz, bár rémlik valami SO tokozás is...
Köszönöm, kedves vagy, hogy felajánlod, de egy ismerősöm szerezné be nekem, akit így nem szeretnék ugráltatni.
A Mikrovilles tippet is köszi, ha útba esik neki, úgy az jó is lesz.
Androidon bizonyos videókat nem tudok megnézni mert kell neki a flash player. Hogyan oldható meg a probléma?
Tedd fel "neki a flash player"-t...
A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2016
Sziasztok.
Tegnap este sikeresen hazaértem a XIX. Országos Konstrukciós Versenyről. Elégedett vagyok az elért eredménnyel, 4. helyet hoztam el a 19-ből. Sok érdekes munkát láttam, többekkel megismerkedtem, tapasztalatcserével, ötleteléssel, beszélgetéssel telt el a szombati nap, amikor is az előre elkészített pályamunkákat kellett a zsűrinek bemutatni. A pénteki nap építéssel, méréssel telt, egy DC-DC konvertert kellett építeni, majd különféle méréseket végezni rajta. Örülök, hogy ott lehettem, meg persze örülök a kapott dolgoknak is. Ráadásul pénteken belebotlottunk egy antikváriumba is, ahol persze jól megtömtem a táskámat. Alig bírtam hazacipelni. Szombaton picit húzós volt elérni a vonatot, meg az átszállást (főleg a sok csomaggal), de sikerült, hála Gernerakos-nak és szüleinek akik kivittek minket az állomásra. És persze szeretném mindenkinek megköszönni, aki itt a fórumon segített. MINDENKINEK KÖSZÖNÖM! Még HE-s trikót is kaptam, csak egy pici gondom van, 2XL-es, aki meg látott találkozón az rájöhet, hogy én ebbe két példányban is beleférek. Képek:
Ezek lemaradtak.
Gratula!
A pólóba meg majd belenősz.
Csak így tovább! Gratulálok! A pólót mosd ki 90 Celsius fokos vízben,mindjárt csak L-es lesz.
Ami nekem nem tetszett a versennyel kapcsolatban, az az volt, hogy az eredményhirdetésnél nem mondták el, ki mivel pályázott, így pl ötletem sincs, melyik mű nyert.
Neked viszont gratulálok, sajnálom, hogy rohanós lett a vége. Az viszont jó hogy sok telefonnal irányítható wifis raspberry-s arduinos pályamű között ezzel (másoknak, nekem nem ) egyszerű analóg vobbulatorral ilyen jó helyezést értél el. |
Bejelentkezés
Hirdetés |