Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Plexi megmunkàlásàhoz keresnék jelentkezőt! Kb 6-13 centi magas betüket kellene kimarni rézsutos oldallal Valamint egy vékony 0.3-0.5 acél lapba kellene szintén netűket vàgni! Tudom hogy ez nem az aprohirdetés topic, de remélem a modik elnézik, mivel ez specifikusan cnc melo! Jelentkezni inkàbb itt üzenetben. Köszi
Nálunk a kulcsmásoló csinál ilyet. A megmunkálás minőségi, névtáblának, sírfeliratnak, kulcstartónak tökéletes, vagy akár toll oldalára is megoldja.
Külön van egy speciális anyaga, ami a nyáklemezhez hasonlít, csak vastagabb, homogén fekete az alapja, és aranysárga a bevonata. Ebből lehet aranysárga háttéren fekete betűt csinálni, vagy éppen fordítva.
Ezt a kis alkatrészt nyomtattam:
Lencse tartó
Sziasztok!
Ezt mekkora teljesítményű lézerrel vághatta ki Mátyás? A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2016
Erre a szivattyúra azt írják, hogy 0,028 MPa nyomást biztosít. Az létezik, hogy csak 30mBar nyomást tud előállítani, mert akkor az a lézerhez elég karcsú lesz. Egy két videón olyanokat láttam, hogy a kivágott rétegelt lemezt kifújja a levegő a helyéről miután átvágta az nyagot.
Egy kis magyarázatot kérnék!
Elszámoltad, kb 0.28 bar a nyomás, és tedd hozzá, hogy ezt az adatlap szerint szabad kiáramlásra kell érteni, vagyis egy perc alatt 75l levegőt mozgat meg.
A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2016
Szia! Akkor azt leszűkítve egy 1.5 mm furatra, elég erős fújás várható. Talán.
Jól gondolom? Kérdés, hogy ez a membrános pumpa, hogy fogja bírni a fojtást? A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2016
Egy akváriumpumpa 0-24h-ba működik, és van fojtás is, szóval emiatt ne aggódj.
A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2016
Sziasztok!
Ez is forgatással készült. Az első forgató, eléggé kis áttétellel működött (1:3), így némi változtatással sikerült összehozni egy 1:12.33-as forgatót. A forgatóról ITT találtok képeket.
Egy kamera slidert építettem. Jelentős része CNC-vel készült.
60x40-es U profil a váz. Giant-nek neveztem el. A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2016
Gratulálok, nagyon profinak néz ki !
Elektronika, mechanika, minden a Te műved ?!
Köszönöm. Igen, én művem a mechanika, elektronika. Az elektronika egy LM358-al felépített feszültségszabályzó. (0-12V) Egy hajtóműves 12Vos motort hajtok vele.
Üdv!
Lenne egy kérdésem, ami egy kicsit Off. A mellékletben szereplő tervet ki lehet e marni CNC-vel 6mm rétegelt lemezből? Esetleg valaki vállalná? Előre is köszi! A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2016
Lézerrel nem lenne olcsóbb, jobb?
Ahol eddig kérdeztem nem vállalták, vagy csak nagyon drágán.
Írok PÜ!
Sziasztok!
Ismét jelentkezem. Még mindig 2W 445nm, USBCNC, de kibővültem egy Arduino nano-val, ami segít a lézer erejének változtatásában, fix sebességnél. 70x100mm, 600mm/m, 0,18mm sorköz. 80perc.
Szeretnék egy videót mutatni a kedves fórumtagoknak. Ez nemrég készült a "Giant" nevű sliderrel, amiről néhány hozzászólással korábban már tettem föl képet.
Giant Slidet Teszt videó
Gratula ! Nagyon profi a gép és a videó is gyönyörű .
Szórakoztam egy kicsit a CNC gépen.
Általában alkatrészeket csinálok inkább. 380x214mm a mérete
Szia.
Milyen alapanyagot használtál hozzá?
Farostlemez.
De ez nem marásra való, de mivel csak ez volt itthon így ezt használtam. Valami keményebb anyag sokkal jobb lenne.
Szia. Hogy kell ezt elképzelnem?
3 mm fehér szinű farostlemezt meggraviroztad mondjuk 1mm mélyen, és ez lett belőle? Ki kell hogy próbáljam én is.
40 fokos gravírtüvel csináltam .
Itt a lényeg a mélység és magasság csak így lesz szép a fotó. Ha mélyebben mész bele ott sötétebb a kép ha csak egy kicsit ott fehér marad. Keres olyan szót " Halftoner"
Sziasztok!
Bajban vagyok egy alkatrésszel, hátha tudtok segíteni benne. Egyenlőre elvi kérdés hogy legyártható-e egy darab. A hiba hogy megszorult a hajtó tengely és ledarált a fogakból. A könnyítés nem kell bele, a homlok (test) lehet tömör. Gondolom dinamit. Átmérő: kb 27 mm Magasság: kb 25 mm Képeket itt tudjátok megtekinteni: https://drive.google.com/drive/folders/0B0RlzkfzSTtvTDF0N1djUkdOUTQ...haring Köszönöm ha szenteltek rá időt, Tamás |
Bejelentkezés
Hirdetés |