Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok,
Segítség kellene a képen látható induktivitás értékének beazonosításához.
Köszi a választ, sejtettem, hogy az lesz de ezekben az össze-vissza jelölésekben már teljesen el vagyok veszve.
Sziasztok!
Van néhány ilyen áramváltóm, de a TME-en nincs doksi róla. Valaki ismeri? Üzemi freki, szekunder menetszám, vagy ajánlott lezáró ellenállás esetleg? Szek ellenállás 18 Ohm.
Sziasztok,
Valakinek van ötlete, mi lehet a képen látható eszköz? Tudom-tudom, Google a barátnőm, de összeveszett velem, és nem akarja elmondani...
Több hasonlót találtam én is, de vagy nincs künönösebb infó, max az áttétel, vagy pedig kis frekis. És valószínű ez is, nekem pedig kHz-re kellene. De, majd készítek.
A feliratok szerint: túlfeszültség levezető.
Kristályaimat rendezgetve találtam alacsony kivitelűeket a köv. felirattal:
YIC4.0000I8 ebből van jó sok YIC4.000 NSK 5K 3.2768 ALh (ez talán a másodpercesre kitalált cuccí?) Illetve kerámia kondi (ha minden igaz) 22 aláhúzás felirattal. Ez 22p-s lenne?
Szia! Igen, 22pF-os, s kristályok pedig annyi megahertzesek, amennyi rájuk van írva.
Köszönöm, ezek szerint nincs 16Mhz-s...
Idézet: „NSK 5K 3.2768 ALh (ez talán a másodpercesre kitalált cuccí?)” Ha a "másodperces cucci" alatt a kettő egész hatványát érted, akkor igen
Az igaz, hogy hasonlít a színe, de nagyon nem mindegy, hány menet van rajta.
Hello! Ezt nem ismerem, de ez egy iparban használatos eszköz (Barrier), amelyet robbanásveszélyes környezetben (EEx) alkalmaznak mérőjel leválasztásra. Meg akadályozza a védett területen a szikraképződést. Zénergátnak is szokták csúfolni.
A cuccí-ből az í természetesen a shift miatt került be a sietség miatt.
Egyébként igen, hogy kompatibilis legyen a 2-es alapú chippekkel stb...stb..., csak mivel sietni kellett hirtelen ez jutott eszembe. Munkaidőben 7 segmenses kijelzős kvarcjátékot fabrikálni nem egyszerű feladat
Köszi a választ, az általad írtak szerint nem igazán tudom mire fogom tudni használni...
Ha nem egy hidrogénüzemben, vagy az olaj, vagy energiaiparban dolgozol, akkor kb. semmire.
Szia!nem tudsz segitenni abban hogy hol találok kapcs. rajzot a rádióhoz?RT2-00!Köszönöm!Üdv
Hello!
PEUGEOT CLARION PU-xxxx típusszám alapján lehetne keresni hozzá kapcsolási rajzot...
Üdv.
Elnézést a bugyuta kérdésért de nem tudok rájönni (mert nem találtam róla semmit) ez miféle alkatrész lehet.Talán kondi?
Szervusztok!
Új kérdés merült fel (6 éve is kérdezték): TMC77 (HIKI), ki tud róla? Továbbá még mindig kérdés: ECO3020 dióda? SN49705? Ki mit tud indul.
Köszönöm!
Érdekes; német nyelvű Texas számláló.
Nem engedte folytatni: van még egy 6 lábú, szerintem OPTO: tán 4N25 (SH gyártmány), L8331E felirat van még rajt. Majd kimérem még.
Hello! kérdésem az lenne (mellékelt linken) szereplő erősítőben található trafó adataira lennék kíváncsi. 3 vezeték van a kimeneti oldalon. 2 piros és egy sárga. segítségeteket előre is köszönöm. Sárga cimkés trafo
Idézet: „3 vezeték van a kimeneti oldalon. 2 piros és egy sárga.” Az egy középleágazásos szekunder, olyan feszültséggel, ami a végfoknak megfelel. Ha van egy ilyen erősítőd, amiből hiányzik, akkor a végfokot kell megnézni, (ha IC-s, akkor könnyű) megállapítani (adatlapból), hogy mekkora táp kell neki. A kérdésben megadott adatok alapján ennél jobb ötletem nincs.
Sziasztok!
A képen látható csatlakozót valaki egy napelemtáblára szerelte. Szeretnénk megtalálni a hozzá tartozó ellendarabot, hogy ne kelljen a csere miatt szétszerelnünk a táblát. Tud valaki segíteni, hogy mi a neve, esetleg típusszáma ennek a csatlakozótípusnak, ill. hol lehetne beszerezni? A csatlakozó fehér műanyagból készült, jellegre emlékeztet a régi merevlemezek Molex csatlakozójára Segítségeteket előre is köszönöm, Tamás
Esetleg ez? Vagy talán ez? Igazabol az érintkezők távolsága kellene.
Telefonos segítséget kértem a távolságot illetően. Körülbelül 6,5mm-t sikerült mérni, ez kerekítés után szinte biztosan 6,35mm (0,250'').
|
Bejelentkezés
Hirdetés |