Fórum témák
» Több friss téma |
Itt is a memória hibát írják STOP-nál: Bővebben: Link
Memória tesztel kezdeném én is.(Memtest+ egy boot CD-ről)
Ebben a leírásban az első mondatban azt írja, hogy ez a Nvlddmkm.sys file a Windows 8 Pro elemhez társul.
De előfordulásnak már XP-től kezdve minden Windowsban. Akkor most hogy is van ez? Tuti csak én nem értem.
Az csak egy reklám oldal, hogy töltsd le onnan az ő szoftverüket és gondolom meg is vásárolhatod, hogy gyors legyen a számítógépet, vagy adwar-eket telepít, mind a szokásos driver detektív meg búszter meg isten tudja mennyi ilyen malware van még.
A kolegának üzenem, hogy hanyagolja az ilyen oldalak linkelését. Az a file az NVIDIA driver része, azért kellene frissíteni a drivert és az magyarázza azt, hogy csökkentett módban miért indult el, a memória hiba csökkentett módban is ugyanúgy meglenne. A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2016
Annyira mélyen nem vágom a különböző win verziókat. Átolvasva nekem az jött le, hogy ha STOP hibával száll el, akkor az memória hibára utal. Ha dedikált videó vezérlő is van a laptopban akkor főleg a takarítással kezdeném.
Nem egészen arra a részre gondoltam, hanem (majdnem leg-)alul:
Idézet: „Operációs rendszer információk Nvlddmkm.sys hibaüzenetek jelentkezhetnek bármelyik alábbi Microsoft Windows operációs rendszerben: Windows 10 Windows 8 Windows 7 Windows Vista Windows XP Windows ME Windows 2000 ” Idézet: „A/az Nvlddmkm.sys egy olyan típusú SYS fájl mely a/az Windows 8 Pro elemmel társul, melyet a/az Microsoft fejlesztett a Windows operációs rendszer számára. A/az Nvlddmkm.sys legújabb verziója egy 1.0.0.0, mely a/az Windows számára lett kifejlesztve. Ez a/az SYS fájl egy 3 csillagos népszerűségnek és "Ismeretlen" biztonságot nyújt.” Ha megnézed ezek automatikusan generált adatok, 1.0 verzió és a windows 8 része, ebből semmi sem igaz. Ha azt írod be, hogy lajtoskocsi.sys arra is ugyanezt dobja szerintem. ![]() ![]() Egyébként a HDD-n is indítanék egy öntesztet. A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2016
Igen, pont ezért kérdeztem rá.
Ilyen öncáfolásos oldalnál/infónál megszólal a 'vészcsengő'.
Csak a forrás megjelölés miatt tettem be a linket, a szoftver letöltésre nem állt szándékomban buzdítani senkit.
Elhiszem, de azért illik felismerni az ilyen kamu oldalakat, vigyázni kell nagyon.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását! Este írom mire jutottam. Akkor kezdem egy driver frissítéssel,majd Memtest stb.
Ti honnan szednétek le az Nvidia GeForce Go 7400 drivert? Innen szedtem de nem jó amit felkínál az Windows Vista. A gépemen Win 7 van 32 bit.
Felmegy a Pista driver is a windows 7-re, szedd le azt és tedd fel.
Van Win7-es drájver: 32 bites verzió.
Eszközkezelőben távolítsam el?,újraindítás és utána új telepítése? Drivert még nem távolítottam el
![]()
Azt nyomtam (azt szedtem le) csak amikor feljön a kis ablak azt figyeltem : winvista .
Az nvidia-nál nem kell, csak indítsd el a letöltött telepítőt, kadarist linkelt drivert. Olvasd tovább és ott van mögötte a win7-is.
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2016
Operating System: Windows Vista 32-bit
Windows 7 32-bit Hidd el neki, hogy 7-re is jó lesz. Telepítsd fel és kész.
Meg van köszönöm! ,sikerült. Memtestet azért nyomjak neki?
Vacakol a memóriád?
![]()
Akkor hagyom így hátha ez volt a problémája.Remélem nem fogja csinálni többet amit a tegnap is művelt.
![]()
Sziasztok!
Ha merevlemez meghajtót külön dobozba építek, és mellette közvetlenül ( 18VA-es) vasmagos trafó lesz, tud valamilyen kárt tenni az adatokkal a szórt mágneses tér?
Magában a merevlemezben nem valószínű hogy kárt okoz mivel fémdobozban van, ami árnyékol (ráadásul belül is van mágnes, nem is gyenge!). Viszont mivel a trafód váltóáramról megy, ezért a mágneses mező a hálózat frekvenciájával oszcillál, ez az adatátvitelben okozhat gondokat (a merevlemez elektronikája egyáltalán nincs árnyékolva, de az adatvezetékek esetében sem vagyok biztos - pláne egy IDE szalagkábel esetén).
Mindegy, csak egy próba döntheti el - én még nem üzemeltettem merevlemezt úgy, hogy trafó volt a közelében!
IDE kábelnél van árnyékolás, ha jól tudom, minden második ér GND.
Értem.
Ha gond lesz, akkor majd vékony acéllemezzel befedem a trafót.
Sziasztok,feltelepítettem a Win7 64bites változatát egy hp pavilon g6-ra, az összes driverrel együtt.
A gond az az, hogy a 4GB ram-ot lássa,de csak 3,80 GB használható. Szerintetek miért csak 3.80GB használható? A választ elõre is köszönöm.
Ha nincs dedigált GPU, akkor az integrált foglalja a többit.
Köszönöm a válaszod!
A dedikált GPU mit jelent? A videokártyáknál csak ennyi jelenik meg.
Nincs a videóvezérlőnek saját memóriája (RAM) hanem a rendszer memóriából foglal le magának bizonyos területet. Többnyire ez BIOS-ban állítható, hogy mennyit adsz a GPU-nak. Ez így teljesen normális, nem kell vele foglalkoznod.
Hogyha kevesebbet adok neki, akkor mi fog történni?
Egy minimális mennyiségnek kell lennie, többnyire 128MB. Kell a videomemória a videó lejátszáshoz, gyengébb játékok is futtathatóak alapbeállításokkal, de ezekhez több videó memória kell. Én a helyedben felraknám már ha állítható persze 512 MB-ra, a rendszer működésében nem veszel észre különbséget, ha pl a rendszer RAM 3,5GB, vagy 3,8GB, viszont videókártyát használó programoknál nagy különbség lehet, hogy mennyi RAM-ot engedsz neki lefoglalni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |