Fórum témák
» Több friss téma |
Hali adott itt egy whirlpool mosógép ami több mint valószínű hogy hideg vízzel mos , mert mikor jön ki belőle a víz hideg szó szerint és nem is langyos mi lehet a probléma ? Érdemes megcsináltatni vagy új mosógépet kell venni ?
Hali. Egy tipus minden esetbe jól jönne.
Megnézni, megnézetni mindenféleképpen érdemes. Először mérd ki a fűtést ellenállás mérővel utána szigetelés ellenállás mérővel test felé.Utána ellenőrizd az NTC ellenállását.Majd ellenőrizd a vízszint szabályzót. Legvégül ellenőrizd az elektronikában a relét ami kapcsolja a fűtést.
Köszi a segítséget. Ennek drága a meegjavitatása?
Először meg kellene győződni, hogy tényleg szakadt e a tekercs és nem lötyög e a mágnes.
A tekercset pl. itt lehet kapni :ITT Ha nincs a shopban fel kell hívni őket vagy odamenni személyesen. Nem egy nagy munka kicserélni. Az oldalára kell dönteni a m.gépet és ott van a motor tengelyének a végén. Egy rugós lemezzel be van szorítva a motor házába. A kommutátor felőli oldalon. A szerelésnek az áráról nem tudok nyilatkozni.
Sziasztok!
Mai napon egyszerűen gondolt egyet a mosógépünk és program közepén megállt, azóta se kép, se hang. Feszültséget kap, vezeték törést nem leltem. Ez egy whirlpool awe 6319. Köszönöm az ötleteket, segítséget.
Elpukkant a táp ic+ ellenállás a panelon.Csere és megy tovább.
Szervusztok!
Lehet, nem a jó helyen kérdezem, de nem találtam mást (keresésben gyenge vagyok). Örököltem egy Hajdú Zerowatt HZ2504 típusú mosógépet, de nem tudom kezelni. Ha valaki elővezetné a használati utasítását, azt nagyon köszönöm. (Működik, használták.) Kálmán
Rendben köszönöm szépen. Hívom a szerelőt akkor, Így hogy garanciás nem nyúlok még hozzá
Hello ma megint azt csinálta mivel megint mostam. bekereteztem amit jelzet a gép. FEL TETTEM MÉGEGYSZER
A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2016
hello be jelöltem hogy ma mit csinált a gép-ÉS AZ A BAJ HOGY KÜLÖ ÖBLITEK ÉS KÜLÖN CENTRIZEK. :8
Javítottál előtte valamit, vagy csak várod, hogy magától meggyógyuljon?
azt se tudom mi a baja igy nem nagyon nyultam hozzá. Annyit csak hogy alul kicsavartam a tisztiórészét de nem volt benne semmi
Dino71 írta neked mit kell megnézni. Ha nem javítasz nem várhatsz javulást. Ha neked nem megy keress valakit aki megtudja nézni.
zsuzsanna34 én leírtam mit nézz meg! A kép és a villogások száma is arra utal amit már leírtam .
Tacho generátor probléma!!! De ettől lehet még bár mi is. be is ázhatott ha valahol folyik a gép és haza is vághatta az elektronikát. Leg először ellenőrizni kell a tacho. ellenállását és a mágnes lötyögését. Én megnézném neked de nem a vonzáskörzetem Budapest.
sziasztok szeretnek segitseget kerni a mosogep nem akar obliteni inkab letilt mi lehet vele?
Ez így borzalmasan kevés!!!Milyen gép mit csinál?Mi a jelenség?
simens mosogeprol van szo elkezd mosni mikor kene oblisen letilt ntm enged vizet magaba
Siemens gépből is van néhány fajta. Pontosíts, mert így esélyed sincs a segítségre. Talán még a "Shift" gombot is megtalálod, hogy tudj nagybetűket írni és talán még ékezeteket is.
A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2016
Az volt a baj. Sajnos nem volt a közelben beszerezhető az IC és időm se volt a javításra, így 2 telefonhívás után megtaláltam egy srácot, aki javítja. 10E forint, jött, kiszerelte, elvitte, megcsinálta, visszahozta, beszerelte és megy.
Én nekem ezért van itthon mindig pár db belőle.
Hibája: nem indul meg a mosógépből a víz ürítése, szájjal megszívva elindul az ürítés. Mi lehet a gond? Érdemes szétszedni és javítani? 10eFt-ért elvihető, ha valakit érdekelne, Kelenföldről.
A hozzászólás módosítva: Máj 30, 2016
Szia! Áramtalanítsd, majd vedd le a burkolatot. Keresd meg az ürítő szivattyút, húzd le róla a kàbeleket. Majd ha ezzel meg vagy, akkor egy forditó mozdulattal szedd szét a szivattyúházat. Vedd ki belőle a forgórészt és jol pucold meg. Takarítsd meg a forgórész helyét is valami cucával. Ezek utàn összerak és örül .
ohh köszi...mit jelent a fordító mozdulat? mit kell fordítanom?
Előbb vedd le a burkolatot és nézd meg milyen kiállítású a szivattyúd. Szivattyú típusok
oké lehet holnap tudom megnézni és gatyába rázom a gépet a kapott instrukciók alapján, de ha nem megy írok, ha jó lesz akkor is!
szétszereltem. ez a forgórész, ami kihajtja a vizet. kicsit szorul, nem forog szép egyenletesen. le tudom pattintani a ventillátor fejet? mögötte kell tisztítani és olajozni?
Hogy "akadozva" forog, az az állandómágneses forgórész miatt van. Nem hiba.
Ennek így kell működnie...a forgórésze egy mágnes, amely "lötyögőssen" van tengelyre rögzítve. Óvatosan rákötheted a 230V-ot, meglátod egyenletesen fog forogni...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |