Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor arra igaz volt a mondás, hogy jéghideg klíma
Lennének akik vennének jobbat, jómagam is. Csak hát minek. Mit hallgatnék rajta, a netről letöltött vackokat? Vagy az olyan gyári CD-ket amiről meséltem, hogy már első hallásra is borzalmas?
Ha hozzáférnék normális forráshoz, az a jelenlegi rendszeremen is gyönyörűen szólna, nem kellene rá százezreket költeni legfeljebb venni egy jobb hangkártyát, esetleg építeni néhány jobb dobozt.
Akkor talán a netről kell leszedni a jókat, mint mondtam, a veszteségmentes anyagok nagyon elterjedtek, felejtsük el a CD-t végre.
Most gondolom csak viccelsz. Volt szerencsém az flac-hoz is. Pont ugyanolyan mint a többi, fájl kiterjesztéstől függetlenül, szóval van belőle ilyen is meg olyan is. Volt olyan amibe belehallgattam és azonnal töröltem is le, mert még a 128-as mp3-nál is rondábban szólt.
Azokról pont ugyanúgy nem tudni hogy milyen forrásból valók.
Kollégák! Ki tudja véletlenül hol találom meg azt az oldalt ahol on-line lehet méretezni kapcsolóüzemű tápegységet? Szokás szerint nem mentettem el a lap címét. Remélem ez még nem off. A melómhoz kéne.
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de a TI oldalán is lehet: Webench
Ez butaság, mivel a flac veszteségmentes, ha rossz volt, akkor a felvétel volt rossz, ami gyakran előfordul. Ne keverjük a szezont a fazonnal.
Köszönöm szépen kedves kolléga! A vicc csak az, hogy regisztrált is vagyok csak ezt a verziót már régen elfelejtettem. Még egyszer köszönöm.
Mint nekem a Death zenekar demó albuma. Na az gány.
Más: leállt a fagyasztó láda. A hiba oka: a patkány elrágta a vezetéket.
Remélem még időben észre vetted. A kis dög belepusztult legalább?
Az se rossz, de tegnap beüzemeltem a meleg levegős pákát és kicsit büdös volt.. Belemászott egy nyavalyás fülbemászó, de legalább ropogósra sült.
Pl. itt tőlünk 2-300m-re egy 10 emeletes tetején.
Volna valakinek ötlete, hogy a motor tankján mit tegyek tomítésnek a benzincsap és a kivezetés közé?
A Simson tankján rézkarika van. Jó oda az alumínium karika is. De klingeritből is lehet kivágni.
István
Azok nekem mindig szivárogtak. Gumitömítést tettem oda, az lett a jó.
Az a baj, hogy a gumit megeszi a benzin.
Hát netről rendelni nem fogok, az egész motor akkor 2000Ft-ot, ha annyiért tankolok bele.
Beépítés előtt ki kell lágyítani a rézkarikát,ha nem új.
Kb. 4 évig használtam úgy, nem ette meg. Utána eladtam, nem tudom mi lett vele.
Nekem gyárilag műanyag volt benne, de mindig trutyis volt a cső külseje, meg a karbi is. A fém meg még rosszabb. A gumi meg tömített. Ennyi.
Helló!
Gondoltam megosztok veletek egy friss tapasztalatot. Bővebben: Link Két dolgot sikerült eböl leszűrnöm: 1. bizony meleg van az autóban nyáron (főleg a kalaptartón)... 2. többet nem bízom páromra a frissen vásárolt dolgok elhelyezését a kocsiban (annak kalaptartóján).
Nem tudom, mi bajod vele, működik, nem? Egyébként három napig cseregaranciás. Vagy. Kirakod újra a kalaptartóra és visszahajtogatod. Utóbbi opcióban van némi kihívás.
Piacon lett vásárolva.
Jó gondolat az újbóli melegítés. A baj csupán az, hogy sose voltam jó a kézzel készített dolgok megformázásában. A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2016
Tegnap vásároltam egy szép virágot, de nem volt hozzá információ, csak azt ígérték, hogy egész nyáron virágozni fog folyamatosan. Segítséget, tanácsot kérek, a mellékelt növény azonosításában. A neve lenne a legjobb, mert akkor utána tudnék nézni, milyen gondozási igénye van, de egyéb támpontok is segíthetnének.
Szia.
Anyum felismerte, ólomvirág. Azt mondja, hogy télre be kell tenni, mert könnyen kifagy. Szereti a napsütést.
Telitalálat, köszönöm! A azonnal rátalált a kereső ilyen útmutatással.
Szívesen. Örülök, hogy segíthettünk!
Üdv!
Ezt tegnap fedeztem fel, hogy bizonyos kazetta dobozokban pont lehet elemet szállítani... |
Bejelentkezés
Hirdetés |