Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
Van 2db egyforma (még jobb ha 3) ? Ha igen,akkor postával érdekelne. Kiborg
Szia!
Ha kiborg esetleg visszalépne, akkor érdekelne ha elpostázod. Köszönöm.
Szia!
Ha van benne Bosch PWS-5-115 és PWS-6-115, postával érdekelne.
(képek alapján 1 bleki van benne... )
A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2016
Szia!
Illetve engem csak a szöghajtás és a tengelyen levő kisfogaskerék érdekel.Egyformák legyenek. A többi részre nem tartok igényt. A többi rész, ház,forgó,stb... ha kell valakinek, nyugodtan viheti részemről. De várjuk meg nyamnyam válaszát.
hali engemet a kasza érdekelne
LG 50la6208 smart 3d tv, repedt lcd INGYEN elvihető!
Esetleg alkatrésznek, ha valaki tud vele valamit kezdeni, nekem nem fér a kukába. Hang van, kép nincs.
Mondom magamban: túl szép hogy igaz legyen
Szia Én igényt tartanék rá ha nincs mesze.
vigyed, sok szerencsét
A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2016
Még megvan. XIX.-ker Zrínyi utca, ha megfelel.
Szia.
Engem érdekelne ha az előző érdeklődő lemond róla. Holnap szerintem el is tudnám hozni.
Várjuk meg mit mond kiborg és ha nem kell neki akkor a tied és elpostázom ha állod a postaköltséget !
Köszi,rendben. A postaköltséget persze állom.
A múltkor nem kellett senkinek, hátha most gazdára talál: Van elfekvőben 2db működőképes adsl modemem, ingyen elvihető pesterzsébetről (nálam egy ideje optika van) - viszont postázásra nincs időm. Cserébe elfogadok bármilyen működőképes kapcsolóüzemű dugasztápot, laptoptápot, v. hasonlót, ill. kisgyereknek (3év) való játékot - de ez nem feltétel.
Szia!
Elérném a modemeket, tudok vinni cserébe gyermekjátékot. wifit tudnak a modemek?
Sziasztok!
Ha nincs egyforma,akkor számomra tárgytalan. Lemondok róla a sorban következő javára. Köszönöm a lehetőséget. Kiborg
Szia, ha nincs más akkor vinném. Privátban a többit.
Köszönöm!
D-link 360R az egyik, és 360T a másik modem tipusa. Wifi nincs egyikben sem, ezek nem routerek, bár a 360T-nek van elérhető webfelülete, és ha jól emlékszem tud NAT-olni is (de alaphelyzetben bridge módban működik).
A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2016
Akkor lecsapnék rájuk.
Belső hálózat kialakításához jók lesznek. Írtam pü-t.
Idézet: „Belső hálózat kialakításához jók lesznek.” Fura belső hálózatod lehet, ha ADSL modemek kellenek hozzá, vagy jó nagy házad Én úgyis csak szétszedném, azért meg kár...
Rendben akkor a tied a cocc , megmérem a sulyát és privátba megirom hogy mennyia posta
Jobban jártoka vaterafutárral. 890Ft 3 kg ig Még csak nyomtatni vagy írni sem kell. A posta már 100grl 505ft
Csak itt 20 kiló a cucc De itt is jobb a vaterafutár árba
Nem is néztem milyen modemek De azok ahogy sejtem nem egyszerűek. Ha csomagot kell szállítani mindig a dpd használom.Sokkalta olcsóbb mint a posta.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |