Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   86 / 695
(#) Remci hozzászólása Aug 10, 2016 /

Sziasztok!
Ingyen vihető2-300db 5,6Kohm-os ellenállás, USB kábelek, műszer, Dell laptop dokkoló (azt hiszem ), meg még ami a képeken van. Személyesen lenne a legjobb, mert postázásra most nem nagyon van időm.Esetleg cserébe ha lenne 4-5db 220 ohm-os 20W-os ellenállás, vagy egy db Pic 16F628, azt elfogadnám, de persze nem feltétel.
(#) Norberto válasza Norberto hozzászólására (») Aug 10, 2016 1 /

Hoppá, a képek lemaradtak...
(#) jucsaba válasza Norberto hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Üdv
Helyileg merre laksz?
(#) Norberto válasza jucsaba hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Budapest. A városon belül pl. a Hungária körúton bárhol szívesen átadom, napi szinten járok rajta, majdnem végig.

Nem szívesen postáznám, mert az túl sok macera a cuccok értékéhez képest.
(#) norbiv8 válasza Norberto hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

HE találkozóra elhoznád?
(#) Norberto válasza norbiv8 hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Alapvetően én nem terveztem menni, de átadom szívesen ott valaki(k)nek, ha el tudjátok vinni (kézben?) és van rá érdeklődés.
(#) norbiv8 válasza Remci hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

A műszer érdekelne, hol lenne?

Én elvinném, ha a hétvége is jó.

A HE-talira vigyem?

jucsaba még nem reagált.
(#) Skori válasza Remci hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Szia! Az egyik képen van egy laptop táp.vagy valami hasonló, az érdekelne, az USB kábel, és esetleg egy adag ellenállás! Merre vagy helyileg?
(#) otvenkilenc válasza Remci hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

At utolsóképen (184358) Lévőt vinném ha még nem jelezte az igényét rá senki.
(#) Temela válasza Remci hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Szia!

Esetleg, ha marad ellenállás és stb. jelentkeznék, személyesen is.

Üdv!
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Akkor CRT TV senkinek sem kell?
Ha kiteszem az utcára, akkor miután szétverték az eltérítő tekercsért, utána takaríthatom fel a törmeléket a járdáról...
(#) Action2K válasza zsozso72 hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Jut annyi.
(#) Temela válasza Gafly hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Sajnos egyre kevesebb a kitermelhető alkatrész belőlük és sok a "hulladék".
(#) gerleimarci válasza Remci hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Szia!
A szervertáp érdekelne és a feszültségmérő(ha a fórumtárs eláll tőle. A találkozóra el tudod hozni?
Találtam neked ilyen állítható ellenállást. A két szélső kivezetésénél 232Ohmot mérek.
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2016
(#) Robin2 válasza Gafly hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Hulladékudvarba ha elviszed nem kell takarítanod. Vagy tedd ki az utcára csak az eltérítőtekercset
(#) catpisti válasza Norberto hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Szia! Engem érdekelnének a CD írók.

Úgy értettem (ha jucsaba nem viszi el), hogy elmennék érte szombaton a Hungárián valahol találkoznánk (mivel írtad, hogy nem terveztél jönni a HE találkozóra). Az összes úgy sem kell, a többi elvinném a talira, biztos kell pár másnak is. A levilágító sem kell, így azt is át tudom adni másnak.
(#) jucsaba válasza norbiv8 hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Nem viszem köszönöm (nekem is kevés a helyem itthon , asszonypajtás nagyon nehezen viseli ezirányú érdeklődésemet) , bár még a találkozón gondolkozom, add nyugodtan Norberto-nak.
üdv
(#) gerleimarci hozzászólása Aug 10, 2016 /

Sziasztok!
Van egy tucat ilyen szemüvegdoboznak kinéző(a felírat szerintem elég konkrét ) fémdobozom. Még a gyári fólia is rajtuk van. Hordozható eszköz dobozának ideális. Én már használtam belőle egy párat, de nem fogy.
Találkozóra kiviszem, ha valakit érdekel. Kapcsolóüzemű tápot elfogadok(24V előnyben), de egy "köszönöm"-ért is lehet vinni
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2016
(#) pjg válasza Gafly hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Média M-ban egyben átveszik.
(#) Remci válasza norbiv8 hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

A cuccok helyileg Bócsán vannak, Bács megyében.

Persze, rendben, el tudom vinni valameddig. Megbeszéljük.
(#) Remci válasza Skori hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Szia!
Bócsa, Bács megye. USB kábelból van 6-8db, nem számoltam, mennyi kell? A táp nem jó, de ha érdekelnek rossz kapcsoló üzemű tápok, akkor néhányat még fel tudok túrni.
(#) Remci válasza otvenkilenc hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Rendben, az a Dell dokkoló.
(#) Norberto válasza catpisti hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

És helyileg merre vagy? El tudsz jönni egy részükért, néhány darabért? Korábban már jelentkeztek érte, így már nem tudom mindet neked adni.
(#) Remci válasza gerleimarci hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Szia!
A táp még megvan, a műszerről még nem tudok nyilatkozni. Sajna a találkozóra idén sem tudok menni.
(#) Norberto válasza gerleimarci hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

HE talis topikban lévő linkelt táblázatba írd be.
(#) Remci válasza Temela hozzászólására (») Aug 10, 2016 /

Szia!
Ellenállás biztos marad, a többit nem tudom még. Jobb lenne ha személyesen vinnék el, mert most nincs időm postára járni.
Következő: »»   86 / 695
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem