Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Minden évben számítok rá, de eddig nem valósult meg. Többünk, különböző okokból nem megy el a találkozóra (én pl. emberbaráti érzésből, egyszerűen nem terhelem rá magamat a civilizált társadalomra, tudva, hogy ön és közveszélyes vagyok). De ettől még érdekel mi történik ott, és erről a sok esetben semmitmondó fotók alig adnak információt.
Mivel ma már sokak zsebében HD kamerák lapulnak, javasolnék egy mozgó-képes anyagot is megosztani. Gondolom a Youtube-on lévő rengeteg értéktelen anyag között, elférne egy ilyen témájú videó is. Ha egyetlen embert ez nagyon megterhelne, akkor készüljön több kis anyag, amit egy hozzáértő rakjon össze egyetlen filmmé.
1. Ahogy Granpa mondja, nincs kapuzárás, illetve ha be is van hajtva a kapu (mert kérték, hogy a csúcsidőn kívül be legyen), akkor is be lehet jönni, csak szólni kell
![]() 2. Tombola szelvényt kiosztunk, az elmúlt évekhez hasonlóan fog zajlani a tombola, felajánlások és HE relikviák találnak gazdára. Az új helyszín miatt a tombola időpontja nincs kőbe vésve, ennyi apró szabadsága lesz a dolognak, nem tudjuk az új étkezési megoldás mennyi ideig fog tartani. Ezért nem is tartalmazza a pontos időpontot a találkozó kiírásában az ütemezés. Ezért nem is volt nagy dobra verve, nehogy bárki feleslegesen cipekedjen. 3. Zárt térben lesz a rendezvény, nem emeleten, nem kültéren, nem kell aggódni. (bár ezt is tartalmazza a találkozó leírása és a térkép, Tjanicsek nézd meg kérlek) 4. Szerencsére most is akadnak bőven akik nagyon-nagyon messziről látogatnak meg minket, jó lesz mindenképp ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2016
Jaja, gondoltam felmegyek pestre, eszek egy jót, aztán irány vissza...
![]() Remélem lesznek CNC-s kollégák, lesznek kérdéseim...
"... ars poetica..." , na meg a civilizált társadalom
![]() ![]()
Bár nem én vagyok az első, aki ezt szóvá teszi, de magam részéről szívesen látnálak a találkozón
![]()
Nem írtad a méretarányokat, hogy cca. mennyi ha a terület?
![]()
Sziasztok ! Úgy alakult ,hogy a párom és én még se tudunk menni. Nem tudom ezt szokták-e jelezni, de gondoltam nem árthat. Jó szórakozást mindenkinek!
![]()
Idézet: „Remélem lesznek CNC-s kollégák, lesznek kérdéseim...” Lesznek. ![]() Más: Összeszedtem némi tombola felajánlást: - alkatrész tároló doboz (műanyag) - Snap-In típusó elkó - Sorkapcsok Nyák-os (3P) - 5 pólusó Tuchel aljzat (Nyák-os) - Nagyáramú BTAxx diódák - Műszerdoboz gumiláb (4db+egy kicsi műanyag dobozka) "Turi" elnevezésű Alkatrész Turkáló (nagyon vegyes új alkatrészek - kb 2kg) Ezzel a turi-val kapcsolatban szeretnék egy asztalt kérni. (Fogalmam nincs, hogy mire ömlesztem ki...) Egy tálca féleség nagyon jó lenne. Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2016
Ez, akkor biztosan a terem mérete.
![]() ![]()
Lesz asztal pluszban, ma is voltunk egyeztetni, kértünk még a létszám növekedése miatt asztalokat.
A kütyübemutatóknak is lesz helye, de aki ilyet tervez, mindenképp hozzon magával hosszabbítót / elosztót.
Elektronikai talälkozo, de eloszto nincs- csak csöteszter, meg robotkar..
![]()
Lesz azért, mi is viszünk bőven, de a tapasztalat azt mutatja, elosztóból sosem elég
![]()
Mentö lesz a helyszinen? Bizonyos elosztoszäm felett, mär kötelezö. MInt a piacon a 70 kilo disznotepertö utän.
Remek, köszönöm szépen!
Viszek egy TIL kijelzős órát a kütyübemutatóra, talán majd valaki megszán egy szabad 230-as aljzattal... ![]()
Hat férőhelyes elosztót viszek, meg egy "T" elosztót plusz egy hosszabbítót is (na meg egy átalakítót, hogy be is tudjam dugni
![]()
![]() ![]() ![]()
A legutolsót koromra való tekintettel kihagynám.
![]()
Galaxy Alpha-hoz egy akkura vevő lennék...
Esetleg Galaxy Camera (EK GC-100) szintén akku. ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2016
Csak be van hajtva, az ajto nyitva, csak ki kell akasztani a fulet .
Köszönjük TOPI, jól éreztük magunkat.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2016
Nagyon jó volt a találkozó, most voltam először de nagyon tetszett. Köszi mindent!
![]()
Köszönöm szépen! Jó volt veletek , újra. Már várom a következőt !
A két csőtesztelö kinél volt? Az egxik tudom hogy Gyuláé volt, a másik illetö ki volt?
Jó kis találkozó volt, beszereztem ezt-azt. A kaja is jó volt csak kicsit ropogós volt a burgonya. Várom a képeket.
Először is, köszönjük szépen mindenkinek a részvételt
![]() Idén próbáltuk ki először ezt a foodtruck dolgot is a HE találkozón, és a visszajelzések alapján mindenkinek nagyon tetszett, illetve bár őket is meglepte, hogy sokkal-sokkal többen jöttetek, mint amennyi előzetes jelentkező volt (emiatt a krumpli állaga és a hirtelen megnövelt kaja mennyiség nem volt hibátlanul összhangban), az ízét és a lebonyolítást szerencsére nagyon sokan dicsérték, ez mindenképp hasznos visszajelzés nekünk. Emellett annyi dicsérő szót kapott a kávé rajongóktól a kávé lehetősége és íze is, hogy úgy hisszük jövőre is invitáljuk a Kanálgép foodtruck csapatot az ellátmány biztosítására ![]() A versenyzők ez évben is csodákat hoztak, és amellett, hogy okozott a versenyhez adott extra csomag némi fejtörést, a legtöbben gond nélkül vették az akadályt, és maradéktalanul, különböző helyekre beleépítették a szerkezetükbe ![]() A tombolához érkezett külön felajánlásokat is nagyon szépen köszönjük. Az is jól látszott, hogy a csipet-csapat nagyon gyorsan bevetette magát az új helyszínbe is, és a pozitív visszajelzések alapján szinte biztos, hogy jövőre is ugyanezt a lehetőséget választjuk a HE találkozó helyszínéül, és már csak az új látogatóknak kell a táblákat és nyilakat követniük mi, merre van ![]() Örömmel láttuk, hogy a saját kijelölt parkoló területet is szépen, rendben birtokba vettétek. Aki árnyékos fás területre vágyott, az is megtalálta az udvaron, aki a nyüzsgésre az pedig a tornateremben érezhette otthon magát. Nektek is hála, idén végre a kijelölt időbeosztás is remekül működött. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, bár most egyébként sem kellett aggódni, hogy megázunk ![]() Egy szó mint száz, köszönjük szépen mindenkinek, aki részt vett a 2016-os HE találkozón, szuper volt, a fotók pedig a megszokott helyükön landoltak részemről: Kukkants bele - fotók
Sziasztok!
Most értem haza Dorogra. Jól éreztem magam, sok eddig ismerős, de nem látott kollégát ismertem meg. Köszönöm a lehetőséget, ha jövőre lesz megint tuti hogy jövök (nem fenyegetni akartam) Üdv: Lajos A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2016
Örülök, hogy részt vehettem a rendezvényen, köszönöm a szervezők munkáját és mindenkinek, aki hozzájárult , hogy jól sikerüljön . A helyszín tökéletes volt .
![]() Akik a versenyen részt vettek, tetszett, hogy a munkájukba egy kis vidámságot, humort is belevittek. Jó volt ismerősökkel találkozni, beszélgetni . Mindent köszönök, jövőre, ugyanitt. A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |