Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
engem érdekelne az egész
OK, akkor neked is viszek.
Mivel a többiek lemondtak róla, illetve nem jeleztek vissza, így Temela a soron következő.De ha Ő lemond valamiről a javadra és el tudsz érte jönni valamikor, vagy jársz erre, akkor félre teszem neked.Gondolom ez így szabályos.
Szia!
Miután nem olvastam hozzászólást a többiektől az utolsó bejegyzésedre reagálva - és ezért nem tudom a jelenlegi állapotot - megismétlem a hozzászólásom azzal a kiegészítéssel, hogy holnap el tudnám hozni - amennyiben aktuális még. Idézet: „"Szia, ha a többieknek ez gond lenne, akkor nekem nem probléma. Én főleg a mechanika miatt tudnék érte menni. Ha visszalépnek, akkor jelentkezem rájuk! Köszönöm, Tamás"”
Szia! Tudomásom szerint még senki nem lépett vissza. De amint valaki ezt megteszi, nem felejtelek el.
Természetes,merre lehet átvenni ?
Bócsa, Bács megye.
Húúúúú . Nem tudom miért de Szombathelyre gondoltam az vonattal kicsit macerás Mosonmagyaróvárról lakkor inkább lemondok róla ha nem megy a Pósta
Üdv Oszkár
Szia!
Rendben.
Sziasztok, jó reggelt.
Van egy csomó dolog, amit már nem fogok használni, ingyen felajánlom. A teljesség igénye nélkül: - PIC-ek - GSM modulok (SIMCOM) - GPS modulok -1-2 soros LCD kijelző - Trafó - Félkész panelek - műanyag dobozok - sok-sok minden Listát, típusokat ne kérdezzetek, nem tudok, és nem fogok írni.El kell jönni és mazsolázni. A rajzszögtől a modellrepülőig sok minden van. Postázni még postaköltségért sem fogok. A hely, ahol ezek a dolgok megtalálhatóak: Dunaharaszti. Előre egyeztetett időpontban tudtok jönni. Szép napot mindenkinek.
Szia!
A PIC-ekre jelentkezem (1-2 darabra, ha több van, és másnak is kell), esetleg trafókra is (ha ~kilós nagyságú, v. nagyobb).
szia!
Ha esetleg mégis postáznád, akkor a GSM modulok, GPS modulok és a kijelzők nekem kellenének! Esetleg ha valaki a fórumtársak közül érte tudna menni és feladná nekem postán, az nagyon jó lenne! Természetesen állom a költségeket!
Lehet szó postázásról; majd én elhozom, ha egyeztettem "job"-al.
Üdv!
Nagyon szépen Köszönöm a felajánlást!!!
Szia!
Én szívesen jelentkeznék a maradékra, posta lehetőséggel és állva annak költségét. Köszönöm.
Szia
Én holnap du. 16 után elmennég arra mazsolázni ha neked is jó.
Majdnem mondtam, hogy hozzál egy GSM modult nekem is
Idézet: „Nem veszünk össze rajta!” Sokat nem beszéltünk ugyan a találkozón, de láttalak hogy sétálsz, orrot betörni egyik részről sem tűnt fontosnak
Nem voltam most a találkozón sajnos, tavaly előtt voltam. Nem tudom mire gondolsz, de elhiszem.
A lényeg, hogy szívesen osztozok rajta. Meglátjuk mit tud intézni granpa és akkor már okosabbak leszünk.
Holnapdélelőttre már bejelentkezett Valaki, délután még szabad. Kedd délelőtt is jó,
Kedd délután nekem nem jó. GSM modulból KB. 20 db van.
PCI GPS GSM modulra lecsapnék
Majdnem: az ellen(fele)ség 3 szabadnapot kapott a cégnél.
Én mégis kimaradnék mert nem tudok elmenni a cuccokért.
Szia!
1-2 gsm modul szintén érdekelne, fórumtárs kért meg. hogy ha a csomag téma megy, akkor továbbítok neki belőle. Köszi.
Ingyen elvihető egy alphatools 14.4 V-os akkus fúró, töltő és aksi nélkül. A fetről letört a három kábel, lábbal együtt, egyébként működik, szétszedés alkalmával sikerült lábatlanítanom a fetet. Másik hibája, hogy az aksi egyik tartóműanyagja kitört.
Elvihető a XX. és a VIII. kerületbből. Nem postázok. |
Bejelentkezés
Hirdetés |