Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Javaslom, hogy próbálj ki valamit ebből a századból.
![]()
Ez nagyon Szép!!! Nagyon ritka az ilyen igényes munka!!!
Csodaszép, gratulálok
![]() OTL? Vagy hibrid? Aki még nem hallgatott jó minőségű anyagot vinil lemezen, az nem tudja értékelni ezt. Én ha nem analóg forrást hallgatok, akkor valamilyen veszteségmentest: többnyire wav és flac. A wavokat magam szedem a CD-imről és egy NASon tárolom, optikán a saját DAComon keresztül a szintén csöves fülhallgató erősítőm hallgatom. Ágyúval verébre, de vajon miért gyártanak nagyképernyős tévét, esetleg versenyautót és még sorolhatnám ![]()
Jól elbeszélgetek magammal
![]() Se nem OTL, se nem hibrid... A fedlap feletti fa korongban van a kimenő trafo? Az alsó a hálózati? ![]()
Szép munka, valaki csinált már hasonlót, akkor is felhívtam a figyelmet az Ampliflier szóban az f utáni l betű hiányára.
Még jó, hogy nem hallgattak rád.
![]() Hol látsz te az f után l betű hiányt? Bővebben: Link Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2016
Köszönöm. Ha jobban megnézed, ott van az "i" betű az f után.
Mit rejt a fa "korong"? Egy ugyan ilyen hálózati trafót. A kettő szembe van fordítva egymással.
Ezt biza rosszul tudod!
![]() ![]()
Biztos, hogy ez a téma a legjobb annak megvitatására, hogy az angol nyelvben mi a megfelelő írásmódja egy szónak?!
Napfényes napot!
![]() Átépítettem egy kipurcant USB ventilátort. A motorról mindkét vezeték leszakadt propellercsere közben. Egy öt ledes panellal és egy váltókapcsolóval, melyet közvetlenül a panelra forrasztottam egészült ki a szerkezet. A középső lábát (pozitív bemenet) kidrótoztam (IMG_0436D.jpg). A "funkció 1" két speciális piros-kék villogó LED, a "funkció 2" pedig három fehér hideg fényű kisebb LED-del készült. Az on/off kapcsoló maradt az eredeti. ![]() Persze szerelés közben sikerült kissé rövidre hagynom a drótokat, úgyhogy állandóan szétjött, amit össze tekertem, ráadásul először a kapcsoló fém "ruhája" direktbe rázárta a pozitívot a fehér LEDekre, amiket így nem lehetett kikapcsolni a funkcióváltóval. Végül egy kis "meleg(_)takony" segítségével szigeteltem el.! ![]() A kevesebb néha több- ![]() ÜDV: Moderátor A hozzászólás módosítva: Aug 26, 2016
Ez a matt felület a bronzkefés tisztítás gyantamentesítés jele lehet....
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2016
Ott a pont! A gyantát puha drótkefével tisztítottam le.
![]()
Ezt a műfajt még gyakorolnod kell.
Milyen műfajt?
![]()
A felesleges szövegdekorációkat (betűméret váltogatás, szürke betűszín alkalmazása) kerüld, kérlek! Borzasztó nehezen olvasható így a hozzászólásod.
Ja hogy azt!
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2016
Az meg a rossz képek miatt nem látszik.
Jobb kép nincs!
![]() ![]()
Tehát ez olyan mint egy USB ventilátor, de nem az, mert a motor kivezetéseit letépted, de forrasztottál rá egy kétállású kapcsolót. Ok. De akkor mire való?
Ez egy USB lámpa? Ha igen, mire való a piros/kék fény? A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2016
Merész, bátor, konstruktív kivitelezés. Ebben az alkotásban koncentrálódik ennek a nemes hobbinak az alapmondata: az alkotás öröme. Emiatt vagyunk itt sokan. Mennyi és mennyi, mások számára haszontalan dolog születik és bemutatódik itt, ezért bizton állíthatom, jó helyen vagy. Alkottál valamit és ez a lényeg.
Ne is hallgass a "károgókra" ők is így kezdték. Valamit "szétbeleztek" aztán lett belőle ami lett. Lehet hogy ki is dobták azóta!
![]() Jó úton haladsz, csak finomítani kell az eljárásokon! Én csak gratulálni tudok! ![]() ![]()
Nekem nagyon tetszik a fadobozos kivitelezés, a belső is teljesen rendben van. Szép, rendezett összkép, korrekt kivitelezés!
Alig bírtam elolvasni a szöveget, olyan sok formázás van benne. Elvileg nekem van képlátásom, de biz' én nem igazán tudom, mit is nézzek a képeken. Csak sejtem a leírás alapján. Igazából ennek semmi értelme, szerintem. Vagyis hogy van, a fehér LED-eknek világítás funkciója. De a kék villogó LED-et nem tudom a hasznosságát elképzelni jelen eszközhasználata közben.
Kék villogó led= party for everybody dance kezdö verzió
Köszönöm szépen. Igyekeztem.
Sziasztok!
A PIC kezdőknek rovatba linkelt be valaki egy videót egy futófényről, ami meglehetősen minimalista stílusban épült. Azaz igen kevés alkatrészt tartalmazott. Bővebben: Link Nagyon megtetszett, úgyhogy neki is láttam sajátom elkészítésének.Bővebben: Link A sikeren felbuzdulva azon agyaltam, mit lehet még kihozni ebből a módszerből. Így született végül meg, egy mindössze 6 kivezetéses PIC-ből (csak a tokozás 8 lábú), 7db LED-ből, és 1 ellenállásból a kissé még talán nyers kivitelű, ám tökéletesen működő elektronikus dobókockám. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |