Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2629 / 3597
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

Az utcán halt meg. Összecsuklott és beverte a fejét az útszegélyben. Van még egy anyakönyv. abból az időből.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

Voltak akkoriban még egyházi anyakönyvek is. Abban is lehet.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

Az is lehet, de evangélikust nem találok.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

Menj el a templomba, szerintem azokat ott őrzik.
(#) granpa válasza 20sz Jófiú hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

Keress korabeli újságokat a levéltárban.
(#) jani1987 hozzászólása Aug 26, 2016 /

Ezt nevezik sürgős programnak. Hétfőn Veszprémbe kell menni, kedden meg Győrladamérbe. Nem annyira az utazás a gondom. Inkább az hol alszok hétfő este. Van javaslat? Állás ügybe megyek.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

Hálózsákod van? Mert akkor vagy itt vagy ott. Még nyár van nem nagy ügy.
(#) jani1987 válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

Kiegészítés: milyen busz visz a keletiből Kelenföldre?
(#) kameleon2 válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

Metró?
(#) nedudgi válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

A 4-es Metró az igazi, 1-2 ott vagy vele, el sem tudod téveszteni, mert végállomástól, végállomásig visz. Én is azzal járok. A buszjáratokat most keverték meg, valamelyik 7-es amúgy, de az kényelmetlen, lassú. A hálózsák a tuti!
(#) jani1987 válasza granpa hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

Nomád körülmények 2016.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

Nem kötelező. Ha van pénzed mehetsz szállodába is.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 26, 2016 / 1

A várban a Hilton. Sajnos Paris nincs ott.
(#) Kovidivi válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

Attól függ, hol laksz, honnan indulsz. Pl. Pestről simán inkább megjárnám 2x oda-vissza, mint hogy valahogy aludjak.
(#) granpa válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

Adatlap: elég messziről.
(#) Kovidivi válasza granpa hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

Az igen. Közelebb nem volt munka? A másik lehetőség, hogy még kicsit tovább utazik, és sógorék kicsit több pénzt adnak.
(#) granpa válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

Nem megy már ott se úgy a "bót", németeknél meg betlizett, gondolom nem vág bele külföldibe megint. Sajnos délkeleten nagyon vékony a lehetőség.
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

Szó szerint semmi.
(#) mhatalyak hozzászólása Aug 26, 2016 / 2

(#) zolika60 válasza mhatalyak hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

Ez gondolom gyorsan levágja a füvet.
A hozzászólás módosítva: Aug 26, 2016
(#) mhatalyak válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 26, 2016 /

Meglátjuk!
(#) Petyaa hozzászólása Aug 26, 2016 /

Üdv mindenkinek! A kocsinkon szeretném meghegeszteni a kipufogó véget (Discovery I dízel). Elég ha lekötöm az akku sarukat, vagy kell e valami mást is?
(#) MikulaSan válasza Petyaa hozzászólására (») Aug 27, 2016 / 1

Szia személy szerint én ki is szoktam venni a kocsiból (ne kérdezd miért). Figyelj oda hogy poroltó legyen nálad ha a kocsi alatt hegeszted a kipufogót. De elvileg elég mind 2 darab sarut csak levenned. Esetleg mielőtt nekiállsz ellenőrizni nem e szivárog az üzemanyag és hasonlók nehogy meglepetés érjen! Lehet én tűnök túl óvatosnak de na. Az ördög nem alszik és az őr sem
(#) Ge Lee válasza Petyaa hozzászólására (») Aug 27, 2016 /

Miért kellene lekötni? Az én dízelemen úgy történt ez annak idején, hogy odatolattam a műhely elé, emeltünk egy picit a hátulján hogy alá lehessen feküdni, Co-val rá lett varrva a folt, majd leengedtük és elmentem.
(#) MikulaSan válasza Ge Lee hozzászólására (») Aug 27, 2016 /

Nekem is mindig mondogatták hogy le kell kötni. Itt a 607 es be is ugy tanitják a kocsiszerelő tanoncokat. Lehet hogy csak valami régi dologból fakadhat kitudja.
(#) Skori válasza MikulaSan hozzászólására (») Aug 27, 2016 / 2

Elektronos hegesztésnél előfordulhat, hogy a hegesztés környékén a testpotenciál megváltozik a hegesztő áram miatt. Ha ilyenkor az akku be van kötve, akkor pillanatnyi túlfeszültséget kaphat az autó elektronikája - ami egy mai autó esetében súlyos, drágán javítható hibát is okozhat.
(#) Petyaa válasza MikulaSan hozzászólására (») Aug 27, 2016 / 1

A trabant felhasználói könyvében még azt is írták hogy a generátor csatlakozasat kossuk le. A poroltot jo hogy mondtad magam melle keszitem majd
(#) MikulaSan válasza Petyaa hozzászólására (») Aug 27, 2016 /

Nincsmit!!
(#) nagym6 hozzászólása Aug 27, 2016 / 1

Azért is le kell kötni akkut, mert a hegesztőáram záródhat nem csak a hegsztőpálcán íven trafó testre, hanem -esettől függően- másfelé az autóban, szétéghetnek drótok, stb.
Tehát nem biztos, hogy a hegesztendő pont testpotenciálon van, ahova csíptettük a trafó testet. Ha pld. korrózió miatt nincs kellő keresztmetszettel testen, akkor -is- lehet gubanc.
Következő: »»   2629 / 3597
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem