Fórum témák
» Több friss téma |
Ez az én tippem is, csak ezt is olvastam a neten, mint írtam.
A használati utasításban azt írja viszont hogy, Command Mod. Ez lett elállítva.
Értem elvileg eredeti .Jó teszteld le a távirányítót , hogy valóban rossz e , vagy valami más a bibi.
Gondolom van mobil telefonod feltehetően kamerás .Állítsd kamera helyzetbe a telefont a távirányítót fordítsd a kamerával szembe , hogy a táv ledja a kamerába vezéreljen .Amikor megnyomsz a távon egy gombot , akkor a telefon kijelzőjén látnod kell , hogy felvillan a táv ledje , ha ez , így van , akkor jó a táv , ha nem , akkor tényleg van valami baja. Elemek jók e véletlenül nem esett e le a földre aztán lett valami belső sérülése stb stb stb . Ezeket kellene megnézned.Aztán meglátjuk.
Le teszteltem, minden oké, van lila fény.
Nem esett le, semmikor. Jók az elemek, másik távból raktam át, ami a TV-é.
Üdv! Hát nem értem. Csatoltam képeket az enyémről. Ugyanaz. Pedig akkor a távirányító beállítása is ugyanaz. Működnie kellene! Úgy csináltad, ahogy írtam? Én kipróbáltam előbb, az enyém DVD3-ason van. Ha a távirányítót a leírtak szerint átállítom DVD1-re, akkor semmit nem vezérel a lejátszón. Visszaállíva újra jó. A lejátszón a stop gombot megnyomva (kikapcsolt állapotban) DVD1-et ír?
A hozzászólás módosítva: Júl 27, 2014
Akkor valami a géppel van . ha a táv ad ki jelet , akkor a gépnél lesz valami.Azt kell tenned , hogy be kell lépned a szerviz menüjébe azt tudod , hogy kell ?
Akkor le írnád konkrétan, lépésről lépésre a dolgokat? Mert lehet valamelyik rész bukta volt
Köszönöm. pl: kikapcsolt állapotban vagy bekapcsolt állapotban, 2 stop gomb van nem csak 1 ilyenekre gondolok.
nem sajnos...
Azt írja: DVD1.
Akkor a folyamatot várom Köszi
A gép hátuljából ki kell húznod a 230v kábelt , utána a lejátszó tetején a dvd open / close + a play gombokat egyszerre nyomva kell tartani , és közbe visszadugni a 230v os kábelt . Addig kell tartani a gombokat amíg meg nem jelenik a szerviz menü.Itt tudnod kell használni a távirányítót is már.Ez után ha megy a táv , itt vissza tudod állítani a gép gyári alap beállítását csak vigyázz , ne állíts semmi feleslegest , mert akkor haza lehet vágni könnyen a készüléket.
A hozzászólás módosítva: Júl 27, 2014
Kapcsold ki a lejátszót. (stand by) Ekkor nyomd meg a előlapján a stop gombot (egy négyzet jel). Ekkor a kijelzőn kiírja a beállított kódot: DVD1 ,2 vagy 3. Ha DVD1-et ír, akkor a távirányítón nyomd meg és tartsd nyomva az Enter gombot és ezalatt nyomd meg az 1-est is. Tartsd nyomva mindkettőt több, mint 3 másodpercig, majd engedd fel. Kész is, így a távirányító átáll 1-es kódra és vezérli a lejátszót.
(értelemszerűen a távirányítón mindig azt a számot nyomd az enterrel együtt, amit a lejátszó kiír a stop bomb lenyomására)
Tomi111 - Sikerült.
Most akkor 1-be van. Mi a különbség a kettő között? DVD3 vagy DVD1? Csak a frekvencia, nem? Ahogy, írtad hogy több Sony cucc miatt.. Akkor maradhat így.. Samsung a TV. Milyen Boldog vagyok, nagyon szépen köszönöm! Hálás vagyok!
Köszönöm Eyess, sikerült Tomi111 ötlete.
Persze, maradhat így. Semmi különbség, csak a vezérlés kódolása (freki). Ugyanúgy működik, mint a 3-assal.
Mail-ben elküldtem az RDR-GX220-as használatiját magyar nyelvű. Hátha hasonlít. Bár abban nincs belső merevlemez, csak DVD lemezre vesz fel. Ha jó az itt megadott email-címed, akkor megkapod. (11,5 Mb)
Egy gyors kérdés.
LINE 1 (Scart) - DVD-TV között. LINE 3 (Scart) - UPCbox-DVD között. Mi a helyes beállítás hogy, fel tudjak venni, pl egy sorozatot?
Na már most azért tettem fel, eme primitívnek tűnő kérdést, mert tudom hogy, oda kellene kapcsolni ahol az adást fel akarom venni, de!
Nem kapcsol Line 3-ra.. csak, LINE 1, LINE 2, LINE 4, DV. Ezek között kapcsol csak.
A csatlakozás jó.
System menü gomb, majd menüpontok: - setup -, - video - , - scart setting - , enter gombbal belép. Válaszd a fel/le nyilakkak a következő sort: csatoltam a képeket, a kettő közül valamelyik jó lesz. Majd enterrel elfogad és return gombbal vissza kilép.
Akkor ez valamiben más azért mint az enyém, ebben Line4 és DV nincs.
Viszont a Line3 dekoder-re van állítva, azért nem kapcsol arra. Állítsd a Line3 Input-ot Video/RGB-re, a Line1 Output legyen RBG vagy Video.
Király vagy Tomi..
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Van egy ilyen készülékem: Samsung DVD-HR770 . A DVD író/olvasó része pusztult el szegénynek. Szerintetek egy Ilyen átalakítóval és egy IDÉs íróval működhetne? 40 pin-es ffc kábele van (40 pin pont az mint IDE). Végezhet valami ellenőrzést, hogy pont a hozzá való író van e benne? Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
A képen látható eszközhöz keresek kapcsolási rajzot kevés sikerrel. Tudna valaki segíteni!? Legfőkép a tápegység rajza kellene. Előre is köszönöm. Üdv, Palkó.
Már megtaláltama komplett rajzot, úgyhogy tárgytalan.
Azért köszi. Üdv, Palkó.
Üdvözletem. Régi asztali felvevős Sony DVD masinám ha DVD-re ír, azt szépen le is játssza. De azt a DVD-t számítógép nem tudja olvasni, mintha üres lenne. 3 gép, 2-3 évesek Win7-el, egyiken XP-is van, azzal sem. Mi lehet az oka?
Köszönöm.
Szia!
Keress valami olyan opciót a dvd felvevődön, hogy finalize. Ilyenkor lezárja a lemezt + hozzá ad egy-két plusz dolgot, hogy felismerje a fájlrendszert a géped. Nálunk is így megy, az valami 7-8 éves samsung.
Sziasztok!
Segítséget kérnék a következő problémában. Van egy asztali LG HDD/DVD író készülékem. Elkezdte azt játszani, hogy bekapcsoláskor kitolja a lemeztálcát, majd egy idő után behúzza, majd rögtön ki. Akár van benne lemez akár nincs nem marad bent a tálca. Ha ki akarom kapcsolni, akkor behúzza a tálcát majd rögtön ki és a készülék nem kapcsol ki. Mi lehet a probléma? Lehet házilag javítani? Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia.
Lehetséges okok: Vagy a betöltő szíj megnyúlt és nem tudja betölteni a mechanikát, vagy a végállást (tálca bent) érzékelő mikrokapcsoló nem kapcsol. Vagy benne maradt valami és amiatt nem tudja bezárni a tálcát, vagy még lehet az is, hogy elugrott egy-két fogat a tálca az őt meghajtó fogaskerékhez képest, azaz elpozícionálódott a mechanika Ez utóbbi akkor fordulhat elő, ha ki van rántva, vagy erővel meg van tolva ki/be nyitás közben, vagy egy erősebb függőleges irányú ütés éri a tálcát. Vagy kitört esetleg egy foga a tálcán lévő fogazásnak.
Szia!
Először is köszönöm a választ! Amit tapasztalok: tegnap éjszaka óta ismét normálisan működik. Éppen most kapcsoltam be és a korábbiakhoz képest, most rendben betöltött és nem tolta ki a tálcát kéretlenül. A távirányítóval kinyitottam a tálcát, majd bezártam és minden megfelelően funkcionál. A TV csatornákat szintén távirányítóval tudom léptetni, eddig ez sem ment és most kikapcsolni is hagyja magát. Ahogy írod, talán házilag is orvosolható a probléma. A friss infó alapján mi okozhatja az egyszer jó egyszer rossz állapotot??
Sziasztok! Van egy Philips DVD-m amiben 80 GB HDD van, rakhatok bele 160 GB ? Tudja majd gond nélkül kezelni ? Előre is köszönöm a válaszokat !
Sziasztok! A következő gondom hogy a DVD tálca nem minden esetben nyílik ki, vagy záródik rendesen. A meghajtó szíjon kívül mi lehet még a hiba oka ?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |