Fórum témák
» Több friss téma |
Nagyaramu FET.
Valami BUZ vagy hasonlo tipusjeluvel cserelheto. max 500-1000 forint. Biztos, hogy az a rossz?
Köszi a választ.
Biztos .Ledobta a tetejét... Közben szétszedtem a kapcsolót.Belöl találtam 1 nagyáramú diódát (P5 jelöléssel) ,aminek gyárilag nem forrasztották be a katódját,az anódjára menő kapcsoló meg sz*rrá égett. A FET-et 555-össel felépített ák vezérli.(PWM?) Kirajzolom,aztán megmutatom.
Helló
Van egy nagy gondom, amire keresem a választ. Van egy autómata aksitöltő, amiben tönkremet egy alkatrész és nem tudom mi lehet. Ez szabályozza a feszültséget. Egy pár aksitöltőben már láttam, hogy ezt tirisztorral szabályozzák, de ebben nem az volt, mert pont fordított a bekötése. A nyákon egy M betűvel van jelölve. Milyen alkatrészt szoktak ilyen betűvel jelölni? Azt tudom, hogy a tranyót Q-val, a tirisztort meg Ti-vel szokták jelölni. De hogy M-mel mit jelölnek azt nem tudom. Ha valaki látott már ilyen jelölésű alkatrészt akkor írjon, mert nem tudom mi a fene lehet ez.
Egy fénykép sokat segítene. Esetleg a töltő pontos tipusa.
Ebből az alkatrészből sajna nem maradt semmi használható csak a To-220-as tok fém része. :yes: Ez egy RAC márkájú HP027 típusú töltő.Két ilyen is volt benne párhuzamosan kötve, csak a vezérlést kapta külön.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mi a szakszerű neve annak a műanyagfóliának, melyen réz vezetősávokat alakítanak ki, és felxibilis? (pl. printerben a mozgó fejhez megy ilyen.) Esetleg, hogy lehet-e kapni ezt méterre, - és hol? (0,8 mm kiosztású kellene, legalább 2 cm hosszú, min. 11 sávval. )
Flexibilis kábel, vagy valami ilyesmi
Ez majdnem jó, csak épp a vezetősávok távolsága 1mm.
Köszönet a gyors és frappáns válaszért!
Sokat segítettél! De vajh hányféleképpen hívhatják még??? Esetleg ha tudja valaki, hogy mit szedjek szét érte!?
itt megtalálod a tejjes adatlapot
http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/152943/SANYO/STK6722H.html
Nyomtató, Szkenner, MP3 lejátszó ( a rúd alakú ), LCD monitor, HI-FI cd lejátszó része, DVD lejátszó, CD lejátszós autórádió, Minden ami tud CD vagy DVD olvasni/írni tehát a PC CD/DVD ben is,
Flat Flexible Cable
Flexibilis NYÁK a neve, de nem 100%, hogy kereskedelmi forgalomban kapható. (Gyanítom, hogy az ilyet felhasználó gyártók számára, egyedi kialakítással készítik őket, vélhetően nagy tételben, és megrendelésre.)
A4 méretben 25e + AFÁ ért lehet gyártatni egyedi méretekkel flexibilis nyákot.
De a legjobb ha rossz CD-ROM vagy DVD-ROM ból szed ki az ember , abban van elég hosszú és többfajta is. Én a PIONEER magnóm előlapjába vezető fóliakábelt is innen szoktam pótolni.
Mert szerinted ebben mind 0,8-as kiosztású flat kábel van?
Köszönöm mindenkinek a segítséget, de eddig 6 roncsot néztem meg, és egyikben sem olyan a kábel, ami nekem kéne. Ezért merült fel a kérdés, hogy lehet-e egyáltalán kapni ilyet.
Hát nem
De a Idézet: „szerintetek mit szedjek szét érte” kérdésre válaszolva mindben van De hogy az pont 0.8 -as és 11-es legyen az kizárt.
Sziasztok!
Tegnap bontottam ezt a sor kimenő trafót! Sajnos a lábkiosztását nem tudom. A rajta levő matricán a következő feliratok vannak: TFB-012(S) 5062601231 MTI-LTC-010 E58491 MTI A segítségeket előre is köszönöm. Üdv! Lujó
Csak totális roncsokat szedj szét a Flat kábelért, mert csak a "bécsi" ut másik oldalán, vagy Németországban lehet kapni ezt a fél raszteres DvD, vagy Cd fejkábelt ami neked kell. itthon baromi nehéz a beszerzése, és szinte csak bontásból. Én is küszködök egy DvD vel emiatt, remélhetöleg nem sokáig.
Bocs SPROFAN ...llaci56-nak szolt
Hellóztok!!!
Én azt szeretném megtudni hogy vettem a Vaterán egy nagy csomag alkatrészt és vannak benne kerámia kondikis de olyanok amikről nem tudom biztosan hogy azok-e????!!!! Ebban kérném a segítségeteket!!(kép) Mikezek??? És ilyen számok vannak rajtuk: 22g 24g 27g 3c 3.9c 7.5c 8.2c Ezek milyen értékeknek felelnek meg? pF,nF??? Köszi a segítséget!!
Ami a képen látszik, az biztosan kondi. Hengeres kerámia kondi.
Hogy a 24g mit jelent, azt meg nem tudom mondani, de meg szoktam mérni. Ami a képen látszik, nagy valószínűséggel pF nagyságrendű.
Ezek régebbi gyártmányú kerámiakondenzátorok,nagy valószinűséggel KŐPORC (Kőbányai Porcelángyár) márkájúak. Az értékük pikofarádban értendő. A számok utáni betű a tűrés, a kondira festett szin A (te esetedben fekete) pedig azt jelzi,hogy a hőmérséklet változásra a kapacitásuk hogyan változik (pozitiv vagy negativ eggyüttható).
Üdv!
összefutottam egy olyan csavarra ami effektív csillag alakú és a közepén van egy kis "oszlop"! hogy lehet kicsavarni egy ilyet? létezik hozz kapható csav.húzó vagy ez vmi speciális ipari cucc?
Nem fért volna el ez valami beszélgetős témában?
Ilyet, hogy "effektív csillag alakú", még nem hallottam, pedig láttam már csavart... Ha nincs hozzá szerszám, készíts. A legtöbb csillagcsavar kiszedhető lapos csavarhúzóval, ehhez meg reszeld be a közepét, hogy a kis csap elférjen benne. Vagy törd ki a csapot, és majd teszel bele új, normális csavart
Elnézést hogy nem köszöntem meg csak most perpillanat sok a dolgom sietek ide-oda!!!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!
Ezek ....azok...de a kérdés felületes....a képen 24 pf van.
A "játék verzio a bolhán" drága a minöségi a "Budapest XIII. Gömb utcában ...."sem olcso" " de létezö szerszám .... ne akard csak a sajátjával kitekerni...ez csak megszivlelendö tanács.
A finomabb szerszám az nem "inbusz" stilusú.
trox...hm...na ma is tanultam valamit! mennyit kostál egy ilyen? nagyon drága?
bocsi hamarabb járt a kezem mint az eszem! egyik kedves barátom gugli megmondta hogy mennyiért tok ilyet szerezni!....meg el is irtam:p
Mi a neve a képen látható csatlakozónak és hol tudok bele való dugót venni ?
A lábak távolsága 1.25 mm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |