Fórum témák
» Több friss téma |
Ki állította át? Miért állította át? Ha 1333-nak ismerte fel, akkor ott kell hagyni a beállítást.
Ez nem olyan bonyolult. Ha 85°C fölé megy leáll, ha rossz a mérés akkor fölé fog menni a hiba miatt és leáll. Megy a processzorhűtő ventilátora?
Ha tuningram, annak ismerheti fel, de ez nem is lényeges most.
Itt azt kell megnézni, hogy a processzor magjai is annyira melegek-e AIDA64-et indíts. Meg kézzel is meg lehet taperolni az északi híd környékét, hogy 80°C-os-e, de ez nagyon nem valószínű.
A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2016
Ha valaki az alaplap és perifériák beállítását tuningolja, akkor ne panaszkodjon melegedésre!
Ettől nem fog melegedni, pláne nem a nyák. Ha 1600-as a ram, akkor még nem is tuning.
A RAM-tól nem, de valószínűleg az alaplap egyéb beállításait is átállította.
Valos meleg mert kerdeztem tole es mondta hogy a gep oldala is meleg volt.Igen megy a huto ventilatora
Hat azert allitotta at mert a ram amugy 1600as.A ram egy kingston hyperx fury black.Mast nem allitott at csak a ramot.
A tapja se valami markas volt valami approx vagy mi.Azert irtam hogy volt mert amikor felmelegedett es kikapcsolt a gep lekapcsolta hatul a tapot hogy had huljon le amikor akarta felkapcsolni a tap dobott egy szikrat es vege
Most akkor miről is van szó felrobbant a táp?
Melegedett a processzor és az alaplap, ezzel kezdtük. Most már a táp is tönkrement. Most lett vásárolva, garanciális. Minek kell a hibát keresni? Vissza kell vinni, ha nem volt belepiszkálva olyan módon, hogy elvesztette a garanciát.
Oke majd megmondom neki.A gep ugy lett osszerakva nem komplett lett veve.
Hat amikor magatol kikapcsolt a gep kihules utan szikrat dobott a tap de a gep masik tappal megy de ugyanugy melegszik.
Hogy meleg volt a gép oldala az egy dolog. Nagyon kevés az infó és így nem jutunk ezzel semmire, vagy ő közvetlenül írjon, vagy vigye vissza ahol vette.
Jolvan majd szolok neki hogy kuldje vissza
Sziasztok !
Van egy linuxos (Ubuntu) asztali gépem és TV készüléken szeretném nézni a filmeket HDMI kábel segítségével. Az a gondom, hogy amint a HDMI kábelt beledugom a VGA kártyába, akkor máris "elveszi" az asztalon megnyitott programokat. Az a kérdésem, hogy van e valahol beállítási lehetőség, hogy ne kelljen minden alkalommal kihúzni a kábelt ?
Be kell álítani, hogy melyik legyen az elsődleges és a másodlagos hol legyen a monitortól. Amúgy kevés az infó, milyen vga, milyen oprendszer és miért kell kihúzni?
Sziasztok!
Nézzetek már rá legyetek szívesek a http://www.86daigou.com/ oldalra. Most telepítettem újra a windowst, és a kínai betűk helyett csak kockákat jelenít meg. Ezelőtt pedig ment rendesen. Akinek megjelenik rendesen, az legyen szíves elnavigálni a: "NÉZET / KÓDOLÁS" és a "NÉZET / KÓDOLÁS / EGYEBEK" beállításokhoz, és ossza meg legyen szíves mi van neki ott beállítva. Érdekes, hogy most se IExplorer sem pedig FF Nightly nem jeleníti meg rendesen... Köszönöm...
Akkor nem értem nekem miért nem jó, még operán sem...
A Chrome böngésző hibátlanul megjeleníti és le is fordítja magyarra.
Tetess fel ázsiai nyelvet a windows-al és akkor menni fog.
Nekem ff (valami 35 körüli), ie11, és edge alatt is tökéletesen jelenik meg - csak nekem kínai, amit odaírtak
Mindegyiken automatikus választás és Unicode UTF8 a kódolás. Nálad inkább olyan baj van, hogy a nyelvi támogatás nincs feltelepítve, nézd meg a frissítéseket, ill. komponenseket, ott lesz az eb elhantolva.
Az érdekes, hogy ezelőtt se volt feltelepítve semmilyen más nyelv, csak a magyar és az angol ami alapból benne van a magyar winben, mégis ment tökéletesen nálam is...
Egy athlon 2 x3 455nek sok az 1.472v?Automatan ennyit ad neki az alaplap nem kene vissza venni?
Ok, de most nincs előttem a gép és fejből nem tudom, hogy melyik Ubuntu van fönt. (meg a VGA típusát is megnézem) Bocs, ehet, hogy az előbb nem jól fogalmaztam meg a problémámat:
De a lényeg, hogy most csak úgy működik, hogyha a HDMI kábelt bedugom a VGA kártya csatlakozójába, akkor a számítógép monitorán az megnyitott programok eltűnnek és már csak a TV-n láthatóak. Magyarán nem tudok átkapcsolni (illetve nem tudom, hogy hol kell) vissza a számítógép monitorára. Tehát ne kelljen minden alkalommal bemászni a számítógéphez, hogy kábelt dugdossak...
Kiterjesztett monitort kell beállítani, ha lehet ilyet.
Sziasztok!
Nem hiba, egy kérdésem lenne. Megoldható lenne az, hogy az alaplap ventilátor csatlakozói külön-külön vezérelhetők legyenek? (nyilván program kérdése, vagy nem tudom, hogy hardveresen meg van-e ez oldva, asus m5a97 evo r2-es lapról lenne szó) Mert azt kéne tudnia, hogy pl a CPU venticsatijával vezérli a pumpát, itt sosem csökken a PWM 50% alá, a házhűtőknél 50 foknál leállnak, de ami a radiátoron vannak ventik szintén nem állnak le, csak kb 30%-ra veszik a minimum fordulatot.. Ebből annyi működik, hogy speedfannal tudom állítani a PWM 3-as értékeit 0-100 között, de ezzel egyszerre MINDENT állít.. Előre is köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |