Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   657 / 1157
(#) vargaf válasza tomi1990120 hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Ki állította át? Miért állította át? Ha 1333-nak ismerte fel, akkor ott kell hagyni a beállítást.
(#) Buvarruha válasza tomi1990120 hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Ez nem olyan bonyolult. Ha 85°C fölé megy leáll, ha rossz a mérés akkor fölé fog menni a hiba miatt és leáll. Megy a processzorhűtő ventilátora?
(#) Buvarruha válasza vargaf hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Ha tuningram, annak ismerheti fel, de ez nem is lényeges most.
(#) Buvarruha hozzászólása Okt 19, 2016 /

Itt azt kell megnézni, hogy a processzor magjai is annyira melegek-e AIDA64-et indíts. Meg kézzel is meg lehet taperolni az északi híd környékét, hogy 80°C-os-e, de ez nagyon nem valószínű.
A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2016
(#) vargaf válasza Buvarruha hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Ha valaki az alaplap és perifériák beállítását tuningolja, akkor ne panaszkodjon melegedésre!
(#) Buvarruha válasza vargaf hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Ettől nem fog melegedni, pláne nem a nyák. Ha 1600-as a ram, akkor még nem is tuning.
(#) vargaf válasza Buvarruha hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

A RAM-tól nem, de valószínűleg az alaplap egyéb beállításait is átállította.
(#) tomi1990120 válasza Buvarruha hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Valos meleg mert kerdeztem tole es mondta hogy a gep oldala is meleg volt.Igen megy a huto ventilatora
(#) tomi1990120 válasza vargaf hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Hat azert allitotta at mert a ram amugy 1600as.A ram egy kingston hyperx fury black.Mast nem allitott at csak a ramot.
(#) tomi1990120 hozzászólása Okt 19, 2016 /

A tapja se valami markas volt valami approx vagy mi.Azert irtam hogy volt mert amikor felmelegedett es kikapcsolt a gep lekapcsolta hatul a tapot hogy had huljon le amikor akarta felkapcsolni a tap dobott egy szikrat es vege

Most akkor miről is van szó felrobbant a táp?
(#) vargaf válasza tomi1990120 hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Melegedett a processzor és az alaplap, ezzel kezdtük. Most már a táp is tönkrement. Most lett vásárolva, garanciális. Minek kell a hibát keresni? Vissza kell vinni, ha nem volt belepiszkálva olyan módon, hogy elvesztette a garanciát.
(#) tomi1990120 válasza vargaf hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Oke majd megmondom neki.A gep ugy lett osszerakva nem komplett lett veve.
(#) tomi1990120 válasza Buvarruha hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Hat amikor magatol kikapcsolt a gep kihules utan szikrat dobott a tap de a gep masik tappal megy de ugyanugy melegszik.

Hogy meleg volt a gép oldala az egy dolog. Nagyon kevés az infó és így nem jutunk ezzel semmire, vagy ő közvetlenül írjon, vagy vigye vissza ahol vette.

Jolvan majd szolok neki hogy kuldje vissza
(#) sector99 hozzászólása Okt 19, 2016 /

Sziasztok !
Van egy linuxos (Ubuntu) asztali gépem és TV készüléken szeretném nézni a filmeket HDMI kábel segítségével. Az a gondom, hogy amint a HDMI kábelt beledugom a VGA kártyába, akkor máris "elveszi" az asztalon megnyitott programokat. Az a kérdésem, hogy van e valahol beállítási lehetőség, hogy ne kelljen minden alkalommal kihúzni a kábelt ?
(#) Buvarruha válasza sector99 hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Be kell álítani, hogy melyik legyen az elsődleges és a másodlagos hol legyen a monitortól. Amúgy kevés az infó, milyen vga, milyen oprendszer és miért kell kihúzni?
(#) RoliNyh hozzászólása Okt 19, 2016 /

Sziasztok!

Nézzetek már rá legyetek szívesek a http://www.86daigou.com/ oldalra.
Most telepítettem újra a windowst, és a kínai betűk helyett csak kockákat jelenít meg.
Ezelőtt pedig ment rendesen.

Akinek megjelenik rendesen, az legyen szíves elnavigálni a:

"NÉZET / KÓDOLÁS" és a
"NÉZET / KÓDOLÁS / EGYEBEK"

beállításokhoz, és ossza meg legyen szíves mi van neki ott beállítva.

Érdekes, hogy most se IExplorer sem pedig FF Nightly nem jeleníti meg rendesen...

Köszönöm...
(#) Ktulu válasza RoliNyh hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Nekem Firefoxon Unicode van.
(#) RoliNyh válasza Ktulu hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Akkor nem értem nekem miért nem jó, még operán sem...
(#) vargaf válasza RoliNyh hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

A Chrome böngésző hibátlanul megjeleníti és le is fordítja magyarra.
(#) Buvarruha válasza RoliNyh hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Tetess fel ázsiai nyelvet a windows-al és akkor menni fog.
(#) bbb válasza RoliNyh hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Nekem ff (valami 35 körüli), ie11, és edge alatt is tökéletesen jelenik meg - csak nekem kínai, amit odaírtak
Mindegyiken automatikus választás és Unicode UTF8 a kódolás.

Nálad inkább olyan baj van, hogy a nyelvi támogatás nincs feltelepítve, nézd meg a frissítéseket, ill. komponenseket, ott lesz az eb elhantolva.
(#) RoliNyh hozzászólása Okt 19, 2016 /

Az érdekes, hogy ezelőtt se volt feltelepítve semmilyen más nyelv, csak a magyar és az angol ami alapból benne van a magyar winben, mégis ment tökéletesen nálam is...

Egy athlon 2 x3 455nek sok az 1.472v?Automatan ennyit ad neki az alaplap nem kene vissza venni?
(#) sector99 válasza Buvarruha hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Ok, de most nincs előttem a gép és fejből nem tudom, hogy melyik Ubuntu van fönt. (meg a VGA típusát is megnézem) Bocs, ehet, hogy az előbb nem jól fogalmaztam meg a problémámat:
De a lényeg, hogy most csak úgy működik, hogyha a HDMI kábelt bedugom a VGA kártya csatlakozójába, akkor a számítógép monitorán az megnyitott programok eltűnnek és már csak a
TV-n láthatóak. Magyarán nem tudok átkapcsolni (illetve nem tudom, hogy hol kell) vissza a számítógép monitorára. Tehát ne kelljen minden alkalommal bemászni a számítógéphez, hogy kábelt dugdossak...
(#) Buvarruha válasza sector99 hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Kiterjesztett monitort kell beállítani, ha lehet ilyet.
(#) dave500 hozzászólása Okt 19, 2016 /

Sziasztok!

Nem hiba, egy kérdésem lenne.

Megoldható lenne az, hogy az alaplap ventilátor csatlakozói külön-külön vezérelhetők legyenek? (nyilván program kérdése, vagy nem tudom, hogy hardveresen meg van-e ez oldva, asus m5a97 evo r2-es lapról lenne szó)
Mert azt kéne tudnia, hogy pl a CPU venticsatijával vezérli a pumpát, itt sosem csökken a PWM 50% alá, a házhűtőknél 50 foknál leállnak, de ami a radiátoron vannak ventik szintén nem állnak le, csak kb 30%-ra veszik a minimum fordulatot..
Ebből annyi működik, hogy speedfannal tudom állítani a PWM 3-as értékeit 0-100 között, de ezzel egyszerre MINDENT állít..

Előre is köszönöm!
(#) Buvarruha válasza dave500 hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

A BIOS-ban nézd meg és kiderül. Olykor lehet álítani, hogy X csatlakozó minek a hőmérséklete szerint legyen szabályozva.
Következő: »»   657 / 1157
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem