Fórum témák
» Több friss téma |
Akkor mit csináljak? Van további ötleted? Nagyon várom.
Ajjaj .Na kezdjük az elején .Bekapcsolod a gépet mi történik ?Persze csak magában telepítés nélkül.
Ha még maradsz egy kicsit, akkor csinálok egy videót.
Ok szerintem a többiek is kiváncsiak rá , és hát több szem többet lát.
Mindjárt kész a youtube kis videó a fiacskám rábeszélte a problémát.
Íme:
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2016
Sajnos nem 4K ban vettem fel.
Én azt látom a Biosban , hogy gyárilag Windows lett rátelepítve.Az hova lett ?A Biosban a hálózati boot , és a többi boot opciókat is ki kell kapcsolni mivel nem tud addig bootolni amig nincs drájv hozzá.Utána kell egy Primary , vagy egy elsődleges beállítás a DVD meghajtónak , és lehet próbálni telepíteni.
Azt meg hol látod, mert én nem vettem észre, semmi infót.
Csinálom amit mondsz. Pici türelmed kérem.
Itt láttam , de lehet hogy nem jól , mert nehezen lehet kivenni , de lehet , hogy az van oda irva , hogy non Windows.
Viszont , ha jól gondolom nem külső optikai meghajtórol ment volna a telepítés ugye ? A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2016
Én meg azt látom hogy a "FACTORY INSTALLED OS" non Windows.
Ha azt át tudod állítani állítsd át windowsra... Aztán a BOOT sorrendet is értelemszerűen, attól hogy a hálózati bootolás engedélyezett, még indulhat telepítés, ha előrébb van pl USB meghajtó... A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2016
Non windows vagyis nem windows a gyári op. rendszer.
Azt nem lehet átállítani mert fekete és csak a kéketb lehet módosítani.
Van ott alul írva az infónál, hogy CHANGE VALUES, azokkal a billenytűkkel se?
Csak homályos, nem látom, valamilyen [F] billentyű... A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2016
Amit nem láttam rendesen , de RoliNyh közbe már leírta.
Akkor légyszives mégegyszer, mit is kértél? Bocsi.
Én azt gondolom , hogy belső DVD meghajtórol akartátok telpiteni a windowst , vagy nem ?
Igen, arról próbáltuk, meg boot olható USB ről is.
Ok , akkor már egyenesben is vagyunk . Szerezni kell egy külső optikai DVD meghajtót , és arról már fog menni minden.Ennyi az egész probléma.
Eyess! Ez mind szép lenne, ha így lenn. A külső USB-s DVD- m az sajnos a nagyobbik fiamnál van. Így azt nem tudjuk kipróbálni. más megoldás estleg? Pendrive ról?
Win7 nem fog UEFI-vel menni.
Bővebben: Link
A pendrájv nem jó .Nem tudni milyenre lett formázva a FAT rendszere , és lehet hogy ezért nem megy a pen.Ahoz meg egy új boot pent kellene csinálni , amit kezelne most a HP.A legtisztább lenne a külső meghajtó , és Go.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |