Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Közös beszerzés, alacsonyabb ár
Kiegészítettem:
Folyasztószer kérelmek (5 liter): Laslie: 2dl (személyesen) Zoli_bácsi: 2dl (posta) mate_x: 2dl (posta) dolargaan: 2dl kocsgab002: 2dl (személyes) vteo: 2dl (személyesen) neone: 2dl tkovacs:2dl (posta) Azaz van még 3,4 liter
Jó volna egy általános megoldás a feliratkozásokra. Egy olyan lista, amit szabadon szerkeszthetné a felhasználó addig, míg a beszerzés le zárul. Elkerülve azt, hogy a topik rendkívül hamar megteljen, és átláthatatlan legyen foglalásokkal, feliratkozásokkal.
A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2016
Kedves Attila!
Szeretnék én is venni belőle egy flakonkával. Folyasztószer kérelmek (5 liter): Laslie: 2dl (személyesen) Zoli_bácsi: 2dl (posta) mate_x: 2dl (posta) dolargaan: 2dl kocsgab002: 2dl (személyes) vteo: 2dl (személyesen) neone: 2dl tkovacs:2dl (posta) Micimacko: 2dl (személyesen) Nagyon köszönöm! Szép napot Mindenkinek!
Folyasztószer kérelmek (5 liter):
Laslie: 2dl (személyesen) Zoli_bácsi: 2dl (posta) mate_x: 2dl (posta) dolargaan: 2dl kocsgab002: 2dl (személyes) vteo: 2dl (személyesen) neone: 2dl tkovacs:2dl (posta) Micimacko: 2dl (személyesen) Azaz van még 3,2 liter
Akik neve mellett posta van írva, azokat kérem hogy írják meg a nevüket és a címüket nekem e-mailben! Azok is akiknek a címét korábbi (pl nyáklap) rendelések okán már ismerem! Eddig csak mate_x tette ezt meg a jelenlegi listáról sőt, neki már a pénze is megérkezett.
Szerintem ez így nagyjából jó, legfeljebb ha megvan az 5 liter akkor a korábbi hozzászólásokat majd kitöröljük.
Ez is jó ötlet, oké.
Laslie: 2dl (személyesen) Zoli_bácsi: 2dl (posta) mate_x: 2dl (posta) dolargaan: 2dl (posta) kocsgab002: 2dl (személyes) vteo: 2dl (személyesen) neone: 2dl tkovacs:2dl (posta) Micimacko: 2dl (személyesen) Azaz van még 3,2 liter
Laslie: 2dl (személyesen)
Zoli_bácsi: 2dl (posta) mate_x: 2dl (posta) dolargaan: 2dl (posta) kocsgab002: 2dl (személyes) vteo: 2dl (személyesen) neone: 2dl tkovacs:2dl (posta) Micimacko: 2dl (személyesen) lesliewednesday: 2dl (személyesen, kp-ban fizet) Azaz van még 3 liter A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2016
Küldtem a rendeléssel kapcsolatban mailt.
Zoli_bácsi: 2dl (posta) mate_x: 2dl (posta) dolargaan: 2dl (posta) kocsgab002: 2dl (személyes) vteo: 2dl (személyesen) neone: 2dl tkovacs:2dl (posta) Micimacko: 2dl (személyesen) lesliewednesday: 2dl (személyesen, kp-ban fizet) berpeti78: 2dl (posta) Azaz van még 2,8 liter A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2016
Laslie: 2dl (személyesen) Zoli_bácsi: 2dl (posta) mate_x: 2dl (posta) dolargaan: 2dl (posta) kocsgab002: 2dl (személyes) vteo: 2dl (személyesen) neoone: 2dl (postázás) tkovacs:2dl (posta) Micimacko: 2dl (személyesen) lesliewednesday: 2dl (személyesen) berpeti78: 2dl (posta) Azaz van még 2,8 liter
Laslie: 2dl (személyesen) Zoli_bácsi: 2dl (posta) mate_x: 2dl (posta) dolargaan: 2dl (posta) kocsgab002: 2dl (személyes) vteo: 2dl (személyesen) neoone: 2dl (postázás) tkovacs:2dl (posta) Micimacko: 2dl (személyesen) lesliewednesday: 2dl (személyesen) berpeti78: 2dl (posta) ktamas66: 2dl (személyesen) Azaz van még 2,6 liter
Laslie: 2dl (személyesen) Zoli_bácsi: 2dl (posta) mate_x: 2dl (posta) dolargaan: 2dl (posta) kocsgab002: 2dl (személyes) vteo: 2dl (személyesen) neoone: 2dl (postázás) tkovacs:2dl (posta) Micimacko: 2dl (személyesen) lesliewednesday: 2dl (személyesen) berpeti78: 2dl (posta) ktamas66: 2dl (személyesen) kirally: 4dl (személyesen) Azaz van még 2,2 liter
A "felhő" szolgáltatóknál vannak ilyen lehetőségek.
Ott is belehetne állítani és írogatni módosítani ezt a listát A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2016
Én is jelentkeznék 2dl-re személyes átvétellel. Köszönöm!
És a kért feliratkozós lista: A lista! Bejelentkezés nélkül nyilvánosan szerkeszthető, kérem senki se törölje ki más bejegyzését! A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2016
Ez tök jó! Jól is van tagolva, teljesen egyértelmű. Ebben a topikban lehetne ilyen felhős szolgáltatást használni.
Idézet: „Bejelentkezés nélkül nyilvánosan szerkeszthető, kérem senki se törölje ki más bejegyzését!” Igen, esetleg ez hátrány lehet. A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2016
Nekem is kell 2dl postán küldve. Remélem ebből a szállítmányból már nem maradok ki
Akkor írd bele magad a táblázatba..
Zoli_bácsi: 2dl (posta) mate_x: 2dl (posta) dolargaan: 2dl (posta) kocsgab002: 2dl (személyes) vteo: 2dl (személyesen) neoone: 2dl (postázás) tkovacs:2dl (posta) Micimacko: 2dl (személyesen) lesliewednesday: 2dl (személyesen) berpeti78: 2dl (posta) ktamas66: 2dl (személyesen) kirally: 4dl (személyesen) denon888: 2dl (posta) Maradt: 2 liter A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2016
Beírtam magam, ez így korrekt?
Majdnem...inkább ide:
Bővebben: Link
OK. Ezt nem láttam. Beírtam magam oda is. Köszi
Idézet: „Akik neve mellett posta van írva, azokat kérem hogy írják meg a nevüket és a címüket nekem e-mailben! Azok is akiknek a címét korábbi (pl nyáklap) rendelések okán már ismerem!”
Alakul ez. Már meg is rendeltem az új 5 literes folyasztószert. Most is 5-7 munkanapot írnak a szállításra mert hogy veszélyes anyag, de remélem hogy megint véletlen felteszik a repülőre.
Bele kell húzni, mert a postázás már nem sokáig fog menni: Nem levél többé...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |