Fórum témák
» Több friss téma |
Egy kérdés a többi driver telepítése során hiba lett, vagy mi történt ?
Ez most vicc. Ha lenne akár USB 2. akkor külső egér már működne. Nem a Marson vagyok, lakom.
A többi driver telepítésénél sokszor kiírta, hogy nincs szükség a driver telepítésére.
Azt próbáltad már , hogy a hardver eszközkezelőben amelyik hibát ad ki , és driver kell hozzá , akkor nem az illesztőprogramok frissítését választod , hanem a hardverváltozások keresését , és ott választani a letöltött driver ek közül ?
Azért csak jó lenne egy kép arról az USB vezérlőkről az eszközkezelőből .Hátha észre veszünk valamit.
Tegnap már küldtem képet róla. De mindjárt.
Küldtél , de az USB vezérlők nem volt megnyitva nyisd meg , és úgy legyen kép
Fogd már fel, hogy nem fog összejönni, ezekhez a hardverekhez nincs újabb driver. Az, hogy a régebbinek kötelezően működnie kell nem ökölszabály, hanem szokás szerint butaság. Hagyjátok már ezt, nem fog összejönni! Az ismerős meg ne hisztizzen, hanem próbálja ki a windows 10-et, majd utána hadakozzon. Egy hozzánnemértő laikusnak tökéletesen megfelel a windows 10, legalább nem teszi tönkre olyan hamar.
Hát ebben is van valami egy mezei felhasználónak szerintem is mindegy , hogy mi van a gépen.
Egy hónap múlva úgy is összeomlik neki a rendszer , vagy egy vírus miatt , vagy belassúl , vagy egyéb ok.
Már egyszer leírtam de látom feleslegesen. Ha új a gép nagy rá az esély hogy csak a 10-zel kompatibilis, az enyém is olyan. Szívtam vele én is 2 napig mire rájöttem. Kereshetsz akárhonnan akármilyen drivert, nem fog menni a 7 rajta. Pedig ráadásul az enyém olyan, hogy beírtam a lenovo oldalán a konkrét típust, még talán a gyári számot is, és ott voltak hozzá a 7-hez való driverek is. Csak éppen azokkal sem működött, meg a különféle programok által keresett és telepített driverekkel sem. Ez van, nem tudsz vele mit csinálni. De ez legalább olcsó volt.
![]()
De már közel járok a megoldáshoz. Fog is menni. Már volt egerem és látta az USB meghajtót is. Csak most megdöglesztettem kékhalállal, véletlenül rossz loadert nyomtam rá ideiglenessen. Így kezdem újra a particionálással. De figyelek rátok.
![]()
Sziasztok!
Először is köszönöm mindenkinek a segítséget! ![]() Sikerült megoldanom, sajnos lemelegíteni sehogy nem tudtam. Leszedtem a kis tekercser az se és semmit, ugyan úgy tűzforró volt a lan chip 2 másodperc után. Aztán minden mindegy alapon nekiálltam szikével, és a chip tokot levéstem róla, utána elvagdostam a szálakat. Na ez végre kiiktatta most már nem melegszik, és a fet sem. Szóval sikerült megoldani, igaz elég barbár módszerrel. ![]()
Na csak tettél ki egérfogót ? Kitartás .
Pedig már azon gondolkodtam összerakok egy hasonló gépet próbára. Nemrég még adtam el Win7-et, de még a régi fajta alaplappal, lehet az újabbakon már macera lenne?
Asztali gépnél egyszerűbb, a notikba pakolják mindíg az új vezérlőket és okkal, mert fejlődnek energiahatékonyság szempontjából legalábbis.
A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2016
No igen, így messziről csak találgat az ember, mivel a noti adatlapján sem találtam meg pontosan mivel van szerelve az alaplap. De pl. Dell van Win7 Pro-val is. Esetleg itt a driverek között lehet érdemes körülnézni.
Annyit tudtam csinálni, hogy lakáson belül, azaz hálózaton belül teamviewrrel tudtam telepíteni. Így volt távoli egerem is. Haladok. De vagyok.
![]()
Az is valami , de még mindig kíváncsi vagyok az usb vezérlőkre.
Mindjárt mutatom a 16 darab sárga háromszögből már csak 5 van talán az eszközkezelőben.
A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2016
Ok de nyisd le az usb vezérkőket is hiába , hogy nincs hiba ott .
Már csak a laptop egerét kéne életre kelteni. Ha valakinek van kedve, vagy tudja, hogy hol a megoldás akkor küldök egy Teamviewer jelszót.
Itt jár most. A második képen ahogy elkezdtem.
A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2016
Szia.
Én csak most kapcsolódok be, Win7 64 bitre van driver a gyártó oldalán. Azon már túl vagy? Nem megy vele?
Én már nem találtam semmit hozzá. Hiányzik az egérpad. Ez egy ASUS X556UQ laptop
A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2016
Valami driver még hiányzik nagyon neki. Csak elfogyott az erőm.
Olvastam, mi a tipusa. Itt azt írják, hogy Win7 64bit -től van hozzá driver.
Mi az ismeretlen eszközöknek a hardver azonosítója?
Amit küldtél, hogy ott a win7 driver, én ott a linken nem találom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |