Fórum témák
» Több friss téma |
Amik ott vannak, azok nem jók a 7- re?
Mit kapcsoljak ki a Biosban? Semmi kikapcsolni valót nem látok sajna.
A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2016
Oda van írva, hogy win8.1 és win10 re
Ez nem jött össze,vagyis megcsináltam,de ha átrakom a pendrivet egy másik gépbe simán le lehet törölni ami rajta van.
![]()
Mit szeretnél? Akkor szerezz be egy olyan pendriveot amin van egy kapcsoló írás ellen.
A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2016
Köszi a választ! Hát nem egyszerű a dolog! A pendrivok megvannak 100 db + logozva is
![]() ![]()
Azt hiszem, neked meghajtó szinten kellene írásvédetté teni a pendriveodat, miután rámásoltad a filmeket. Ehez a diskpart nevü parancssoros eszközre lesz szükséged (ha windowson nyomulsz).
Van itt egy link, az írásvédettség megszüntetéséről, ha elolvasod, akkor rájösz arra is, hogy lehet beállítani rajta az írásvédettséget... Pendrive lock / unlock... Ehhh kicsit elkéstem... A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2016
Köszönöm! Hú de gyorsan dolgozik a csávó
![]()
Köszönöm a válaszokat! Most csinálok egy próbát. Gondolom felmásolom az anyagot és majd utána csinálom meg ezt mint ami a videón van!
Kipróbáltam! Tök jó őrültem is neki,pendriv ki-pendriv be aztán nem lehetett róla törölni sem meg másolni se rá. Átvittem egy másik gépbe ott viszont igen. Tehát csak azon a gépen működik ez a dolog amelyiken megcsináltam.
![]()
Hát ez érdekes. NTFS partícciót használtál?
óú nem,-az a baj? gyárilag Fat 32-re másoltam.
Kipróbáltam így se jó,vagyis ugyan az a felállás. Ahol megcsináltam ott nem engedi ,másik gépbe meg igen. "NTFS-re másoltam"
No ez érdekes, nálam ugyan ezt csinálja. Ami viszont egyből feltűnt, hogy a másik gépen
(igaz azon csak winxp van) ha elindítom a DISKPART programot, és kilistázom a meghajtókat, a pendrive-ot úgymond nem is látja. Viszont másolni és törölni fájlkezelővel lehet... Ha másik géped is win7 csekkold már le ott mit mutat a DISKPART a pendrive attribútumokra... A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2016
Hm akkor mitévő legyek? már néztem még egy pár videót de ugyan ezt mutatja.
![]()
Azért köszönöm a segítségeket,ha mégis valaki tud valami megoldást megköszönöm!
Köszönöm! Délelőtt próbálgattam nem sokra mentem vele igaz máshonnan töltöttem le,de erről is valahol olvastam hogy csak az adott gépen működik.Azért még egy próbát csinálok. Ha valaki kipróbálja hogy nála hogy szuperál azt is köszönöm!
Elindítottam ezt a USB write protect-et próbálkoztam vele nem tudom mi lett most már egy pendrivre se tudok másolni ezen a gépen ,megőrülök. Letöröltem ,újraindítottam a gépet de még mindig azt írja ki minden pendriv bedugásánál hogy írásvédett.
Nos kipróbáltam, gyakorlatilag ez a program is ugyan azt csinálja, mint a DISKPART. A gond az, hogy ez a megoldás úgy néz ki, csak rendszer szinten állítja írhatóvá vagy nem írhatóvá a pendrive -ot.
Valami olyasmi kellene, ami hardver (esetleg fájl) szinten végzi ezt el. Mondjuk ha NTFS -re formázod a pendrive -ot, és mindegyik fájlnak amit rámásoltál egyéni jogosultságot (csak olvasható) állítassz be...
Köszönöm! óú akkor az nem semmi. ,100 db-al nem hamar végeznék
![]() ![]()
A program nem szedi le róla? Nekem leszedi ugyan úgy. Újra kell csatlakoztatni a pendrive -ot...
(Bár én a "Device lock" funkciót nem használtam, csak a "Device write protection" -t) Írásvédett pendrive feloldása, második rész...
Megnyitom a programot és nem reagál az ikonra miután megnyomom,nem engedi hogy visszarakjam a disabled-re
![]()
Na sikerült! Azt hittem már szétvágom, nagyon nehezen reagált rá.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |