Fórum témák
» Több friss téma |
Pontosan leírtam hogy hol keresd. Németül nem tudom leírni mert egyrészt úgy nem tudok, másrészt magyar wint használok. De egyszerűbb ha leszedsz egy EASEUS partition master nevű progit a netről, azzal pillanatok alatt meg lehet csinálni.
Azt meg nem tudom elképzelni hogy bármilyen új vinyó particionálva és formázva lett volna. Vettem már néhányat én is életem során, legutóbb a 2db 3 terás toshibát, de egyiken sem volt partíció. A lemezkezelővel létre tudsz hozni a vinyón partíció(ka)t, meg meg tudod formázni is, utána látni fogja a rendszer és használni is tudod.
Ebbe ne menjünk inkább bele, a mai sirtec elektronikás chieftec tápok hulladékok.
Én a régiből tudok kiindulni. Az nálam bevált. Ismerősnek is régi van, nála is.
A GPS450-ek Delta tápok voltak igazából az egészen más kategória. A chieftec csak egy név, nem gyártó.
Kösz majd megnézem, halvány fogalmam sincs, hogy ez hol van, de majd rátalálok. A particionálás valoban nem standard, de formázni eddig egyetlen vinyot sem kellett ujkorában (hacsak nem akartam mást mint ami volt). Particio nem is kell, nekem csak a videokat kell elrakni. Az elsö vinyot (2TB paticionaltam), de a többit nem.
Köszönöm neked is. Az egyetlen bajom hogy nekem itt nem jelenik meg az uj lemez
![]() Azaz itt valamennyi lemezt, belsöt meg külsöt látom, de az uj itt nem jelenik meg, igy nem is tudok innen továbblépni. Ha itt lenne, akkor nem lenne semmi gond.
Szia, Nekem most 1525-ösöm van, kettőből raktam össze. A töltésvezérlő IC-je, meg 1-2 FET szállt el, tehát a tápokat nézd meg először, hogy megvan-e mindegyik.
Ami még érdekes.
Fennt az elsö sorban azt mondja, hogy 5 vinyo van a gépen, de alul csak 4-t sorol fel. Most jut az eszembe, hogy egyszer már volt ilyen gondom, amikor a PC csak akkor ismerte fel a belsö vinyokat, amikor az összes külsöt lekapcsoltam. Na megyek probálgatni.
Ne vedd figyelembe, mindenből van hibás, félresikerült darab, mindíg van user error és előfordulhat az is, hogy egy visszaküldött darab az eladottak közé keveredik.
![]() Az illető tudatlanságát tükrözi, hogy a Bequiet FSP tápokat használ és azt ajánla az FSP-vel szemben. ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2016
Részletes leírás üzenetben.
Akkor mégis szét kell kapnom, bár előbb kell szerezni rajzot még hozzá addig nem kezdem el....
Üdv: Kaptam egy kis notebbok gépet HP 650-est. Teli volt virussal,és inkább ujra raktam a rendszert. Tehát uj vin 7. Node szépen fel is ment.
Csakhogy mikor végzett, ujraingult és csak ezt csinálja. Nem tudom hogy miért . A lemez uj, olvasoja-irója is jó,mert lepróbáltam másikkal. Mit kéne állitani rajta. ![]() Köszi.
NEm talál boot eszközt gondolom. Lehet hibás a HDD, vagy rosszul van beállítva valami a BIOS-ban, ha lehet álítani valamit egyáltalán.
Köszi. Már azon túlvagyok biost atnéztem. Allitottam igyis ugyis de nem hozott eredményt.
Na most böngéztem közben az interneten ,és azt olvastam hogy a HP nál a boot -inditást nem engedi. De lehet hogy ez segiteni fog ,a Command parancs sorba kell valamiket átirkálni. Remélem hátha bejön.
Hozzám is hoztak egy laptopot ilyen tünettel. Ott az volt a gond, hogy valami himihumi kitudja honnan letöltött win7-et raktak rá. Kapott egy eredetit (nem értem miért vacakoltak, mert matrica volt rajta) és rögtön jól ment.
Sziasztok. Nos megoldottam,igy tudtam megcsinálni.
Megnyitottam a command promt ,és bele irtam a következőket. X:windows\system32> bootrec.exe /fixmbr bootrec.exe /fixboot bootrec.exe /RebuildBcd. És ujra inditás. És mostmár megy szépen. ![]() ![]() És köszönöm. ![]()
Üdvözletem!
A számítógépem egyik pillanatról a másikra adta be a kulcsot. Reggel még tökéletesen működött, azonban délután már nem indult el. A hiba a következő: Indításnál felvillan a power led és a proci hűtő ventilátor lapátja is megmozdul egy kicsit, de a táp egyből letílt. A tápot kicseréltem, a hiba ugyanaz. Ha alaplapról a táp négy szegmenses csatlakozóját lehúzom, akkor felpörög a winchester és a proci ventilátora is. Ha ebben az állapotban próbálom visszadugni a csatlakozót, akkor szikrázik egyet és letílt a táp. Ha kikapcsolom, visszadugom a csatlakozót és processzor nélkül próbálom elindítani, ugyanaz a helyzet. Ugyancsak felpörög a winchester és a ventilátor is. Az alaplap egy Asrock N68-S3 UCC, a proci egy AMD Athlon II X3 455 (ADX455WFK32GM). Megvizsgáltam az alaplapot, nincsenek szivárgó, felpúposodott kondik. Bios reset is megvolt. Tudom hogy nagyobb az esélye hogy az alaplap ment tönkre, de szeretnék biztosra menni, ezért várom a hozzáértők segítségét. Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2016
A processzor DC-DC konvertere ledurrant és rövidzáras.
Üdv Mindenki !
A következő kérdéssel fordulnék hozzátok : A mellékelt képen egy DELL Latitude E6410 "feneke" és egy plusz memória modul látható. Elfogadja-e a laptop ( tudja-e kezelni) a benne lévő 2 Gb és a mellette levő 4 Gb modulokat egyszerre* ? Ha nem tévedek a 2 Gb-s 1333 Mhz 1,5 V, a másik 1600 Mhz 1.35 V . Köszönöm . * természetesen 1*2 Gb és 1*4 Gb modul lenne bent ![]()
Kipróbálod és kész. Ha megy, akkor megy. Ha nem, akkormeg nem. Egyszerű.
![]() Ha meg kijön a füst akkor így jártam ... Köszi .
Elméletileg nem fog menni. A füstnek lehet esélye.
A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2016
Amúgy nem fog menni. De nekem még sosem hibásodott meg igz alaplap, sem RAM.
Dehogy jön ki a füst. De jó lenne két egyforma benne, hogy két csatornán menjen a ram.
Sziasztok!
Van egy kérdésem mért csinálja a laptopom kijelzője hogy 1mp re kikapcsol és ez 10percenként ismétlődik de csak akkor csinálja ha játszok a neten meg ha videót nézek a videómegosztón. Videokártya driver rendben direct-x rendben Flash player fel van téve de alapból benne van a windowsban. |
Bejelentkezés
Hirdetés |