Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2673 / 3607
(#) sany válasza Qju hozzászólására (») Nov 27, 2016 /

Szinte érzem az illatát a zsemléknek.
(#) Qju válasza pjg hozzászólására (») Nov 28, 2016 / 1

Igen, vizes. A leg egyszerűbb recept. 25dkg liszt, 3dkg élesztő, cukor, só, víz.
Idő kell hozzá a legtöbb. 20 percig kel a tészta a langyos tepsiben még 10 peret pihennek a bucik. A gázos sütőnkben nekünk középen pirította az alját. Legközelebb rakok két cserepet az aljába. Finom lett.
(#) zsolt58 válasza kameleon2 hozzászólására (») Nov 28, 2016 / 1

Köszönöm szépen.
(#) sany válasza Qju hozzászólására (») Nov 28, 2016 /

A boltikkal össze sem lehetne hasonlítani.
(#) Sam Seed hozzászólása Nov 29, 2016 /

Szikora Péterről azóta sincs senkinek infója?
Hirdettem itt egy terméket. Ő cserét ajánlott, belementem. Úgyvolt, hogy egyszerre küldjük a cuccokat. Én feladtam. Ő nem ért rá. Az első héten napról- napra csúszott. Utána várt még egy csomagjára, hogy majd abból is kapok majd szívességből. Amikor a csomagom megérkezett hozzá, aznap is próbálta feladni, de nemsikerült neki. Másnap állítólag feladta. A csomag már 3 hete úton van, Péter meg 3 hete OFF. Mailben sem érem el. Nemszeretném, ha miattam érte volna valami, mikor a csomagomat vitte a póstára...
A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2016
(#) (Felhasználó 116638) válasza Sam Seed hozzászólására (») Nov 29, 2016 /

Ha a címét tudod, járj utána.
(#) Sam Seed válasza (Felhasználó 116638) hozzászólására (») Nov 29, 2016 /

Az elmúlt két hétben két hirdetést láttam, hogy keresik Pétert. Messze van tőlem. Nem olyan egyszerű személyesen felkeresnem.
(#) jani1987 hozzászólása Nov 29, 2016 /

Anyámnak csaba gyöngye, saszla és delaware szőlő kellene. Aki a tiszántúlon lakik főleg azok jelentkezzenek. Ültetésre.
(#) Sam Seed hozzászólása Nov 29, 2016 /

A családommal nagyon szeretjük az állatokat. Sokfélét tartunk kedvtelésből, de vadon is futkorásznak nálunk. Mostanában sok a nyúl, és a szajkó az etető körül. Nemrégiben, mikor sétáltam a kertben láttam egy nagy szarvast. Aztán mikor nem hitték el nekem, sikerült kihajtani a sok növény közül. A kerítés végig betonalapos, körülöttünk közvetlen lakóházak. Valószínű hozzánk menekültek be. Egy kis gida volt akkor, és egy nagy szarvas.
Rég nemláttam őket. Most mikor néztem az Etetőt, három fácán lakmározott. Előjött a szarvas. Már fél éve ittvan. Azon töröm a fejem, hogy hogy tudnám a ház közelébe csalogatni. Alma? Répa? Alapvető fűféléket tud falatozni a kertben. Néztem vadász honlapokat. Van valami bükkfakátrány. Valamelyikőtök ismeri ezt?

Azt szeretném, ha jobban hozzánkszokna.
(#) Buvarruha válasza Sam Seed hozzászólására (») Nov 29, 2016 /

Miért szeretnéd, hogy odaszokjon?
(#) Sam Seed válasza Buvarruha hozzászólására (») Nov 29, 2016 /

Mert soha nemláttam szarvast. Főleg így, hogy nálam lakik. Sajnos a közeljövőbe "szűkül" a családi erdő. Ők is akkor jöttek, mikor a szomszédba láncfűrészek brummogtak. Nálam van helyük. Ha lakótársak, akkor szeretném, ha megismernének.
(#) kristikoma válasza Sam Seed hozzászólására (») Nov 29, 2016 /

Vadállatok, szvsz nem jó ötlet hozzátok szoktatni.
(#) Sam Seed válasza kristikoma hozzászólására (») Nov 29, 2016 /

Idejött az ablakhoz. Kb egy méter magas. 20 centis a szarva. Ő a pici.
Hozzánk szoktatni? Város "közepe". Nálunk van már lassan, csak zöld terület. Erre értettem, hogy itt jó helyen van. Kiüzni nem akarom - költözni sem szeretnének.
Szerintem kezdenek fázni, és éhesek.

Alma, répa? Lucerna?
A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2016
(#) kristikoma válasza Sam Seed hozzászólására (») Nov 29, 2016 /

Azt viszont nem tudom, hogy etetést csak az illetékes vadásztársaság végezhet, avagy magánszemély is? Nem akarsz rosszat, de akkor se tartom jó ötletnek, de értem a helyzetet.
(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 29, 2016 /

A Csabagyöngye békéscsabai nemesítés. Körbekérdezek, hátha.
Ha van arra járásod, Kecskeméten van a Szőlészeti kutató intézet. Ott is meg kell kérdezni. Árulnak mindenfélét.
A Saszla is nagyon finom fajta. Úgy tudom van vörös és fehér változata.
(#) sany válasza Sam Seed hozzászólására (») Dec 1, 2016 /

Nem lehet, hogy őzek azok?
(#) jdani hozzászólása Dec 1, 2016 /

Üdv. Nincs valaki véletlen ezen az oldalonregisztrálva?
Lefordítottam az oldalt, sokszor kitöltöttem már mindent, és mikor már az utolsót nyomom, akkor visszadob a legelső oldalra, hogy csak úgy tudok regisztrálni, ha elfogadom a szerződést....
(#) Andr3wJ válasza jdani hozzászólására (») Dec 1, 2016 /

Nincs valami reklám blokkolód, vagy ghostery-d?
Ilyet külső szűrő programok tudnak produkálni, hogy bizonyos dolgok nem úgy működnek ahogy kellene.
(#) jdani válasza Andr3wJ hozzászólására (») Dec 1, 2016 /

De, van ADblocker, de ki is kapcsoltam, akkor se....
(#) Andr3wJ válasza jdani hozzászólására (») Dec 1, 2016 /

Próbálj másik böngészőt is hátha. Volt pár olyan esetem hogy Chrome-ban nem tudtam regisztrálni de a sokat szidott Internet Explorerben, meg simán.
(#) jdani válasza Andr3wJ hozzászólására (») Dec 1, 2016 /

Azt már próbáltam rég, most telón próbálom, ott se megy.
Sokszor ha keresek valamit, erre az oldalra lyukadok ki, mert van, csak letölteni nem tudom, mert regisztrálni se tudok..
(#) Sam Seed válasza sany hozzászólására (») Dec 1, 2016 / 1

De. Őzek, szarvval.
(#) Gafly válasza sany hozzászólására (») Dec 1, 2016 / 2

Mind a kettő nagyon finom pörköltként
(#) Remci válasza Sam Seed hozzászólására (») Dec 1, 2016 /

Szarva a szarvasmarhának, kecskének van. Őznek, szarvasnak agancsa
(#) Sam Seed válasza Remci hozzászólására (») Dec 1, 2016 /

Értem. Azthittem az agancs szétágazó, még a szarv egyenes.
Azóta sem láttam őket. Nem is kergettem, kerestem őket. Raktam ki nekik pirított kukoricát.
A hozzászólás módosítva: Dec 1, 2016
(#) Remci válasza Sam Seed hozzászólására (») Dec 1, 2016 /

Őz agancs: Bővebben: Link , szarvas agancs: Bővebben: Link . Az agancs az állat életkorával, idősödésével alakul ki elágazóvá. Ez alapján ( is ) bírálják el a vadászok, hogy kímélendő-e, vagy selejtes, szelektálható-e. Hosszú lenne elmagyarázni hogy még mire kell figyelni az elbíráláskor, de akit érdekel, a neten talál róla irodalmat. A kukoricát nem kell megpirítani, lehet nekik kirakni szénát, zöldségfélét is.
(#) kristikoma válasza Sam Seed hozzászólására (») Dec 1, 2016 /

Ha már mindenáron akarod etetni őket, akkor tegyél nekik szénát. Lehetőleg lucernát.
(#) sany válasza Sam Seed hozzászólására (») Dec 2, 2016 /

Ja én azt hittem "rendes" szarvasok, nagy aganccsal.
(#) Sam Seed válasza kristikoma hozzászólására (») Dec 2, 2016 /

Az van nekik "lábon". Valószínű ezért is maradtak itt- meg el tudnak bújni. Amikor írtam akkor a picit láttam, fél évvel ezelőtt valószínű az anyját. Nagy agancsa egyiknek sem volt. Gyorsak.

Kukoricát, búzát mindíg öntök ki az etetőbe. Úgy szeretném alakítani a téli etetést, hogy nekik is jusson.

(Többen írtátok privátban, hogy ne reklámozzam, hogy van nálam őz- nehogy valaki(elvetemült) lelőjje őket. Végig be vagyok kerítve. Félig betonkerítéssel. Ez privát terület, nem tudják kilőni. Valószínű úgyis jutottak be az őzek, hogy átugrották a kerítést. Tarra vágták régi otthonuk. Lakóház épült. )
A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2016
(#) pucuka válasza Sam Seed hozzászólására (») Dec 2, 2016 /

Idézet:
„Tarra vágták régi otthonuk. Lakóház épült”

És lebetonozták, mert kell a hely a teniszpályának, a kispályás focinak, a medencének, az autóbejárónak. Gondolom, mert láttam már ilyet.
Következő: »»   2673 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem