Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezt nagyon szépen megfogalmaztad.
Valóban ilyen volt "katt"... Idézet: „én pont Gafly hsze ellen vagyok” Volt ám itt is "szétszedtem"...
Mivel te kérdőjelezed meg, hogy mi köze van Neki a HE-hez. Erre írtam, hogy tudtommal sehol nincs megkötve, hogy pont róla nem lehet kérdezni.
Én azt kérdőjeleztem meg, hogy szerintem a HE-n nincs hetente új cikk, "szétszedtem" meg egyáltalán nincs...
De ugye nem akarjuk fagyasztóba tenni az "OFF"-ot, szóval ne offoljuk szét (ha nem feltétlenül szükséges).
Amúgy itt a téma ami a félreértést okozta: szétszedtem.
Hol tudnák Debrecenben szombat este könyvet venni?
Bevásárlóközpontokban libri?..
A Fórumban, szombaton 20:00-ig van nyitva.
Debrecenben nincs könyvautomata? Most láttam a Lurdy házban egyet a napokban. Azt hiszem az Alexandra.
Pontosítanék: Balkánon belül is Abszurdisztán... népesség jelentős hányada abszurd.
Fellélegezhetünk, úgy tűnik Béka mégis él. Kijött az e heti szétszedtem cikk a tollából.
Telefoninduktor.
Hála Istennek! Durván függöny vagyok.. .
Annak a kisebbik fogaskerekéből kellene nekem 2db, a készülő tekercselőgépemhez pont jó lenne.
Sziasztok.
Mosógépre tetejére szeretnék rakni egy szárítógépet. Mindkettő márkája Indesit. Hallottam, hogy kellene összeépítő keret, viszont nem találtam eddig kifejezetten Indesit-hez valót. A szárító Indesit Edce g45 lenne. Egymásra lehet őket egyszerűen tenni, vagy van valami megoldás erre? Köszi. Univerzálisat találtam: Bővebben: Link Ezek jók? Passzolnak a gépekhez is vajon? A hozzászólás módosítva: Dec 9, 2016
A mosógépek a szervizelés miatt általában a tetejükön bonthatóak (persze más a felültöltős). Ezt a műanyag lapot 4db lemezcsavar tartja. Én nem tenném egymásra a súly miatt, mert valami deformálódik, szakad, törik, főleg a vibráció miatt. A keret sem mindegy milyen, mert erősen igénybe lesz véve rázkódás és nedvesség miatt. Kétszer is meggondolnám ezt a megoldást. Ha gyári - akkor használható, az univerzális megoldástól kissé fáznék. De ez vakszerencse kérdése, mert lehet jó is 50%-ban Csak abba gondolj bele, ha netán megnyílik a sarkán az összetartó keret és leesik egy centrifugálásnál a felső gép.
Mérd meg a gépeket. 60x60cm-es alapterületű gépekhez írja. Ha a méret stimmel, nem lesz szerintem vele probléma.
Pár munkanapon belül ki fog derülni. A méret stimmel. A szárítógép 37kg, a ruha bele max. 8kg. Ez az univerzális elem meg belül erősített, elvileg a felső gép súlyát a talppontokról adja át az alsónak. Mikor ráálltam a mosógépre, nem ropogott, erősnek tűnik, én meg több vagyok mint 45kg Ha megérkezik és összerakjuk, írok pár sort. Egyébként adnak hozzá egy feszítő szalagot, amivel a két gépet össze kell fogni. Szerintem jó lesz. SKS101-et rendeltem egyébként, ez a köztes elem.
Igazából ha csak egymásra teszed úgy is jó.Mondjuk nekem Miele van az meg se rezzen az indesit meg nem valami stabil gép de majd kiderül.Nekem simán csak egymásra van téve nem fogatja össze semmi ja! és a 2 hátsó láb nem is fekszik fel teljesen de meg sem mozdul.
Tudod barátom, ha van vagy lesz gyerek és ráesik a felső - talán nem adsz ilyen tanácsokat másnak.
Üdv mindenkinek! Valamelyik nap a küszöbre ragasztottam egy borítást, persze térddel is rásegítettem a ragasztónak, viszont egy kicsi jutott a farmeromra is. Hamar észrevettem, folyékony szappanos szivaccsal kitöröltem belőle, viszont kicsit fakó lett pár cm2 helyen. Hogyan lehetne rendesen kiszedni belőle? Mosógép már megvolt, igaz fonákán.
Nyugodtan használd így, ha elég sokan látják jövőre ez lesz a divat .
Farmer? Aggódsz ezen, amikor a koptatott és szaggatott a divat? Ollót neki
Sőt még néhány foltot rá ragasztóval, fel sem tűnik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |