Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez alatt van a ház alapja. Rajta szigetelés (bitumen fólia) , és kB 5 centi réteg beton. A csíkok teteje beton biztos. Nem vizsgáltam annyira h alatta mi van.
Ez egy elóregyártott födém felülről. A vékony csíkoknál van a gerenda. Erre kellett volna egy aljzatbeton réteg.
A vezetékeket úgy 8 éve húzták be, Elite a gyártója. Típusa pedig Elite 100. Holnap majd beszólok újra. Hogy visszavették a sebességét, legalább a díját is?
Nem biztos, hogy ők vették vissza, hanem maga a rendszer - az átvitel biztonsága érdekében és pont ezért olyan lassú. De ezzel persze ők (a szolgáltatók) nem törődnek addig, amíg nem teszed szóvá. Nekik jó, ha a magasabb tarifa megy be a kasszába. Kérj tőlük egy hivatalos átviteli sebesség mérést - jegyzőkönyvvel együtt. Küldd be a speedtest.net (vezetékes) mért eredmény képernyőképét is a szolgáltatónak, előtte-utána állapottal. Lesz nagy fejvakarás.
Kérdés, hogy mennyi a garantált sávszélesség. Mert az legtöbbször tizede a szerződött sávszélességnek.
12.5Mbps a garantált letöltési sebesség. De amíg 5Mbps volt, akkor azt hozta mindig.
De ha födém miért nincs alatta pince?
Lehet, hogy elfelejtették kiásni, vagy kiásták aztán betömték.
Valószínű, hogy a későbbiekre gondolva raktak födémet. Volt a repertoárban utólag kiásott pince.
Lehet, hogy van...
Még az is előfordulhat, hogy nagyon gazdag ember vagy, csak nem tudsz a pincédben lévő műkincsekről.
Lehet, hogy rakéta siló van alatta álcázva.
Én láttam már olyat ami kerettel együtt borult el a 2 gép egyszerre
innentől kezdve pedig teljesen mindegy.Ha volt már ilyen kategóriás géped akkor tudnád hogy milyen mechanikai felépítése van,Az ilyen hibák pedig odafigyeléssel és ésszerű használattal elkerülhetők.
Én csináltam akkora mosókonyhát ahol kettő simán elfér egymás mellett is . Vasalás közben pedig táncolni lehet - és nem a mosógép táncol.
Online világvevő, nagyon praktikus.
Nincs rajta minden, a zajt meg egy zajgenerátor adja amíg nincs adóra állítva, gondolom. A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2016
Nem tudom, van e köztetek olyan, aki porlasztva szárító torony működésébe jártas. Ha igen és egy kis ideje is lenne, lenne pár kérdésem.
Ügyes!
Ma reggel mifelénk gólyát láttam, patak jegére szállt le. Talán nem tudja, hogy afrikában meleg van.
Vagy nem kapott vízumot.
Vagy öreg már és itt telel. Időnként előfordul.
A pihenés előtt így kell forrasztani?
Bővebben: Link
Megrendezett hoax az Asrock-tól.
Nyilván megrendezett, mert működő pákát így nem tart senki egy másodpercnél tovább.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |