Fórum témák
» Több friss téma |
Tévedhetetlenséged lenyűgöző. Ha feltettél volna egy nyüves képet az adott áramköri részletről, a kollégák nagyobb része csípőből mondta volna a megoldást.
Akkor azt mondod hogy az áramkörből hamarabb rájönni mint a z helyett 2 mondani?
nem hiszem
Kinőttem abból a korból, hogy mindnáron meggyőzzek valakit arról, hogy téved.
Egy pillanat alatt kiderült volna, hogy milyen betűtípusról van szó (azaz keverhető a betű és szám), esetleg a szitázás nem pozíciószámot, hanem értéket jelent.
Üdv skacok!Tudja valaki hogy Dual Opamp a típusú ic ami nevezetesen egy opamp,helyettesíthető e egy másik jelzésű ilyennel ?
A lábkiosztás és frekvencia ugyanaz.
sZIASZTOK
MIVEL LEHETNE EZT HELLYETTESITENI AMIT NÁLUNK IS KAPNI LEHET ? MC33275ST
MC33275 adatlap
A típusszám után olvasható a kimeneti feszültség. Ennek ismaretében 300mA -es, a leolvasott feszültségú LDO sabilizátorral. Esetleg változtatható kimeneti feszültségű típussak és két ellenállással.
Az van hogy nekem csak ennyi van ráirva 75550 és kész, akkor ez most ha jól tudom akkor egy stabilizátor de hány volt os ?
A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2016
Gyanús, hogy a Holtek HT7550 típusról van szó. (De akkor hogy került elő az MC33275ST?)
Jó lehet helyette a TS2950. Hova kellene?
mosógép vezérlőbe van rögtön az ICE 2A165 tápegysége után
Ennyi van ráirva RWQ 27550
Sziasztok!
Arra szeretnék választ kapni hogy milyen ez a képen látható kondi. A méretéhez képest a 100 voltot, és a 3,3 µF kevésnek találom. Nem őskori lelet.
Ez ugye nem elkó, hanem motorindító, esetleg hangváltóban volt?
Nem elkó. vészvilágitó berendezésben volt. 10cm magas és 4cm az átmérője.
Mért nem elkó? Ez két 3300µF 100V-os elektrolit kondenzátor, Nézd meg a Tesla adatlapját.
Nézd meg ezt a listát. Az 1000µF alatti kondenzátorokat mű-vel jelölik, az az felettieket rövidítve, milli-vel. Bővebben: Link.
3,3 millifarád, azaz 3300 mikrofarád. Egyszerű.
OK. Köszönöm. Viszont a táblázat szerint elkó. de nincs jelölve a polarítás.
Festékpötty nincs a kivezetés mellett? Vagy a kivezetés szegecsébe nincs benyomva egy jelzés?
De egy pötty van, valószínű az a +. Köszönöm.
akkor senki nem tudja mi lehet ez a kütyü ?
Sziasztok
Az alábbi alkatrészeket nem találtam egyik interneten elérhető katalógusban sem, tudna valaki segíteni abban, hogy mik ezek vagy hol tudnék leírást találni róluk? Ez van rájuk írva: - 13_S60 :7Y - 1058.20 H235305 Tn607460 3411200 - K110 B3 G0744 Ha ez segítség, ez egy transponderes távirányító autóhoz. Köszönöm a segítséget.
Amúgy a Tesla, meg az oroszok, nem használtak mű-t. Viszont a megadott tűrés-tartomány elkókra jellemző...
10...30V DC-ről egy 100k-val sorosan tölteném és mérném az időt a fesz. emelkedésének legalább 2/3-áig. Ha mindkét polaritású töltéssel megegyezik az idő, akkor MP-kondi.
Igen köszönöm a segítséget, de "kadarist" által feltett TESLA táblázatból kiderült hogy ez elkó.
Pontosan annyi!
Lehet a piros és kék vezeték gyári, és a polaritást jelölné? Elég gyatra, ha a kondin nincsen nyoma. Habár kínai bekötésnél találkoztam olyannal, hogy a piros volt a +, a sárga a -, és a fekete a jel!
Mennyi ? és milyen néven rendeljek helyette?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |