Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
Üdv! Ha egy asztali 4-16 ohm-os erősítőre (Kenwood KA-3010 150w) rákötnék egy 8ohm, 8w-os hangszórót hamar kinyírnám?
Üdv! Ha szobahangerőn hallgatod, ami jóval elmarad a 8W-tól, nem károsodik.
És mellékesen az sem eredeti BEAG Vagy az uj sztereo kivitel ami még nem volt a kezemben
A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2016
Sziasztok tudtok egy kapcsolási rajzot egy 8 wattos erösitőre ami persze sztereó?
TDA 2030-al meglehet oldani? Üdv.
Szia! Megoldható azzal is. Milyen táp áll a rendelkezésedre? Egy autós végfok IC lenne igazán praktikus.
Hát én mobiltelefon aksirra gondoltam.
Vagy azzal nem lehet megoldani? Köszi.
Akkora feszültségre és tárolókapacitásra is van megoldás: PAM8403
Ezt mondjuk legegyszerűbb készen megvenni: Bővebben: Link
AMugy mekkora feszültségre lenne szükség?
8W 8Ω-os hangszóróra minimum 25V, 8W 4Ω hangszóróra minimum 20V tápfeszültségből jön ki. Ezen hídkapcsolással lehet még spórolni.
Mi lenne az erősítő gyakorlati felhasználása?
Külsö hangszoró lenne.
Egy 30 wattos és kettö 10 wattos lenne arra mekkora erösitö ajánlott? És egy 30 wattos és két 3 wattosra mekkora ajánlott? Ugy lenne bekötve, hogy amiböl párosan van hangszoró az menne ugye sztereóra és a 30 wattos pedig az egyikhez párhuzamosan. Üdv
Van itt a cikkek között egy többcsatornás IC. A kisebb teljesítményű hangszóróid mehetnének 1-1 csatornára, a nagyobbat pedig hajthatod hídkapcsolásban, akár a sztereó csatornák összegzett jelével.
Akkor ezt megcsinálom és más nem kell hozzá?
Akkor a kisebb teljesitményü hangszoroim sztereok lesznek? Akkor mehet mobil aksirol? A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2016
Ez a mobil akksi milyen névleges feszültségű és mekkora a tárolókapacitása?
Mobiltelefon akkumulátoráról van szó? Annak a kis PAM IC két hangszóróval untig elég terhelés.
Szevasztok skacok!Tudja valaki hogy az rc 4558L típusú Műveleti ic helyettesíthető e Ezzel az ic vel. Gyorsaságuk lábkiosztásuk fesztűrésük frekvenciájuk egyező.
A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2016
Sziasztok ! Ennek a modulnak keresem a kapcs. rajzát,leírását,nyák rajzot,beültetési ábrát!Valakinek nincsen meg? Beag apt 100 univox modul. Szeretném utánépíteni.
Az apt 100 gépkönyv megvan nekem,korábban megkaptam itt,de ez nem az a modul! És nyák-rajzot meg végképp nem látok,de javíts ki ha tévedek.
Ha jól értem, akkor egyetlen darabról van szó, erre a PAM IC-s KIT köthető.
Egy panelt érdemes megpróbálnod kielégíti-e az igényidet. Ne számíts vérmes teljesítményre
Erdekes. Most rendeltem egy erősitőt aminek teljesitmenye elvileg 100 watt , de első ránézésre is problémába ütköztem
Mi a probléma tárgya?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |