Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ahhoz is takarékbetétkönyv kell. De alvásproblémára nagyon jó a "Nervenpflege" gyógynövényekből préselt tabletta.
Arra egy megoldás van, a friss levegő és a mozgás. Aki egész nap a lakásban üldögél az elég gyakran fog találkozni ezzel a problémával.
Sőt erős vízhajtó is. Miután lenyugodtál jól bepisilsz.
Sziasztok! Ha már egészségügy Tegnap rosszul mozdultam, amikor felkaptam a hegesztőtrafót. Nem becsípődés - erősen gyanús a vesekövem elmozdulása. Valakinek van valami - tényleg bevált módszere? Tudom - orvos...
Volt kollega a sok folyadék,sok lépcsőzés módszert követve szabadult meg a vesekőtől az orvos erős ellenjavallata mellett. Szóval csak óvatosan.
István
Vannak vesekőoldó gyógyszerek, amitől lekerekedik, és felpuhul, megtudsz tőle szabadulni....
Az orvos nem biztos, hogy sebész kell legyen. Bojtorjánygyökér tea is hatásos lehet kumulatív mennyiségben.
Direkt irok ekezet nelkul, valamiert a forum motor azonnal eldobja a hozzaszolast, ha o mint odon karakter van benne
Tobbfele veseko van, tipustol fuggoen lehet probalkozni az oldassal. Laborvizsgalat, ultrahang (ez meg nem faj). Utana sem biztos hogy vagni kell, allitolag a zuzas nem annyira veszes. A fajas mellett a veres pisiles is segit a diagnozisban. Kollegamnak most volt hasonlo esete, egyutterzesem Kameleon mester. A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2016
Szerintem kérdezd meg a helyi kovácsot. A mai modern kovácsok már nem csak fogat húznak, bármit meggyogyítanak. Vicc nélkül, és elnézést kérve, most komolyan itteni praktikákra szeretnél hallgatni, orvos helyett? Mert akkor ajánlom az éjfélkor szedett kétnapos békanyálat, kígyószemölccsel összefőzve, két szűzlány által teliholdkor.
Nekem már kétszer volt. A doki szerint sok folyadék és mozgás. ( sört mondott ) Mindkétszer sikerült tőle megszabadulni.
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy ezt a radiátor szabályzó szelep markolatot hogy a fenébe lehet leszedni? Be van ragadva a szelep zárt állapotban, és mostanság kicsit kinyitnám...
Napi 3x2 Nospa és sok folyadék. Ki fog jönni.
Nekem 1,5 évig görcsölt, vérzett mire egy idős doki ezt ajánlotta. Második napon koppant a retyóban.
Szerintem csak határozottan le kell húzni a csapról. Legalábbis a képről nekem ez jön le .
Két napja borzoljuk egymás idegeit, de nem enged.
Talán ez segíthet!
Akkor kedves Robin2!, hogy érezd miért nem orvos. A testvéremet 2 éve temettem. Nála is vesetájékon kezdődtek a fájások. Minden más megoldás érdekel, ami másnál valóban bevált. Bármi olyan, ami kellően komolyan átgondolva tényleg segíthet, szemben a fertőző kórtermekkel, a jattért a kezét tartó orvosokkal, a nemtörődöm nővérekkel, a beteget nem szállító mentőkkel szemben. Egyszer már túljutottam egy halálos betegségen. Akkor sem az orvosoknak köszönhettem, hogy túléltem, vagy a gyógyszereknek, hanem egyszerű módon - a túlsúlyomnak. Lehet ezen élcelődni - azoknak aki nem élték át a hozzátartozóik elvesztését a magyar egészségügyben. Én ezt nem tartom olyan viccesnek. Nyilván nem fogok nyílméreg békát szopogatni és hagymát szorítani a hónom alá a kedvedért. Ez részedről nagyfokú tájékozatlanságot árul csak el.
A Nospa a fájdalomcsillapítás miatt kellett gondolom. A Gyulladásra is hatással volt? Mert ha éles a kristály, az rengeteg gyulladást okozhat. Köszvényes vagyok, van tapasztalatom a fájdalmat és a gyulladásokat illetően.
Értem, tájékozott akkor leszek, ha meghalt rokonom a magyar egészségügyben, és tudok valami számodra elfogadhatót ajánlani, ami éppen nekem vagy valami ismerősnek segített. Nem is értem miért van szükség egészségügyiekre, hisz semmire sem jók. Hajrá, kisérletre fel, "kellően komolyan átgondolva".
A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2016
Némi szarkazmust vélek kicsendülni a soraidból.
És mi van akkor, ha mások nem csak könnyelműen legyintenek egyet az életre, "jóvanazúgy, egyszer úgyis meghalunk" felkiáltással? Miért zavarja az a te önálló lelkedet, hogy valaki rajtad kívül teljesen más embert más dolog is érdekel?
A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2016
Nem, az görcsoldó. Ellazítja az izmokat a vesében, ezért tud kijönni ki a kő.
A kövem olyan volt mint a gesztenye burka. Tüskés. Azért vérzett állandóan a vesém. De ahogy kijött, minden tünet azonnal megszűnt. Próbáld ki. Ártani nem árt, vény nélkül kapható ha jól emlékszem.
Rowatinex kapszula esélyes, régi, ismert szer. Cseppekben is létezik, szerintem az a jobb, de az csak Ausztriában kapható (van cég, amely beszerzi, csak ide nem írhatom a nevét).
Félreértettél, szerintem ezzel a magatartással pont ő könnyelműen legyint egyet az életre, "jóvanazúgy, egyszer úgyis meghalunk" felkiáltással. Miért jó kisérletezni különböző "szerekkel" saját magunkon, az orvos felkeresése helyett? Ezekből az esetekből lesznek a kisérletezek, nem sikerül, majd későn megyek a dokihoz, aki már nem tud segíteni. És jön a szemét egészségügy mondóka.
Kapott vagy ötféle megoldást. Kiváncsi lennék mi alapján választ. És nem zavarja a lelkemet, elmondtam, úgy ahogy más is elmondhatja itt a véleményét. A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2016
Nos sikerült már lepecázni azt a tekerentyűt?
Szerintem akkor is először orvossal kellene tisztázni a pontos helyzetet, mert ha kiderül, hogy van egy1,5-2cm-es köved, azt emberes feladat kipisilni.
Szia!
Nem sajnos. Van a tövénél egy gyűrű amit el lehet forgatni és akkor elvileg oldja a karmokat ami fent tartja az egészet (Video) de nekem nem old. Szerintem nem tudok annyit tekerni rajta amennyit kellene, csak kb 5-6mm-t. Még küzdök.
Gondolod, hogy ez a nyilvánosságra tartozik?
Nos! Elébe megyek az itt kialakulóban lévő parttalan vitának.
Az aprórészleg megszüntetése eddig is hajszálon függött, de az utóbbi napok történései löktek egyet az eseményeken. Az eredeti célzattal azért létrehozott hirdetési részleg, hogy ami otthon az itt jelenlévő aktív fórumfelhasználóknak felesleges, egymást segítve eladhassák, elcserélhessék, mára egyre inkább a csencselők, dílerek, vatera, ebayhuszárok játékterévé vált. Ezért drasztikus lépések várhatóak a napokban e-téren. Addig is jó lenne, ha a személyeskedést, egymás sarazását kerülnénk. Köszönöm a megértéseteket. A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |