Fórum témák
» Több friss téma |
Minden rendben van. Az jön be ami kell. Az ismerősöd megnyomta a billentyűkombinációt ami eltünteti a felső sávot. Ugyan ezt megismételve ismét a szokásos kinézete lesz. Már párszor sikerült megcsinálni, nem tudom mi a kombináció google ezen segít.
Erre gondoltam, ez nincs fent a netten, hiába keresed. Nem ideális a képminőség de a lényeget látni. -->||--> a megoldás.
Sziasztok kaptam egy régi albacomp laptopot amiben celeron 2.4gHz proci van de szörnyen szaggat a netes videóknál a gép.Milyen más gyorsabb processzort rakhatnék bele?Memóriát raktam bele 2 gigányit DDR1. Köszönöm előre is.A tokozása 478-as a procinak..
A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2017
Típus alapján kellene megnézni a támogatott processzorok listáját.
Megprobálok utána nézni de sajna tök kuka vagyok pc-ből,de köszönöm.
Arra figyelj, hogy némelyik processzor támogatása BIOS verzió függő...
Hát lehet én vagyok béna de egy szót sem találtam róla.
A tipusa Albacomp D410p
Én inkább arra volnék kíváncsi, hogy milyen videokártya van benne, és hogy van -e saját dedikált memóriája, vagy a rendszermemóriát használja?
Ezt nem teljesen értem, leellenőriztem mégegyszer, alt+clrl+del-el léptem be, semmi más billentyű kombinációt nem használtam.
Üdv
Szia 64mb a videókártyája,integrált, és a rendszerét használja 3D gyorsitásra abból 256mb.
SIS650,
Mégis segítettél, legalábbis kiindulási pontot adni.
Ha valaki így jhárna, itt a megoldás:Bővebben: Link
Az nem egy nagy kártya.
GPU-Z -vel leellenőrizheted hány MHz a GPU órajel, szerintem az lesz kevés neki... A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2017
Azért gondoltam a processzorra mert már az oldalak betöltésénél is 100% ketyeg folyamatosan.
Akkor meg azt is mégig kellene nézni a feladatkezelőben, mi foglalja a processzort...
![]() Próbálj más böngészőket. Opera, firefox stb. Helló! ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2017
Az opera kivételével már sok böngészőt kiprobáltam ,ugyan az mindig.Szaggat Az operával nézhetetlen kiprobáltam most. Mindegy ez van.
Újratelepítés, friss driverek, friss codec-ek, portalanítás, proci újrapasztázása, és szárnyra fog kapni a gép.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Sikerült megoldani az Xfi hangkártyával. A mai napom is ráment, nagy nehezen sikerült felküszködnöm a Creative console-t, és ez hiányzott a drivernek, addig csak szólt, de rosszul. Itt a Bass Boos-ot bekapcsolva máris helyrejött minden, a hangerő is bőven elég. Az alaplapi hangkártyával nem tudom mi lehet, az halk maradt, de így már nem is érdekel.
A gép abszolut karbantartása fizikailag már meg volt az ujra pasztázással együtt.
Nézek rá valami linux rendszert azok kiméletesebbek a régi gépekkel.De a proci cseréről még nem mondtam le az szerintem legalábbis javitana a sebességen.A benne levő celeron 2.4GHz hihetetlen vérszegény darab. L1 8kb. L2 128kb. szerintem ma már ez nem elég semmire. Csak magáról a gépről nem találok semmi infot konkrétat sajna..
Nem nézegettem meg, de az intel is gyártott azonos típusszámmal .
Meg talán a lenovo, de abban nem vagyok biztos... A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2017
Keresgélek érdeklődöm hátha kapok konkrét típust a procirol akit bele tehetek a celeron helyett.
Azon tul vagyok már de Albacomp D410P ezt a tipusu gépet nem találtam..Az alaplap tipusa meg CLEVO D400P sokat erről sem
Köszönöm ezt eredményezi ha már dühböl keresek.akkor semmit sem találok.Köszönöm elégszéles választékot fogad az alaplap. Keresek akkor hozzá valami erősebb procit mindenképp nagyobb L1 és L2 vel
A Crome iszonyatos memóriazabáló. Ennek megfelelően terheli a procit is. Ennél még az IE is jobb. A mostani Firefox mindenképpen. Sajnos, abból is (mint alkalmanként a többiből is) néhány éve volt hibás, amikor vissza kellett váltanom IE-re. Most már egy ideje párhuzamosan használom a kettőt. A Crome és az Opera soha nem nyerte meg a tetszésemet. Alkalmanként Linuxot is használok, azon is csak a Firefox.
Én ubuntu használó vagyokazt kedvelem nagyon, de ez a laptop a lányomnak lesz és ő nem érti csak a windowst. Ezért iparkodom kicsit gyorsabbá tenni talán egy gyorsabb procival. Minden böngészővel kiprobáltam már de szaggat a net a proci meg izzad.
Hali!
Az alaplapom (ASUS PK5) a bekapcsolás után szépen elkezd betölteni, aztán a megjelenő BIOS ablak közben - egy az egyben, de megáll. Probléma? Elromlott volna a BIOS, vagy máris az egész alaplap lett sáros? BIOS frissítésre még nem gondoltam ...
Szia
Nekem is volt hasonló problémám (lehet, ugyanaz) celeronos gépen Win7-nél. Azt kéne megnézni, hogy ki van-e kapcsolva a win update, mert az tudja kegyetlenül fárasztani a processzort amikor elindítod a böngészőt. Itt egy téma ezzel foglalkozott, a 2 hozzászólás adta meg a megoldást nekem: Bővebben: Link Üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |