Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Közös beszerzés, alacsonyabb ár
Jelenleg a következőek átutalásai érkeztek meg:
miertcsak Allf mps ceylon zebradanio szücsien kapcsrajz ics36 Alkotó pittyu rewox A személyes átvételeseknek még nem tudok mondani semmit, most a csomagolással vagyok elfoglalva. Majd megírom hogy mikor és hova lehet majd jönni. A környék összes gyógyszertárát kifosztottam az előző 10 liter miatt, így új gyógyszertárakat kellett keresnem ahol még kapni műanyag flakont. Az ötödik gyógyszertárban már volt. ![]() Az adagok kimérve, most fogom csomagolni aztán mennek a postára. A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2017
Jelenleg a következőek átutalásai érkeztek meg:
miertcsak Allf mps ceylon zebradanio szücsien kapcsrajz ics36 Alkotó pittyu rewox zsika Ebből szücsien kivételével mindenki folyasztószerét postára adtam. Az övét azért nem, mert a csomagautomatás postázáshoz kell a telefonszáma is, azt pedig nem írta meg nekem e-mailben. Amint megkapom, természetesen az övét is postázom. A következőek átutalását nem kaptam még meg: BarnaPili denon888 Mircsóf szigetiji bored Holnap, vagy nagyon maximum holnap utánig várok hogy megérkezzen az utalásuk. fifadani-ról semmit sem tudok, még azt sem hogy hogyan szeretné megkapni a folyasztószerét. Ha nem ír nekem, akkor sehogy sem fogja megkapni. vatti65, Zoli1974 és deniel személyes átvételt jelöltek meg, nekik mindjárt írok egy-egy e-mailt. Pontosabban vatti65-nek nem írok, mert az ő e-mail címét nem tudom mivel nem írta bele a táblázatba és nem is írt nekem.
Tegnap átutaltam a bankkártyádra, mint ahogy írtam is e-mailben.
Hát ez fantasztikus: Kaptam most az előbb két bankkártyák közti átutalást és a megjegyzésbe nem lett beleírva hogy kitől jött. Az egyiknek 256, a másiknak pedig 612 a vége a hozzá tartozó számlaszámnak. E-mailben várom a két illetőtől a teljes számlaszámot és akkor elkönyvelem az ő nevükhöz.
Akkor gondolom te leszel a 256-os végű. Írd meg kérlek e-mailben nekem a számlaszámodat, mert én az átutalásnál csak ezt látom.
A 256-os én vagyok. Mivel telefonról utaltam nem adott ilyen opciót hogy közlemény rovat.
De átküldöm mindjárt e-mailbe.
Szia!
Ha esetleg valaki megsem jelentkezne es fizetne a reszere fentartott folyadekert, akkor en igenyt tartanek ra.
Már csak Mircsóf és bored átutalását várom, előbbi írta hogy holnap utal. fifadani-ról pedig továbbra sem tudok semmit.
Attila!
Elindítottam az utalást,holnap a banki nyitáskor ott lesz a pénz a számládon. Köszi! István
A lényeg a részletekben van. Címkére egyáltalán nem számítottam.
A posta már küldött értesítést a csomag felvételéről, és tervezett kiszállításának idejéről.
Olvasom a hozzászólásokat. Én Attila türelmét a legmesszemenőkig elismerem.
Ez a táblázat olyan egyszerű. Mennyi IQ kell a helyes kitöltéshez???!!! Minden egyértelmű. Ne szivassátok már Attilát. Én nem értem a fórumtársakat... Ha kell neki valami, akkor mihamarabb intézkedjen a termék kifizetéséről. Most "fifadani"-ra gondolok. Én Attila helyében legközelebb élből törölném a megrendelését. A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2017
Hozzám most hozta a postás a csomagot. Köszönöm Attilának a profi beszerzést.
A felcímkézett "üveg" nagyon szuper. Tényleg minden profin meg volt szervezve, és igaza van Zoli bácsinak, hogy minden egyértelmű volt.
Mindenki folyasztószerét postára adtam, kivéve Mircsóf-ét mert neki egyenlőre nem tudom a telefonszámát és a csomagautomatás kézbesítéshez ez is kell.
Egy személyes átvételes már el is vitte a folyasztószerét, egy másik este jön érte, a harmadik még nem jelentkezett. bored átutalása továbbra sem érkezett meg, és fifadani-ról semmi hír még mindig. Ha ma nem árkezik meg az utalásuk vagy legalább nem adnak valamiféle életjelet magukról, akkor odaadom a folyasztószereiket másnak.
Köszönöm szépen ,megérkezett máris az anyag - próbálom is.
Azt hiszem nagyon hálásak lehetünk attilának az önzetlen segítőkészségének és profi lebonyolításnak. Mégegyszer köszönöm : pittyu
Köszönöm a profi lebonyolítást, szerintem igazatok van a táblázat pofonegyszerű.
A címkézett üveg tiszta gyári. Köszönöm Attila. Idézet: „A címkézett üveg tiszta gyári.” Ez így konkrétan nem igaz: Patikai ![]() De Attilában még soha nem csalódtunk...
Ott préselik műanyag porból helyben, a gyógyszerész gyakornokok.
![]() ![]()
Szia Attila!
Megkaptam a csomagot. ![]() Nagyon szépen köszönöm.
Ha lesz még, nekem is kellene 1x2 dl és 1x1 dl.
Köszönet
Köszi a csomagot Mester!
Hétvégén próba"cinezés" ![]() István
Szia Attila!
Még tegnap meghozták a csomagot az automatába, ma párom el is hozta. Köszönöm szépen, és külön elismerés a matricáért a flakonon! ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2017
Sziasztok!
Érdekelne valakit HALL szenzor, ami minimum 1T-ig mér? Arra jutottam, hogy ilyen szenzor alig beszerezhető, valószínűleg a következő helyről rendelnék: Egy német székhelyű, kínai cég: hallsensors.de Az alábbi webshopban érhetőek el a termékei: sonnecy CYSJ362A vagy CYSJ302C 3T-ig , 2€/db, a szállítás 15€. Amiket még találtam: HE144P - Ez rendelkezik a legjobb paraméterekkel, 0,2% linearitás, 2,4T max indukció. A minimális rendelési összeg 65€ + 25€ posta, a darabár 13€ (vezetékes 35€) asensor.eu A THS119/YY119-es szenzor még megtalálható pl. az aliexpressen, de attól tartok, hogy azok nem eredeti Toshiba gyártmányok.
Sziasztok!
Sűrűn kérek elnézést, de a rendszer megtréfált. Hiába pipáltam be az értesítést kérek-et. Nem jött semmi... :/ Illetve a vizsgaidőszak teljesen kiverte a fejemből a topikot... Ha van még lehetőség, élnék vele. Többit emailben. Köszi, Dani.
Ha egyszer valamit megrendelsz, akkor alap, hogy nyomon követed a sorsát. Abban a pillanatban kellett volna fizetni és címet adni.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |