Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nem értem mi ebben a vicces. Ha fát vágok mindig a zsebemben a multiméter. Ezzel sokkal haladósabb és pontosabb munkát lehet végezni. A házi fakitermeléshez Maxwell dukál, az iparihoz meg Fluke. Aki nem hiszi, járjon utána... owntime...
Ahogy az ismert dalszöveg is mondja: sajnos nem értek saját kínaiul.
![]()
Nekem 787-es Fluke-om van, az már Brazil őserdőben is használható. Van hozzá kiegészitő mammutfenyőre.
![]()
Hali .Inkább Kanadában lesz a Fluke jobb hatásfokú - ott van több mamut fenyő. De a leg híresebb amin alagutat csináltak el pusztult.
Off- gyerek koromban láttam először azt a baromi nagy fát aminek kivágták a törzsét hogy át lehessen menni autoval. Simán ki lehetett volna kerülni ,de nem ez egy nemzeti jelkép lesz. És most csodálkoznak hogynem bírta csak harminc ~~~~~évig. Éveket nem tudok pontosan, de valahogy így rémlik. On
Aktuális:
Én már bőven teljesítettem a 2017-es kvótámat, a látványos és népszerű hanyatt esésekben. Ugyanakkor ez oda is és vissza is megy: Reggel ahogyan vakargatom a járdán jeget, jön egy kínai srác, kézen fogva a kíséri a húgát iskolába menet. Mondom is nekik, hogy "vigyázzatok, mert nagyon csúszik". Próbálnak kerülni, az utca felé, szegény srác dobott egy olyan szép formációt, hogy csak lestem. Azóta tudom hogy hogyan mondják kínaiul, hogy "legalább Te ne röhögj rajtam ennyire" (vagy valami hasonló) ![]() Mellesleg annyira nem vicces, legalább hamut/homokot/macskaalmot szórjatok ki a járdára. Konyhasót ne!
Nálunk ma reggelre esett 5 cm hó, napközben meg javarészt elolvadt. Most meg már fagy és esik hozzá az eső. Lassan centi vastag a jég az utakon.
![]()
Reggel 3cm vastag havat ellapátoltam 15 perc alatt. Ez eddig nem vicces. De pár házzal odébb a 3cm havat kerékre szerelt rotakapával az arra szerelt tolólappal tolták. Láttam kemény munka, a dög nehéz rotát udvarban oda-vissza huzigálva, tolólap mindenhol elakad, kb. 1 óra alatt meglett ugyanannyi terület mint nekem. Az emberről a végére ömlött az izzadtság. Azt mondta, nagyon jó, nem kell neki lapátolni.
Ez így van a motoros fűkaszával is. Hamarabb lekaszálok ugyanakkora területet hagyományos módon és még csendben füst nélkül is. Mégis a faluban csak a motoros kasza a menő.
![]()
Én még betegállományba vagyok egy kifogástalan fél oldalra esés miatt.Mindkét kezem mélyen zsebre téve, rálépés a jégbordára és ippon.
Kiszámoltam, kb. 0.1 mp alatt értem talajt - ami ilyenkor télen még keményebb is. Mielőtt a légellenállás észbe kapott volna, már feküdtam. Fejem is kicsit koppant, de az nem is érdekelt. Az esés után vártam, visszatapsolnak-e, aztán 7-nél mégis csak felálltam. Kb. 4 nap múlva úgy gondoltam, köhögök egyet, mi van akkor. Azt hittem, kiszakadt az oldalam, ünnepéklyesn összeroskadtam volna, de arra se volt erőm... Aztán megröntgenezték - szimuláns! Még elrepedve se van...Hanem, valamelyik du. múlt héten egyedül otthon, ágyon keresztbe hason, érzem, ki kéne menni...oda. Emlékezve a gyűrűs férgek attrakciójára, milliméterenként letolattam az ágyról, nem volt az 30 percnél több. Közben a macska nyalta a homlokom, mint egy faráspoly a nyelve. Úgy fájt mindenem, hogy meg se tudtam kérni, ne csinálja. További 10 perc - macska megunta addigra - törökülésbe ereszkedtem, majd újabb 10 perc és valahogy felültem az ágyra. 1 óra múlva hazajött a feleségem, még 10-20mp és a karjába kapaszkodva fel tudtam állni. Annyi erőm se volt, hogy megkérdezzem: Hát ki az úr a háznál?!
Részvétem.
Nekem pár éve volt "lényegi diszlokáció mentes" bordatörésem. Nem is kaptam rá semmit, csak pár hét betegácsit, és kodeint (köhögés ellen, már értem hogy miért, akkor ott még nem igazán ![]() A taxis aki hazavitt, mondta hogy katona korában kapott eltávozást, aztán elment bevásárolni a családnak, és két nagy szatyor krumplival dobott egy hátast. Hátán törtek a bordái, gerincnél. De mondta, hogy volt ott egy néni, szegény vitte a tyúkoknak a kaját, ő meg hasra esett, rá a tálra. Szegycsontnál minden tört... Tehát ne sajnáljátok azt a kis "szóró" anyagot a járdára...
Hashajtót kellett volna kérned, akkor nem mertél volna köhögni.
![]()
A jég az valóban csúszik.Én itthon a kertes házban már el sem kezdtem sózni a járdákat tegnap.A kocsi pihen,senki nem megy sehova vele. Ahogyan csúszkáltam a jégen ami a járdákra és a lépcsőkre fagyott,arra a mozdulatra gondoltam (koncentráltam) amikor ,és ahogyan a profi jégkorongozók a jégen egy végtelenül laza,kiforrott , magabiztos ,begyakorolt mozdulattal megpördülnek a tengelyük körül,és teljesen urai a helyzetnek.És tényleg,korcsolya -sportcipő - ide vagy oda,mindenki lehet egy pillanatig profi jégkorongozó ebben a cudar időben.
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2017
Tegnap én is nyomtam egy tripla axelt. Vitray Tamás órákat tudott volna dícsérni érte, ha VB-n játszom le. De nekem az udvaron sikerült...
![]() Ja, és persze mindezt 120 kilósan... A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2017
Nekem se volt teljesen szabályos, ez tüll szoknyában mutatott volna jól. Talán majd legközelebb...
Azé' csak menj el röntgenre, még egyszer, mert nekem is 1 hét múlva, a második felvételen vették észre, hogy 3 bordám repedt (nem diszlokált
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2017
Azé 34 évesen nem sorolnám magam az öregek közé még; ha netán némely ifjú titán úgy is érzi! Baleset meg érhet fiatalon is, aztán nem kerülsz már a szeniorok közé!
![]()
Én pár éve úgy estem a bordáimra, hogy a falnak támasztott létrán álltam kb másfél méter magasan, és a létra egyszercsak megindult alattam. Melkassal a létrára estem, majd egy percig nem kaptam levegőt. Megröggenezték, de nem volt törés, csak repedés. Két hétig feküdtem felülni csak úgy tudtam ha valaki felhúzott. Még jó hogy kaptam a dokitól valami gyógyszert és két hét alatt se köhögnöm, se tüsszentenem nem kellett. Csak röntgen előtt, de azt hittem össze f.som magam. De a harmadik héten már mentem dolgozni mert egy hero vagyok
![]()
Nekem a lézeres szemműtétem volt ennél is rosszabb, mindjárt felrakom a krónikáját. Akkor írtam meg, amikor már tudtam röhögni rajta. Nagyon enyhe túlzásokat írtam, de az élmény feledhetetlen volt. Én toltam el, megmondták, ha fáj, ha nem, 4 óránként befalni a fájdalom csökkentőt.
Én meg azt hittem, vagyok a jani...De nem. Jut eszembe, ezt még akkor írtam, amikor csak szemnyomás mérésre, felmérésre mentem. Ebben még semmi horror. ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2017
A szemek
Kaparásznak az ajtón. A rideg, málladozó falú rendelőben gépiesen mozgó fehér csuklyás alakok egyike ráemeli véreres szemeit a bejáratra és jéghidegen, de érthetően sziszegi – Tessék! Kezéből leteszi a tégelyt, melyben két sárgászöld szemgolyó ázott, kitépett idegvégződéseikkel lustán legyezvén maguk körül a denaturált szeszt. Időnként egyikük a folyadék felszínre bukik, de a kesztyűs kéz a fenékre bökdösi…Úgy, úgy, ússz és ázz – súgja a zöld zománcos edénybe és a kegyetlen villa elől elrebbenő szemek kétségbeesetten forognak körbe-körbe, végtelen. Joho nahapot khivánok…- hallatszott a résnyire nyílt ajtó hasadékában, ahol egy sápadt, kétségbeesett leány esdeklő tekintettel, mint a fuldokló a szalmaszálat, markolta a kilincset. Tessék, mit akar?! – kiáltott metsző hangon a véreres szemű, miközben a többi csuklyás alakok elmélyülten kavargatták lombikjaikat, majd hosszú cérnaszálakra fűzték a keményre főtt emberszemeket. Atyámmal jöttem én, ki engem elsőnek nemzett, segítsenek! – rebegé a leány, miközben óvatosan maga elé tolta a reszkető fejű öreget, ki vakon tapogatott a rideg csempéken tova. Ne oda Apuka, sóhajtott a gyermek, de késő, oh, ah…A jó öreg már leverte az egyik üstöt, miközben másik lábával a fortyogó fertőtlenítőbe ragad. Nem lát már Ő!...semmit… - motyogta a lány halkan, közben gyengéden lefejté a atyja fejéről a lószerszámokat. A szánalmas vén, félmosollyal ivott az öblítő kancsóba, majd elégikusan csak ennyit mekegett – Mikor érünk már oda? Itt vagyunk már Apuka! - szóla a bátortalan gyermek és atyja fejét a rejtélyes csukjás irányába fordítá. Lássuk hát e szemeket! – kiáltá a fellelkesült tudor és egy hosszú nyelű cipőkanállal kaszálva elindult, hol reszketni vélte a gyanútlan vak fejet. Az öreg ártatlanul, vaksi szemeivel pislogva nézett az ellenkező irányba és várt, érthetetlen szavakat motyogott, majd tébolyultan reszketett. Úristen! – kiált a szikár tudor – ez az ember vakon született?! – közben kapkodva simogatta, kutatta csontos ujja a idős tarkót, a sima fejet! Aaa, khm…a szemei a másik oldalon…vannak… - sóhajtá alig hallhatóan a leány. Jaaa, persze, persze! – nevetett kesernyésen a professzor, majd maga felé fordítá az öreget. Nézzük csak ! – tapogatta ég felé fordított arccal a fehér alak. Meg is van! – Ide veled jó krumplinyomóm! Assziszte-e-encia! Akcija! Az egyik alak ekkor elindult feléjük, kivont tormareszelővel és lassan a többi is megfordult…Kezükben láncok, véres karók, vasvilla, lárvaarcukon semmi érzelem, csak csoszogtak egyenes térdekkel a terem közepe felé, ők, a végzete. Az öreg belsejét ekkor jeges félelem markolá, orrlikai összetapadtak a félelemtől, néhány ősz haja riadtan meredt az égre. Vége…Mindennek vége… elvesztem…Menekülj, gyermekem! A sikoly verődött a falakról, majd csend lett, néma csend… Csak a két öreg szem gurul, palattyog a lépcsőn. Ki a fényre! Ezt megúsztuk! – gondolják ők… De sajnos a taxi éppen rajtuk fékezett. Ekkor felébredtem. Jövő héten szemvizsgálatra megyek. Egyáltalán nem félek. Mégis, mifene történne…? Aki azt mondja, hipochonder vagyok, azt fejbevágom A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2017
Azt hittem ez a vicces topik, de úgy látszik tévedtem. Ez már inkább egy orvosi rendelő, ahol megy a licit, ki esett nagyobbat.
Igazad van,ezért kérem a hozzászólásom törlését.
Sajnos nem ismered az iróniát: az a humor egy magasabb fokozata.
Idézet: „Azt hittem ez a vicces topik, de úgy látszik tévedtem. Ez már inkább egy orvosi rendelő, ahol megy a licit, ki esett nagyobbat.” Volt ám válogatás a fiatalok részére is. Rostán azért vannak lyukak, ahol csúszik át ez meg az... A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2017
Szia! Ez kicsit durva beszólás volt,engedd meg,hogy ezt a kifejezést használjam...A kereszténység végóráit idézted meg,ami egyébként nekem szimpatikus hozzáállás,de sajnos nem ilyen egyszerű a történet..Van erre egy kifejezés is,amit gyönyörűen belinkeltél : "taigetosz pozitív"..és akkor további kérdések merülnek fel ilyenkor a gondolkodó és érző emberben:akkor mégis hányan a 7 milliárdból? És ki fog az űrhajóba férni?Vagy atomgomb? Lehet hogy V.Putin ma ezért volt itt?
![]()
Sajnos ez is irónia kategória volt (Gaflyé). Kár...
![]()
Az ugye klasszikus, hogy ez milyen "kazmus"?
Hogy is mondjam: Nem "jó" ![]() De inkább malackodjunk holnap, ha már ilyenkor BURABU nincs, meg CNC találkozó sem ![]()
Éreztem, hogy nem találtam el (szarva közt a tőgyét).
![]()
Urak! Befejeznétek?A humornak, viccnek már csak kényszeredett nyomai lelhetőek fel, és lassan személyeskedésbe hajlik a társalgás.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |