Fórum témák
» Több friss téma |
A Mikroelektronikai Vállalat gyártotta (MEV). Ahogy Nedudgi is írja ez egy teljesen hagyományos 723 tápegység IC, szerintem nincs is olyan üzlet, ahol ne árulnák.
De ne mond, hogy nem találtál róla semmit.
Rosszul értelmeztem az első betűt és azért nem találtam.
Szeretnék segítséget kérni.
Ha valaki tudja kérem árulja el, hogy mi a neve annak az USB aljzatnak, amit a nyomtatókba építenek be? Szeretném kicserélni a kontakthibás aljzatomat a nyomtatómon, de nem tudom a nevét, így nem tudom, hogy mit keressek. Köszönöm a segítséget: ananro
B típusú aljzat, bővebben: Wikipedia (EN).
USB B csatlakozót keress, ha a négyzet formájút keresed mint ez
Jobb volna az eredeti fotóját megmutatnod...többféle "fazonban" gyártják.
Sziasztok, Mire volt/lehetett használatos ez a készülék ? Google fordítózva valami kapcsoló erősítő.
Brumm szint kapcsoló, de hogy mi értelme, azt nem tudom.
Sziasztok!
Megtudnátok mondani mekkora feszültséget bír ez a kondi?
Szia.Kikerestem neked Jó bütykölést.
Ha valami nem megy írj a táblagépest topicba. A hozzászólás módosítva: Feb 5, 2017
Üdv
Szerintem kapcsolóüzemű tápegység a rajz szerint ! A mostani TL494 és a FET és porvas , elődje . A 1862 kép jobb szélén a két hosszú csavaron lévő lemezek Se Graetz (200 Voltra -) B100/800 , darabonként 100 V és 800 mA , ja és a tetején ajándék 1/1 szelén lap .
Ha az egy kis "e" betű akar lenni rajta, akkor 2,5V-os.
Szia!
Igen az egy "e" betű. Esetleg nincs ezekről egy adatlap,ahol le van írva a jelölésük? Sokat megnéztem, de egyik sem ez szerint volt jelölve...
Szerintem lehet egy ősi fénysoromó vevő oldala is.
Abból gondolom, hogy a bemenetre beállítható egyenszintet ad, majd leválasztó kondi után erősíti a váltót... Nagyon hasonló a fotocellás fényhang bemenethez. A kis ellenütemű végfok kimenőtrafóján megjelenő jelet egyenirányítja, majd relét húzat róla.
Üdv mindenkinek.
Lenne egy olyan kérdésem hogy a 2N2646-os tranziszttort milyen tranzisztorral tudom helyetesiteni?
Köszönöm az információt Bakman, ennek segítségével rátaláltam, és meg is rendeltem!
ananro
Válogass:
2N2646 helyettesítés
Tehát ebből már a fele információt sikerült megtudni:
330 j71L Ez ugye 330µF j=6,3V már csak a 71L a kérdéses. Az valami tűrés lehet esetleg? A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2017
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy ez mi? A fahrenheit forrasztó pákámban lévö triac-nak a vezérlö elektródájára van rákötve ez a kék színü dióda alakú dolog. C702 van ráírva.
Szerintem diak.
Milyen dióda lehet az alábbi üvegtokozású?
10 28 233 Ezek szerepelnek körben az üvegtokon, a 28 és 233 biztos, a 10 az nem, az lehet akár 1O, IO bármi.
Köszönöm
A 71 valami gyártói kód lehet (dátum), az L valószínűleg az ólommenteset jelöli.
Így már tiszta a kép!
Nagyon szépen köszönöm!
Sziasztok
Egy bontott panelen több darab ilyen szám jelölésű alkatrész van. Valami ipari táp lehetett fénykorában. Valakinek lenne ötlete hogy mik ezek és mit tudhatnak ?
Teljesítménytranzisztor. Többet nem tudok róla.
Köszi erre én is tippeltem, de mérve kicsit úgy néz ki mint ha valami dióda is lenne benne.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |