Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: Ez így van szerintem is. Vannak kitűnő tanulók, akik csak ötösöket kapnak év közbeni osztályzatként is. Ilyen nincs éveken keresztül, hiteltelen. Volt, hogy a kitűnő tanulók következő évben másik tanároknál mindegyikük 3-4 osztályzatúak lettek. „Egyáltalán ne bánt a négyeseket, mert éppen ettől vagy emberi.”
Autó mosására mennyire alkalmas a konyhában használatos Ultra mosogatópor? (Vízben feloldott állapotúra gondolok, mert maga a nyers por gondolom karcol.)
Szerintem savas kémiai hatású így nem ajánlom mert leszedheti a fényezést. Bár nem vagyok kémikus nekem elsőre ez ugrott be róla.
A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2017
Erősen lúgos kémhatású. Ezért oldja a zsírt.
Ma is tanultam valamit.
Zsíroldó hatása miatt nem ajánlott.
Pl. : befolyik a zsanérba, kioldja a zsírt és előbb utóbb lógni fog az ajtó. A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2017
Öreg nagyon koszos fényezés esetén csodákat tesz, de állandóan nem szabad használni.
Reggel azt vettem észre, hogy a műszerfalon villog a légzsák lámpája. Szabályos periódussal. Tehát nem kontakt hiba. Bejöttem a melóba. Próbaképpen újraindítottam. Akkor már nem villogott. Mi lehet?
Valamelyik légzsák csatlakozó kontakthibás.
Öreg, nagyon koszos autóról van szó.
Annak jót tesz. Ha lemostad bekenheted valamilyen ápoló viasszal és több fokkal szebb lesz.
Meg tudja mondani valaki, hogy miként lehet e-mail címet változtatni? Hiába írom be a beállításoknál, és nyomok a módosítás gombra, nem változik meg.
Nálam működik a dolog, a változtatáshoz az új címre küld egy levelet, amelyben a módosítás megerősítéséhez egy a levélben található linkre kell kattintani. Az egy más kérdés, hogy ezek után az új cím végére egy 7-es karakter kerül a változtatás után.
Köszi!
Ez nem túl bíztató. Tehát még ha működne, akkor sem jól. Mindenesetre én nem kaptam levelet, megnéztem a spam mappában is.
A nem működő honlapcímemet sem engedi törölni. Mást még nem próbáltam változtatni, de feltételezem, hogy semmi sem sikerülne.
Nem írt ki semmilyen üzenetet az oldal, miután a módosítás gombra nyomtál? Mint amilyen az alábbi képen is látható.
Adblock Plus, vagy valami más reklámblokkoló nem fut véletlen a böngésződben. Régebben, ha ilyen futott, gondot okozott az oldalon. A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2017
Nem, nem írt ki semmit.
Kikapcsoltam az Adblock Plus-t, de nem segített. Azért kösz a tippet!
Akkor a legtöbb amit tehetsz, hogy jelented a hibát az oldal alján lévő pontnál.
Ma megtörtént a vérvétel, alig sikerült az orvosnak eleget venni.
Megjártuk a bőrorvost is, kiderült, hogy nem allergia, hanem rózsahámlás. Egy darabig még pöttyös leszek. Kaptam rá krémet meg valami tushabot. Plusz felmentettek a torna alól amíg el nem múlik. Ez meg pont kapóra jön, legalább lesz mikor készülnöm a versenyeimre.
Idézet: Ez szerintem agybaj. Úgy is alig mozog az ifjúság. „Plusz felmentettek a torna alól amíg el nem múlik.”
Nekem nem volna bajom a tornával, ha tornáznánk rajta! De csak óra elejétől a végéig foci. Utálom! Ebben az iskolaévben egyszer volt normális tornaóránk, amikor is 2x45 percen keresztül, futás-drepp-futás-fekvőtámasz-futás-drepp-futás-fekvőtámasz... stb. volt. Egyszer a fél év alatt tornásztunk!
A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2017
Az sajnálatos. A focit én sem szerettem. Mondjuk az én időmben ritkán volt, de mégsem. Viszont a szertornát nagyon. A tornatanárunk Lojzi bácsi az Isten nyugtassa hetven fölött volt már akkor, de saslengésben, vagy fekvőtámaszban kevesen tudtuk a versenyt felvenni vele.
Na a mi tornatanárunk nem ilyen. Amikor elsőben megláttuk nem akartuk elhinni, hogy ő a tornatanár. Ha nem volt 150kg egy sem. Most már fogyott, talán ha 120kg lehet. Abba kifárad, ha a kabinjából kisétál a tornaterembe, pedig nincs 10 méter a távolság.
Na mindegy, tornázok én itthon éppen eleget.
Az helyes, ha otthon is edzed magad. Abban az időben én is sokat sportoltam. Van egy barátom akivel akkoriban hajtottuk egymást így mindketten elég sokat tornáztunk és bringáztunk. A mai napig az akkori időkben felszedett kondiból élek.
Biciklizni és túrázni nagyon szeretek. Sajnos az utóbbi egy évben nagyon kevés időm van, de előtte napi 20-25km biciklin meg sem kottyant a nyikorgó, zörgő, csörgő városi drótszamáron. Persze ez nem valami nagy teljesítmény. Cserkésztáborban 48 órás túra hegyen völgyön keresztül 20 kilós hátizsákkal, úgy hogy én meg voltam 45kg. Nagyon jó volt 2012-ben a SŐV tábor. Ha feljön a jó idő újra elkezdek biciklizni, mert az utóbbi időben nagyon lerongyolódtam.
A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2017
Ezt csak támogatni tudom. Középiskolás koromban nyári gyakorlatra gyakran mentem bringával. Gödöllő Vác távolság 30km körülbelül. Odafelé gyorsabb voltam mint a menetrend szerinti busz, mert több volt a lejtő és pihent voltam. Hazafelé már kicsit lassabban ment. De délután a barátommal mindig bringáztunk még 30-40km-t levezetésként.
Rólad mintázzuk az örök mozgót ha meg kell építeni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |