Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Propeller Clock
A fényerő az akkor esik vissza ha kihúzom a keretből a csúszkát.
Fagyást még egyenlőre nem tapasztaltam, bár nem is nagyon nyomkodtam még eddig mert kb 4 órája megy megállás nélkül. Majd letesztelem, hogy ha nyomkodom, váltogatok a képek között, stb akkor mit fog csinálni.
Hát én nem tudom kihúzni de valószínű sw dolog mert ha csak a három mutató megy akkor is ugyanúgy jelentkezik az pedíg nem tudja a wpower-t "megenni".
A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2017
Érdekes, pedig elméletileg ugyan azt a kernelt másolod fel te is mint amit én.
Nekem így túl lóg egy kicsit. A legelső kernelnél még kereten belül volt.
Egyszerű nem egyforma böngészőt használtok. Chrome a nyerő,én azzal teszteltem.
Későbbiekben a pi-re nem lehetne tenni egy rtc-t ? A beállításokat is tárolhatná,net nélkül ki tudná olvasni az időt..
Ha csak be akarom valahol üzemelni és nincs net elég csak az ip-t tudni nem kell csereberélni a kártyákat vagy a cofigot minden gépnél elindulna az rtc-ből ilyenkor..
Lassan neki kell fogni a pi öcsi tervezésnek!
Össze kell szedni mit teszünk rá azt megpróbálom az elhelyezéseket kitalálni,hogy lenne a legkisebb meg laposabb.. A pi-re ráfordítani gondoltam így az alkatrész oldalak lennének belül így is csökkentve a magasságot..
Igen én is így gondoltam. Bár hőmérővel így lehetnek bajok. Talán azt érdemes kivezetni.
Esetleg pi ről leszedni az összes csatit. És ami kell szintén kivezetni . A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2017
Hőmérőt ki kell vezetni vagy a talpas verziónál fel a szárban árnyékolt vezetéken és a a csőből is lóghatna ki hátul vagy felmeget a motorig.. A gyorsulásmérő helyére is lehetett volna a rotorra ha sw-ben megoldható..
Rotor sw be már nem akarok változtatni. Jönne a macera megint a programozás nál, pk3 stb
A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2017
Igen az nekem is problémás lenne pickit2-vel nem mernék nekiállni..
Szerinted a pi-ből kiforrasszuk a fejhalgató és svideo aljzatot? Aránylag könnyen kivehető lehetne a helyére tüskesor nem lógna ott az oldalán a dugó mi az erősítőbe megy...Utólag vissza is forrasztható ha úgy alakul..Az alaplapot lemértem és lay-ba lerajzoltam ez köré lehetne építkezni..
Igen teljesen felesleges mindkettő. Az audio kimenet úgyis kell majd de nem 3.5 jack dugóval.
Sőt tovább megyek . Olyan tüskesor mama kell mi átmenő így lejjebb is lehetne tolni az öcsit minek a teteje a LAN csati tetejével lenne egymagasan. Nemtudom van e ilyen tüskesor mama de minha már láttam volna....
Esetleg a legvadabb pedig hogy ráforrasztom az öcsit csati nélkül jó mélyre tolva. Ha belegondolosz miért ne. Ha a PI elszáll akkor úgyse javítható hiába bontható az öcsije.... A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2017
Igen teljesen így gondoltam én is az öcsi ülne a la csati tetején vagy még az is lehet ott kivágnám a nyákot attól függ a GIPO portokra hogy ül rá a tüskesor mama az határozza meg a nyák magasságát..Kb ráül a lan csatiravagy vele egy síkban lenne.GIPO portokat én nem bántanám,forrasztanám.. Az már necces ha felszakad az alaplapon..
A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2017
Igen ott ki kell vágni a nyákot és lejjebb tolni az öcsit amíg csak lehet
Azért nem jó ha feljebb van az öcsi mint a lan teteje mert akkor nem fér bele a gyári házakba.
ugye lesz aki külső eszközként használná nem az óta talpba építbe A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2017
Az usb helyét is vagy csak addig lesz az öcsi nyákja egyszerűen.Másik irányba a kártya úgyis kilóg arra lehet kicsit terjeszkedni a portoknál is meg kell szélesíteni mert nem tudom elvezetni az áramköröket törekednék a otthoni legyárthatóságra..
Szerintem gyártassuk le a nyákot. 1000Ft/db ot megér
Jó lenne rátervezni a másik csatit is . amin nincs tüskesor beültetve. vannak rakta GPIO portok amik jól jöhetnek. és a stabilitás miatt is jó. Két ilyen tüskesor van.
Meg kell nézni mircsof PI jét is hogy ott is simmel e majd a csati helye
Majd egy layt ide teszek az ki lehet nyomtatni és szépen odamérni a hátoldalához..
Még annyi jutott eszembe hogy PI2 PI3 kompatibilis legyen. Ez annyi hogy ha megnézed a PI2 cstiját az hosszabb lefelé de középről pont ugyanazok a lábak.
PI3 Csati 1-26 is ugyanaz mint a PI1en.
Az is meg kell nézni hogy a PI 1 másik két csati GPIO portjai ugyanazok e mint a PI3 extra pinjei és össze kell kötni őket a nyákon. De csak azokat amik közösek. Így full kompatibilis panel gyártható. |
Bejelentkezés
Hirdetés |