Fórum témák
» Több friss téma |
Én főleg inv. heg., kapcs.táp vonalról közelítettem meg, oda az a jó (légrést könnyebb tenni, mint kicsiszolgatni). Sajnos az AS szabvány néha megtréfálja a júzert.
Leltem a fiókban: BFS51A, 3 lábú, tranzisztor kinézetű, de sehol nem lelek adatot róla. Tud valaki segíteni?
Szia Kálmán!
Itt valék.
Köszönöm mindőtöknek! Ezentúl nem keresek semmit: kuka vagyok! Minden létező (általam ismert) helyre beírtam, még csak nem is ismerik.
Vérszemet kaptam: BC79 tr, BB185 cap,d.? Erre mit tudtok mondani?
Nem véletlenül BCY79? Az a BC177 közeli rokona.
A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2017
Nem bizony, jól megnéztem. Van BCY79-em, -177-em is, azokat megtaláltam.
Nyilván csak a Google-be nem írtad be.
Sziasztok!
Mi a pontos neve annak a potmeternek, ami körbetekerehető, és hang ic felé csak jelet ad hogy merre tekerem. Meg hol lehet venni ilyet? Köszönöm!
Ezt már tudom, cirillel is ott keresem, ha kell.
Rotary Encoder
Köszi!
Milyen fő paraméterei vannak? Méret és feszültség?
Ha egyre gondolunk, akkor a legegyszerűbbek mechanikus kontaktusokat tartalmaznak, A és B kimenetük van. Gyakorlatilag a forgatás hatására - fázisban eltolt - impulzus-sorozatot ad a kimeneteken. Ezekből eldönthető a forgatás iránya is.
Az egérben optikailag állnak elő hasonló jelsorozatok. Idézet: „Méret és feszültség?” Kb. 20x20mm 6mm-es tengely - némelyik a tengely megnyomására nyomógombot is működtet - külön kivezetve. Feszültség: amit rákapcsolsz 50V-ig...
Tehát akkor csak a mérete a lényeg. A kapcsolási rajzban 5V-ot kap, pont ilyeneket találtam ami 5V-os. Ezen nyomógomb nincs, de amúgy megtaláltam, csak méretileg kell kikeresnem.
Bővebben: Link
Sziasztok!
Ez a cucc egy 6 csatornás régi keverő erősítőben van benne rugókra felfüggesztve lóg az alján. Ilyet még nem láttam, ez valami nagatív visszacsatolás vagy mi? Köszi
Vagy még bővebben: rugós zengető. Bővebben: Link.
A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2017
Ahhh köszi, leesett. Na ennek alaposabban utána olvasok...
Meg tudja valaki mondani a kép alapján, hogy mi ez?
A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2017
Nekem felnyitott hibrid IC-nek tűnik.
Aki pont ilyet szétbontott, talán tudja a típust is...
Szerintem is valamilyen RF erősítő szerű kinézete van.
Sziasztok!
Hozzám került ma némi lom között az alábbi szerkentyű és fogalmam sincs, hogy mi lehet. Remélem valaki meg tudja mondani, hátha valami csilliárdokat érő dologról van szó
Ez egy rendkívül ritka fekete pikkelyes szivar kobra. Eszmei értéke 1.000.000 Forint. Valós értéke 300 forint körül mozog.
Autós töltőadapter vagy tápcsatlakozás.
12 voltos* eszközöket lehet róla működtetni autóban, kamionban. Pl. Mini porszívó. Ventillátor. stb.
*(12-14 volt a valóságban.)
Erre a felvetésre tudni lehet a választ?
Persze ! Ugyanaz az alkatrész + áfa+ vám és több kézen ment keresztül mindenkinek rajta van a haszna...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |