Fórum témák
» Több friss téma |
Azt senki nem mondta hogy ez így tökéletes (ez van )
Előre is elnézést kérek, de erről a cuccról semmit sem találok. Mi lehet ez? Használható még valamire?
Üdv!
Ma vettem alkatrészt és ellenőrizve tapasztaltam, hogy a 74LS14 helyett a csomagban SN8476N texas ic van. A ti.com-on nem találok semmi infót róla. Valaki tudja hogy milyen ic ez? Köszönöm.
Keresd SN7476 néven a számozás valamiféle katonai (??) vagy gyártói (?) másság.
Pakolászás közben találtam én is egyet, meg a hozzá tartozó telex központ pár darabját.
Doboza jó, és használható IC-k is vannak benne, ha szét akarod szedni. NDK típusokat ismerni kell az azonosításhoz...
Hali!
Egyszer már rátaláltam ilyenre, de most újra szükségem lenne rá. Olyan aktív alkatrészt keresek, amelynek 4 használatban lévő lába van, egy GND, egy EN és egy +be és egy +ki, tehát gyakorlatilag egy FET-es kapcsoló van a tokban. Max 150mA-re kell. Mi ennek a neve? Ajánljatok ilyet!
Szia! DC sziárdtestrelé nem lenne jó? Vannak kis méretű, kis áramú típusok is.
Ezazzz! Közben én is megtaláltam, köszi!
Üdv, nem találtam hozzá használható leirást, meg tudná valaki mondani, milyen alkatrész ez?
3Y 0 J2
Sziasztok!
94-2358 FET gyártó IR, tokozás D2PAK. Nem tudja valaki hol találok hozzá adatlapot? Előre is köszönöm.
Szia!
Így már egyszerűbb. Köszönöm.
Sziasztok
Hogy is hivják azt a "gombot"... ami olyan mint egy poti, az autórádiókon is van... tekerésre felfelé vagy lefelé "pöcögtet"
Azt hiszem Rotary Encoder Switch...
Na olyen kell nekem! de Push-osat keresek! Na ezt is megválaszoltam magamnak!
Sziasztok!
Van egy emberes "tirisztorom" csak nem tudom mit bír, nem találok róla semmit, esetleg tudna segíteni valaki, köszönöm. Úgy tűnik valamiért nem tutok képet felrakni, na mindegy. A típusa IR600PE100 82 28
Valószínűleg 600V és 100A-es lehet, az adataiból.
(Ipari széria, ezért nem biztos, hogy kereskedelemben kapható.) Üdv!
Ugye a környezete is segíthetne, de ez csak tipp a 3Y0 alapján.
Segítséget szeretnék kérni,hátha valaki ismeri!
A belsejébe is betekintést nyerhetünk?
Elég masszívan össze van rakva,de megpróbálom szétszedni.
Hello! Az efféle készülékeknek valamelyik változata lehet...
Elég masszívan össze van rakva,de megpróbálom szétszedni.
Sikerült!
Ez egy otthon elkészített szerkezet, nem gyári.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |