Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Propeller Clock
Most akkor csak látod ott, hogy mit írogatnak ki az órára?
Persze hogy látom itt ülök mellette és programozok.
De azt látod, hogy én milyen szöveget küldök az órának?
Azt nem látom. A te órádat nem érem el. De ha te az enyémbe írsz azt látom mert itt pörög előttem.
Az én órám kinn van a neten most azért lehet elérni. Reggel linkeltem de elfelejtettem bezárni a portforwardot. És aki látta a linket próbálgatja. A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2017
Jaaa már látom én is, mekkora .... vagy öcsém nem látod, hogy mi ez?
Erre gondoltál?
Igen erre. Erre is mert nem ez az első ,, sokan üzennek.....
Igen látom amit beírtál A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2017
Ez buli mert így lehet chatelni valakivel akinek van ugyan ilyen órája
Csinálok egy portforwardot megosztom és tudnak rá írni
Szia!
Nem jó gondolat... Mi a garancia arra, hogy rá is fog nézni a kijelzőre? Ha így írom a szöveget "Na igen " akkor a "g" betűt random kékre színezi néha amikor olyan kedve van. Ja és némelyik betű után, ha "OK" gombra nyomunk akkor önmagától a sor végére odarak egy betűt, de olyan is volt hogy több dolog megjelent random. "Na igen. na igen dfdsd0D0A0D0A " A kiemelt rész az ami "OK" gombot lenyomva megjelent. A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2017
Hát ez bekukkantott a szomszédokhoz! Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2017
Újabb bugg..Ha feketére állítom a betűszínt kékkel írja ki
Az már az elejétől fogva ilyen volt, még a legelső develnél is.
Random karaktereket meg nem rak bele ha OK-ot nyomsz ha szóközzel csinálod a végét. Ha 2 soros a szöveg akkor meg egyáltalán nem.
Sikerült elérnem azt, hogy egy karakternek két színe legyen
A kis m teteje piros az alja meg sárga A többi karakter meg szellemképes lett, pl a nagy R betű minden színben játszik van benne kék, sárga, fehér és egy kicsi zöld is.
Modul teszt indítva az összes láb 10k-val tápra húzva.. Felkiáltójelet nem tudok kiiratni vele..
Sajnos ez sem jött be megállt..Marad a tranzisztoros de akkor az kéne,hogy írtad is menjen minden láb low-szintre a resetkor..
Szia
Develben ott van amit kértél. Miden SPI láb LOW re húzva 2mp ig .
Szia! Bent van..Elindult.Amúgy mióta nincs kontroll led szépen kijavítja a régi verzió is..
A hozzászólás módosítva: Ápr 24, 2017
Várd csak ki, lehet ez a verzió nem is javítja és csinálhatom vissza....
Hát lehet igazad lesz mert nagyon buggzik..Le is állt. Lehet úgy kéne,hogy a lábakat csak egy sec időre tenni alacsony szintre a tápot meg kettő sec-re lehet együtt nem jó..Még a pi rebootol..
Visszaraktam a 624-et..
Érthetetlen most meg egész éjjel ment de egy hiba sem volt..Semmit nem csináltam vele ftp-n volt a kernel is cserélgetve ..Viszont megint nekiállt azt írni,hogy "Too many clients" és a webserver néha akad vagy nem működik..
A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2017
Na most le is tudtam tesztelni , fenn van a develben az javított verzió.
Szia! Beletettem de biztos az van bent mert ez 624 verziót ír a régi az 625 volt..
ezt kell írnia:
kernel: Compile time: Apr 25 2017 08:54:57 ver: 625 Ha nem ezt írja akkor valamit elszúrtál. A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2017
Kivettem a kártyát így tudtam rátenni mert az ftp megállt és sérült a kernel..
A v6 tesztöcsi..
A beírt szöveg egy idő után megcsúszik..
Csináltam egy verziót ami kiírja a színkódot most szépen látszik ,hogy a visszatörlésnél van baja. A színeket nem törli vissza. Meg még ki tudja mi baja jön elő. De így legalább tesztelhető.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |