Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2762 / 3616
(#) Gafly válasza goreny hozzászólására (») Júl 9, 2017 /

Macskusz például VLOG-ot vezet.
Döntsd el, van felvétel
(#) SzervízMacska válasza goreny hozzászólására (») Júl 9, 2017 /

Szoktak lenni, de minden vonalra és típusra is hatósági vizsga kell, tehát nem szabadon választott.
(#) SzervízMacska válasza goreny hozzászólására (») Júl 9, 2017 /

Nézd meg a címeket, a legtöbbet én vezettem: Délpesti Villamosok.
(#) Gafly válasza SzervízMacska hozzászólására (») Júl 9, 2017 /

Se nem villamos, se nem felsővezeték, de legalább off
(#) SzervízMacska válasza Gafly hozzászólására (») Júl 9, 2017 /

Ez még csak maci...
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Júl 9, 2017 /

Pénteken találtam Kecskeméten... És milyen igaz!

IMG_2073.JPG

(#) Udvari Zsombor hozzászólása Júl 10, 2017 1 /

Ma délelőtt operálták meg a disznónkat, hogy ne tudjon tüzelni (mert akkor labilis az állapota), és hamarabb ébredt fel az altató hatásából, mint kellene, emiatt hazafelé egyszer kitört a szállító-eszközből, de nagyon nehezen haza lett hozva kettő éppen arra járó vízműves ember segítségével (persze iszonyatos visítással kísérve) és most az előszobánkban van stresszben, tehát nem ajánlatos a szobámból kimenni és nem hallatszódhat ki semmi tőlem a mai napon. Még a macskaajtót is le kellett ragasztanunk, nehogy megpróbáljon a disznó ott megszökni, ahol nem fér már át. (A húgom már a cipőtartó állványra is úgy gondolt, mint lehetséges veszélyforrásra a disznóra nézve.) Az a minimum, hogy az eset után az ember is majdnem tropára stresszes.
Ti hogyan kezelnétek egy ennyire ~345%-ban ultrastresszes helyzetet, amiben egy nehéz és erős "izomtömeg" állatot kell megfékezni, miközben dobhártyasértően folyamatosan visít? Remélem, hogy ti is átérzitek... (Nincs is most ehhez itt a fórumban megfelelő smiley!)
(#) (Felhasználó 116638) válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Júl 10, 2017 /

Talán ide jobban illene:

Állatorvos fórum
(#) Ge Lee válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Júl 10, 2017 / 4

Szerintem ezt a többség látatlanban is átérzi, ezért sem tart disznót, pláne nem a lakásban.
(#) Udvari Zsombor válasza (Felhasználó 116638) hozzászólására (») Júl 10, 2017 /

Csak kíváncsiságból ti hogyan reagálnátok, ha a saját disznótokkal lenne ilyen? Csak ebből a nézőpontból kérdezem.
(#) (Felhasználó 116638) válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Júl 10, 2017 /

Először is betápolnám, majd szkóppal megnézném a jelalakokat.
Funkciógenerátort és műterhelést is használhatsz.
A tápot mindenképp ellenőrizd
(#) Ge Lee válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Júl 10, 2017 /

Érdemes ezt másféle nézőpontból is megnézni. Te hogy reagálnál hasonló helyzetben, tehát elcipelnének valahova, elaltatnának, megműtenének, majd egyszer csak magadhoz térnél és azt sem tudnád hol vagy, vagy hogy mi történt, meg miért fáj itt ott?
Az állapota a műtét miatt lesz majd igazán labilis, és amennyire tudom (a látottakból) kutyánál macskánál is többet árt az ilyen mint használ. Egyik haveromnak 3 kutyája volt zsinórban az évek alatt, mindhárom műtve. Mivel a műtét a hormon háztartásukat is felborította, elkezdtek hízni, és fiatalon el is pusztult mindegyik...
Hogy reagálnék hasonló helyzetben? Örülnék, hogy "csak" stresszes... A többit gondolatomat nem írom le, mert törölve lenne a nem éppen szalonképes kifejezések miatt.
(#) zolika60 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Júl 10, 2017 /

Amikor még tartottak a nagyszüleim disznót, ezt a műtétet háznál végezte az állatorvos. Kevesebb volt a stressz az állatnak és a gazdájának is.
(#) pjg válasza Ge Lee hozzászólására (») Júl 10, 2017 /

Csípőprotézis műtétem közben felébredtem. Akkor amikor kificamították a saját csontfejet. Persze nem éreztem semmit, mert gerincbe adott érzéscsillapítással csinálták. (most nem jut eszembe a latin neve) Amikor belekalapálták a csőcsontba az új csontfejet és kimarták az ízület helyét akkor megfogtam a mellettem álló nővér tanulónak a kezét. Már kezdett ájuldozni szegény. Ekkor vette észre az altatóorvos, hogy magamnál vagyok. Ki is ütött.
A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2017
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 10, 2017 /

Sőt! Nem is az orvos, hanem a felcser végezte. Ha herélte a malacokat meg is ették a "termést". Ott helyszínen. Pár pohár pálinka és bor kíséretében.
(#) Udvari Zsombor válasza (Felhasználó 116638) hozzászólására (») Júl 10, 2017 /

Jót vidultam rajtad!
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Júl 10, 2017 /

Felénk a herélés a gazdák végezték, csak a miskároláshoz kellett hozzáértő. Persze azok a módszerek nem voltak EU konformok.
(#) nagym6 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Júl 10, 2017 / 1

Nincs disznóól? Ha van, miért nem ott van? Lehet, hogy az idegen hely miatt visít. Meg lehet próbálni ellenvisítani, ha jó az ellenfrekvencia, és ellenfázis, kioltják egymást, csend van. Vagy a disznó elhallgat, azt hiszi, akkor is ő szól.
A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2017
(#) sany válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Júl 10, 2017 /

És állatorvos miért nem adott további nyugtatót szegénynek?
(#) mineral hozzászólása Júl 10, 2017 /

Sziasztok! Van itt közöttünk autó karosszéria lakatos esetleg? Szükségem lenne pár tanácsra.
(#) Gafly válasza sany hozzászólására (») Júl 10, 2017 /

Mert elhozták, és hazafelé az úton tért öntudatra szegény.
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Júl 10, 2017 /

Rosszul értelmeztem, azt hittem a rendelőben?
(#) Remci válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Júl 10, 2017 /

Kolbászt kell belőle csinálni,és nem visít. Ahogy az Egri csillagokban le van írva:

-Kapitány uram, itt a vég, a tyúkom álmomban kukorékolt.
-Kakas volt az.
-Nem, a tyúkom volt.
-Na, ha tyúk volt, akkor azt vágják le nekem ebédre és majd nem kukorékol.

Na jó, csak vicceltem
(#) zolika60 válasza mineral hozzászólására (») Júl 10, 2017 / 1

Nem vagyok ugyan lakatosmester, de kérdezz bátran elég jól értek elméleti síkon hozzá.
(#) sany hozzászólása Júl 10, 2017 /

Ó csak, 30,8 °C van itt a szobában. Kellemes éjszaka lesz.
(#) jani1987 válasza sany hozzászólására (») Júl 10, 2017 /

Adj helyet a szúnyogoknak.
(#) snapscan válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Júl 11, 2017 /

Függetlenül attól, hogy milyen állat:
-állatorvos kihív
-nyugtatót és fájdalomcsillapítót neki (ezekből célszerű otthon is tartani, ha már állat van a háznál - SOS esetben, mint ez, lehet adni neki állatorvos kihívása nélkül is)
-sebet mindenképp ellenőrizni kell, mert ebben az állapotában könnyen kárt tehet benne
-aki műtötte, arra meg ráborítani az asztalt
(#) teszti hozzászólása Júl 11, 2017 /

Üdv!

Szerintetek egy ilyen csatlakozó jó az autószelepekhez? Bővebben: Link
(#) zolika60 válasza teszti hozzászólására (») Júl 11, 2017 /

Igen.
(#) teszti válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 11, 2017 /

Kétféle típust találtam: 6mm és 8mm
Melyik részére vonatkozik ez ez érték?

Link javítva.
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2017
Következő: »»   2762 / 3616
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem