Fórum témák
» Több friss téma |
Keresek Tesla VK-4302 vagy azzal kompatibilis hangszedőt!
A fotón látható jó állapotú lemezjátszót szeretném javítani vele...!
"Jó állapotú"-t akartál írni?
Igen! Csak a hangszedőkar végében lévő betét nincs jó állapotban (annyit látni, mintha beletört volna a tű), különben értékes jó állapotban van az egész lejátszó!
Ugye viccelsz? A tű a másik oldalán van... saját fotót mutass róla!
Bővebben: Link Lehet kapni az újfajta "jogutódját"...persze bizonyára nem nagyon kapkodnak utánna. A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2017
Majdnem... De mikor ma otthon leszek, lövök képet, ha nem kapunk a boltban másikat...
Ha megnézed a hangszedő árakat, akkor a képen látható lemezjátszót nem éri meg a földről felemelni sem. Minimum Tesla NC420, v. 430, ha már keleti lemezjátszó. Talán kapsz olcsón egy ép hangszedős régebbi hifitornyot, ha lemezeket kell lejátszani.
Itt van a hangszedőbetét alulról. Amúgy az előbb dugtam be a lejátszót egy elosztóba, és szépen egyenletesen forog a tányér, többet nem próbáltam.
És az miből állapítható meg? A résből kiálló lemezke könnyen mozog...
Igazán nem akarok negatív lenni, de:
Ez egy kristályos hangszedő, minőségi hangátvitelre alkalmatlan. Felépítésénél fogva "LP gyalu", azaz a szükséges nagy tűerő miatt gyilkolja az LP-t. A lemezjátszótól meg addig szabadulj meg, amíg ingyen, következmények nélkül ki tudod dobni. Lásd fenti hozzászólások.
Idézet: Hát, nem vagyunk vájt fülűek... És mennyire "LP gyalu", ha érdeklődhetek? „minőségi hangátvitelre alkalmatlan”
Olvassál többet. Akár elektronikus formában. Itt nem vájt fülről van szó, hanem fizikáról.
Amúgy keress rá bármelyik licitálós oldalon, hogy adnak-e pénzt ilyen hulladékért...
Ma megkérdeztük profiknál és azt mondják, hogy nincs már ilyen hangszedő, ne is keressem, inkább vegyek egy másik lejátszót kompletten. Szerintetek?
Szia!
Írtam privátot.
Végül lett ismerőstől ingyen egy AKAI AP-A201 lemezjátszó, amely egy 3555 Ft tű rendelése után tökéletesen működik! Egyedül az Unitra rádió zajos kicsit, amire rákötöttem... :/
Sziasztok! Az NZC142-ben a GD607-617 párt mivel lehet helyettesíteni? Tudnátok segíteni?
Üdv: Feró
Ha még tudsz szerezni AD párt (NPN-PNP Ge végranzisztor).
Szervusztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, a lemezjátszó hoz nincs olvasofej. Tudna valaki ajánlani egyet, amivel biztosan működne!? Segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok! tudna segíteni valaki egy SUPRAPHON lemezjátszó GZC101.1 kellene hozzá hangszedő tű sajnos nem tudom milyen való hozzá és hiányzik belőle a modell számmal kerestem de sehol nincs. valaki tudna segíteni.?
Igazad van . pontosan ez a hangszedő fej kellene de hol lehet venni?
Néha-néha ki lehet fogni az apróhirdetésekben...de a régiek nagy eséllyel már nem működnek. Új meg csak horror áron szerezhető be. pl.: Bővebben: Link
Illetve mégsem jó a képen látható mert a csatlakozó tűk nem egy vonalban vannak az enyémen hanem átlósan.
Igen már végig barangoltam a netet de sehol talán egy orosz oldalon van 300 rubel.
sajnos marad a polcon.
Sziasztok! Tesla NZC 420-as lemezjátszóba keresek helyettesítő pickup-ot. Az eredeti Supraphon VM2101 volt benne. Ezt szeretném helyettesíteni a ma kapható pickup-ok egyikével. Nem kell tökéletes hangkép. A Nővéremnek kell. Ő nem hallja a kondenzátorok és a bejáratatlan kábelek zaját. A céla az, hogy csak szóljon neki. Karácsonykor azt szeretné hallgatni.
Ehhez szeretném kérni a tanácsotokat. Köszönöm szépen. A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |