Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Oda nem jött semmi. Melyikhez képeste a szomszédban?
Igen, nem Neked szerettem volna címezni a választ. A felajánlóhoz képest vagyok a szomszéd településen. Egy darab trafó vasat vihetek? Üdv!
Ha az M11-es, és a Tesla nem kell senkinek, akkor bontódik.
Szia!
Ha esetleg még megvan a fritőz, akkor holnap délután elmennék érte. Köszönettel!
Üdv!
Ingyen vihetők: 12 lemezes Pioneer CD Tár (törött autóból), egybe , nincs bontva. 16LK1B képcső , állapotára nem emlékszem. Junoszt komplett doboz , képcsővel.Egyéb alkatrészeket is tudok hozzá adni. Blaupunkt 2db Monitor , selejtezésből , szándékosan törték a kijelzőt. Csak az egyik törött. Személyes átvételt is biztosítok.
029jpg mit takar? Lehet hogy érdekelne.
Szia helyileg holvan
Szerintem a monitor becsukva.
Üdv!
Zolika 60 válaszolt helyettem. Köszönöm. Küldöm is , természetesen a szállítási költségért. Kérem nézzenek be , mert igyekszem frissíteni a vihető dolgokat: Autóhifi és Nosztalgia készülékek , tartozékaival, alkatrészeivel. Hibás - szakadt hangszórókkal,stb. Öreg Tom
Csak kíváncsiságból: IMG_3663.JPG mekkora az átlója és milyen foszfor van benne?
A 16LK1B egy 16 centis fekete fehér lépcső. A ruszki VL100,képcsöve.
Ingyen elvihetőek a képen látható cuccok. Kapcsolók, erősítő doboz és kazetta lejátszó. Ha érdekelne valakit.
Átvehető: *** A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2017
Moderátor által szerkesztve
Szia, vinném.
Máté szerk.: Hol lehet átvenni? A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2017
A lakcím kiírását tartalmazó hozzászólást, valamint az ezzel kapcsolatos polémiát eltávolítottam. A fenti, sárga mezőt kiegészítettem egy erre vonatkozó résszel.
Szia!
Nem tudom, szevasz vagy antikzsolt vitte-e, de ha nem, engem érdekelne a 2 db. Blau monitor postával. Írok privátot.
Üdv!
Megvan. Öreg T.
Sziasztok!
Ingyen elvihetők az alábbi dolgok: - Szimfónia csöves rádió, fellelt állapotú - 1,2 V 110mAh NiCd akku kb 20db - 3db DS típusú optikai füstérzékelő (relé kimenet) - 3db UFO lámpa (félkör alakú, egyiknek nincs búrája) - 2db jó állapotú retro fotel (nagyon kényelmes, kereke hiányzik amúgy hibátlan) - 1db kinyitható gyerekágy. Egyik csukló eltört, egyébként jó állapotban van) - régi rohamsisak és gázálarc 1-1 db Postázni nem szeretném. Átvehető Velence - Bp XI. kerület vonalon. A foteleket nem tudom szállítani, azokat csak Velencén lehet átvenni. Kérésre fotót küldök.
Szia!
A Szimfónia rádiót elvinném. Üdv.
Köszi.
Agárdon elég gyakran megfordulok, így a személyes átvétel nem probléma. Majd privátban írok.
Szia. A sisakra és a gázállarcra bejelentkeznék. Az egyeztetés miatt írok privátban.
Szia!
Rendben.
Szia!
A NiCd akkuk és a füstérzékelők érdekelnének, ha a XI. ker.-ben tudnám átvenni... Köszönöm!
Üdv!
Ingyen vihetők: Hangkimenő trafók, (fekete szakadt), valószínű tárolási gond. Skálaüvegek, ami kell, de ne egybe. Apró alkatrészek (nem egybe), ha felismerik, vagy kérdezik amit keresnek, szívesen segítek és adok.
Szervusz Józsi!
Engem 1 db szerelt ferrit antenna és 3 db KF. érdekelne ha kérhetem. Üdv,
Szervusz!Természetesen.
Milyen KF? Sokol, Japán zsebrádió, Autórádió? Milyen szerelt Ferrit? Zsebrádió ,Sokol ,CCCP, japán zsebrádiók, kicsi , vagy a képen láthatóból? Esetleg jelöld be a képen. Ha lehet mint a Modink is jelezte a többit privát. |
Bejelentkezés
Hirdetés |