Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
Érdeklődnék valaki nem tudja e hogy a képen látható usb lengő csatlakkozót be lehet itthon szerezni? Pont ez a fajta kellene, ehhez a modulhoz, sajnos itthon készre szerelve nem találtam..
Hali! A képen látható érintkező sort keresek szintetizátorhoz.
Sziasztok!
Ki tud olyan helyet, ahol üvegből tudnak egy kör alakú lapot úgy vágni, hogy benne legyen egy kissebb kör kivágva koncentrikusan? Egy 54mm-es átmérőjű körlapba kellene 20mm-es átmérőjű kör (kültéri kamerámnak az üvege tört el négy emelet zuhanás után).
A belső az nem kör, hanem "lyuk" ! Azt pedig bármelyik üveges ki tudja fúrni, akinek van 20 mm-es "üvegfúrója"...
A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2018
Kollégák!
Hol lehetne kapni a képen szerepelő nyomógombot?
Börzenaptár a fórum "Börze" témájában. 24-én lesz Nosztalgia-nagy börze.
![]()
Mehetek Györökre gombokért, vagy van kéznél 2 db.?
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2018
A francba! Én is nem régen jöttem rá.
![]() Megvár az a gomb engem a jövő héten is, remélem. ![]()
Sajnos (még) nem találtam meg.
Már megint nagyobb volt pofám, mint a képességem. ![]() De ki nem dobtam az biztos...
Tiszteletem!
Szükségem lenne egy kapcsolóra (tulajdonképpen nyomógomb), amit a kedves kuncsaft a kezébe fog és nyomkod. Hasonló dologról lenne szó, mint egy joystick megmarkolható része. Egy nyomógomb elég. Lehet ilyesmit kapni vagy fogjak egy csövet és ragasszak a végébe egy normál nyomógombot?
Olyasmi mint a Páciens-reakciógomb?
Ha nem kell nagy sorozatban, akkor én simán összeraknám egy vandálbiztos nyomógombból, műanyag csőből és törésgátlóból. Esetleg 3D nyomtatott kupakokkal, ha több darab kell... Persze mindkét végén műgyantával beragasztva ![]() Készen is lehet kapni, csak szerintem macska drága ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2018
Hajónapló, kiegészítés: Bongyor drót természetesen kötelező
![]()
Üdv! A Keleti pu. környékén hol van olyan bolt ahol 10k potmétert tudok venni.Köszönöm.
Hirtelen az Urbán elektronikát mondanám.
Úgy látom, marad a cső és a nyomógomb.
![]()
A csőre esetleg tehetsz ilyet. Kerékpár kormány markolat.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2018
Remek, ez jó ötlet, legalább lesz valamilyen kinézete. Köszi!
Tovább gondolva gyuszo ötletét, létezik egyből műanyag betétes markolat, bilincses rögzítés esetén pedig elvileg a 22mm-es lyukba való nyomógombot meg is tudod szorítani (szabványos kormány átmérő 22,2mm).
Csak hülyén néz ki a bilincs.
Akkor még mindig inkább a ragasztás. De a kormány fogantyú tényleg jó ötlet volt ![]()
@OFK: Megvan
![]() Szombaton viszem, "kéjrudastól", fellelt állapotban ![]()
Nem külső bilincsre gondolok, hanem ami a gyuszo által linkelt képeken látszik, gyári rögzítés (bevágott alumínium gyűrű a fogantyú végén, keresztben pici imbuszcsavarral). Nekem nincs problémám ennek a kinézetével, de majd Bakman eldönti.
Nekem is tetszik, a célnak tökéletesen meg fog felelni ez a megoldás. Keményebb gumi markolat lesz, de az alapötlet tökéletes.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |